Új hozzászólás Aktív témák
-
Ok, csak azok megfizethetetlen árban lesznek/vannak. És honnan szereznéd be? Egyenesen a gyártótól? Újonnan még drágább lesz.
Én is az átalakítómat várom. Semmi infó....már 2 hete nem szált le a repülő amire felkerült.
Nem várom az egyesek által megálmodott digitális új világot, de azért jöhetne néha több információ egyes helyekről.
-
-
És most nézem Debreceni mint én, ráadásul szinte tök ugyanaz a lapos 99,9%, jack aljzat színei tökre, még a fedél is a ráírtakat leszámítva mint az enyém ugyanaz. Eddig még sehol nem láttam ilyet. Akár én is lehetnék. Vazze itt vagyok már jó pár éve a laposommal, keserítem a népet, ez meg még eddig meg sem keresett.
-
zsolti75
senior tag
Az már rég kikerült, a mostani gépemben az van RTX A3000 a becsületes neve, és a 3060 quadro verziója.
Nem tudom hány watt, és nem is fogom megnézni, mert nem izgat.
MXM verziót csak a Lenovo csinál, de olyan egyedi formája van hogy semmivel nem kompatibilis. Az ezzel szerelt gépek ára jóval milla feletti. Nem érdemes ilyenben gondolkozni akinek játékra kell. -
-
vakablak93
őstag
Nekem tetszik az hozzáállásod, ha szereted azt a gépet akkor hajrá.
Annak se volt sok értelme amikor én a bővítés mellett döntöttem új helyett, de tetszett az ötlet szóval én megértelek hajrá!Fődudu: Konzol nálam kizárt, én inkább a geforce now felé fordulok majd.
De lehet rápróbálok majd erre az egpu dologra, csak a poén kedvéért.
-
Akkor mi tesók leszünk?
(rtx 3000) Csak legyen belső kép, sok bios nem támogatja, az lvds-edp konvert nem müszik, vagy tudom is én mi, szívás lehet a vbios tartalom miatt. Nekem volt az rtx 5000-es kártyámon valami furcsa féle, csak a driver módosítás mindig resetelt újraindításnál és sajnos töröltem azt. Mindegy van 2 működő féle igaz csak 80-90W, de az is megfelel nekem az 5000-esen.
-
108 dodó + 49 a szállítás
... biztos, hogy ennyit rálocsolnál erre a projektre?
Itt kb 30€, de meg kell dumálnod Cseng-et, hogy postázza el neked abszurdisztánba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest