- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
313313
addikt
válasz
bazsi83vp #14128 üzenetére
Azért mert az én lakhelyemen lévő eladó(k)tól többször hallottam ezt a mondatot, nem jelenti azt, hogy erre épül a Tesco üzleti modellje.
Másrészről bármit mond az eladó, a helyi vevőszolgálatos garanciajegy kitöltése közben már az aktuális jogszabályokról tájékoztat. "Ha meghibásodik 3 munkanapon belül cserélik, nem javítják. 3 napon túl szervezkedik".
Nem védeni akarom őket... -
bullseye
addikt
válasz
bazsi83vp #14113 üzenetére
Lehet, hogy én vagyok nagyon kötözködős ma, de ez a túlfogalmazás itt elmegy (meh...), ügyintézésnél nagyon nem javaslom. Ragaszkodjatok a tényekhez. Azt mondták vissza lehet vinni, visszavittétek. Ennyi. Ha nem veszik vissza sem kérésre, sem felszólításra, akkor ezt lehet írni a Vásárlók könyvébe, Homárra, stb. A jogászkodást érdemes meghagyni azoknak, akik ebből élnek.
-
313313
addikt
válasz
bazsi83vp #14105 üzenetére
Tescoba be vett szokás az eladók részérél "ha 3 napon belül visszahozod, visszavesszük, ha nem tetszik" mondat.
Egyébként nem kötelessége visszavenni a terméket, félretájékoztatás nem szép... de szinte lehetetlen bizonyítani. Nyilván függ az áruház elbírálása attól is, hogy milyen a csomagolása, használtad-e... hogy lépsz fel... -
bullseye
addikt
válasz
bazsi83vp #14102 üzenetére
Nem értem ezt tökéletesen. De nincs 3 nap. Cég adhat, ha rendes, de törvényben nincs (hacsak nem az elmúlt hónapokban vezették be). Neten át 14, boltban 0. (A 3 nap a garanciális hibák esetében számít, hogy olyankor cserélni kell, nem úszhatják meg javítással.)
De nagyobb cégek néha hajlandóak adni, és akkor simán vissza kell vinni, és kész. Ha meg ott nyafognak, akkor arra kell hivatkozni, aki megígérte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assetto Corsa Competizione
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- E-roller topik
- Nyaralás topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Jövedelem
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Gray - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest