- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
EmThor #112009 üzenetére
A következő takarításnál lehet próbaképp felrakom a hátlapot, végül is vízhűtés alatt van. Nélküle volt fontos elhagyni a hátlapot a heatsink vastagsága okán. Röhögnék ha kiderülne jelen felállás szerint úgy még jobban hűt. Majd lassan összeáll minden mint bill. világítás amit 2 évig nélkülöztem, mire megfejtettem.
-
FőDudu
veterán
válasz
EmThor #112009 üzenetére
Nehez a valasztas. Megertem, ha nehanyan a regihez ragaszkodnak.
Nekem is egy 4+ eves gepem van - ami elvileg mar megerett a cserere.
Nezelodok is, de valami mindig hianyzik.Vagy nem nema - mert kisporoltak a hutest - ami nekem elsodleges az atlag hasznalatnal, vagy az akkus uzemideje egy vicc. Ezen kivul nekem meg az ergonomia is kell - az Asus gepeinek billentyuzet kialakitasatol konkretan hanyni tudnek.
Valoszinuleg valami kulso GPU-s TB4/5 esetleg Oculink csatis gep lenne a megfelelo szamomra.
En maximum CS-t jatszok, az a jelenlegi gepemen is elmegy 50 wattra limitalt GPU-val FullHD felbontason 100-200 fps kozott. Szoval valami kicsontozott ujabb is jo lehetne. Persze abban nem lesz normalis hutes.
Ha vasarolnek valami mai cuccot - akkor gondban lennek. Foleg a hangtalansaggal.
A mai potens procik futenek. A hutesen meg sporolnak. -
gurus
aktív tag
válasz
EmThor #111791 üzenetére
Flydigi BS1 találtam [link] 24000ft szállítással!!!most ez a legjobb és nagy fordulaton (2100RPM) sincs hangja. Kíváncsi vagyok a folyékony fémmel kezelt laptopomon mennyit dob, hangtalan üzem fordulaton. Jövőhéten érkezik
minden van benne ami jó :BRUSHLESS motoros technológia( nincs szénkefe [link] ami itt jó! szembe egy fűnyíró szénkefe nélküli motorral, mivel ott hátrány(por rögtön kifekteti) )automatikus ventilátor sebesség ,Szoftver támogatással [link] nyugaton veszik mint a cukrot,mivel ez már nem porszívó üzemmódba adja le a hűtési teljesítményt ,
Zaj tekintetében a következőre sorolnám: (a halkabbtól a leghangosabbig)
Flydigi BS1 > KLIM Turbofrost > Llano V10 > IETs GT600 > Llano V12
teljesítménybe is az elsők között van és nincs porszívó hang -
gurus
aktív tag
válasz
EmThor #111789 üzenetére
Flydigi BS1 érdekelne mert erről azt írják fele hangja van [link] és azonos a hűtés teljesítménye.
itthon persze ez sem kapható. ezt kellene megbízható helyről megrendelni. Itt volt hardveraprón eladó de lecsúsztam róla. Ez honnan rendelhető? Innen drága a szállítási díjShipping: HUF20,405.28 [link]
pedig jó árba van -
EmThor
addikt
válasz
EmThor #111402 üzenetére
7745hs +24gb + 4060, 170w helyett megérkezett a 230w töltő, hát kb 2x akkora, súlyara is, mint amit a géphez adtak. De a lényeg: rövidebb ideig próbáltam mint tegnap, de úgy néz ki ez megoldotta a performance mód alatti akksi töltésvesztést (hálózatos árammal egyidejűleg). Tehát nem merül az akksi a +17-20%-nyi (41 helyett 35fps ghostwire tokyoban 4k dlss rtx on sima balanced módban btw) plusz teljesítményt adó performance módban, és maga az akksi és a tápegység is hűvösebb érzésre is, de a gép szerint is. Ja es fura de a mintha a gép (processzor és gpu hőmérséklet) sem melegedett volna terhelés alatt annyira mint korábban (alig megy 70 fok fölé iets gt 500 padot félig hajtva alatta). Ezen kívül mást nem észleltem, állítólag stabilabban működik a gép + remélem nem nyírja ki. De 3 év gari ja az 3 év.
-
Semin
őstag
válasz
EmThor #111268 üzenetére
Sőőt 30k még visszajár ajándék kártyán így 275k-ért nagyon bb.
Egyetlen problémának azt látom, hogy a töltője nagy terhelésen nem tudja ellátni (csak 170W), így - ha maxon pörgeted- játék közben merül az akku hiába van bedugva : [link]
(A linkelt teszt videóban le is merült tesztek közben) Persze ha nem tolod ki a szemét (csak performance mód) akkor elvileg ez elkerülhető.
Ha kitesztelted majd erről nyilatkozhatsz is későbbSpóroltak, itt-ott de ennyiért - szerintem- nagyon is versenyképes.
(csak tisztában kell lenni a hátrányaival) -
echterion
nagyúr
válasz
EmThor #111268 üzenetére
Ez azért ennyi, mert olyan 3 órát bír az akku normál irodai használat mellett az általad is említett no igp miatt, illetve 105W-os a 4060 benne, ami amúgy nem lesz nagy érvágás, mert ekörül van a teljesítménymaximuma a 140W-os variánsoknak is. Egyébként jó vétel ennyiért.
-
-
Ubul86
őstag
válasz
EmThor #59745 üzenetére
sajnos 1650-es nagyon alap kártya, mint mondjuk 2-3 évvel ezelőtt az 1050ti, amik azzal jöttek, most jönnek 1650-el
Az új játékokat kis eséllyel vinni fogja, de nagyon kompromisszum kezeléssel. 1660ti nem elég már jópár játékhoz (cyberpunk 2077 mediumon azért elrötyög nálam, Horizon Zero Dawn is, ha már ps4 portról beszélünk, bár ps4-en azért nálam szebb volt mint pc-n)
Plusz valószínű hogy az újonnan érkező ps4 portokat nem fogják annyira jól optimalizálni (lásd horizon), inkább az az érdekük, hogy beszívják az embereket a következő részekhez, ami ps only lesz egy ideig még. Bár a Detroit port jól sikerült emlékeim szerint, de az meg más miatt jött pc-re
-
gago1975
őstag
válasz
EmThor #59741 üzenetére
Szia.
Ami ajánlható (jelenleg 335K) ebben az árkategóriában és elég lenne a Diablo III, Far Cry 3 illetve a Far Cry 4 hez, az a Lenovo Legion 5 82B5002MHV Ryzen 5 4600H GTX1650 Win 10 256SSD 8GB RAM Notebook
Vagy esetleg ugyanez picit erősebb 1650Ti GPU-val nagyobb SSD-vel ez LENOVO Legion 5 82B5004PHV gamer laptop (15,6'' FHD/Ryzen5/8GB/512 GB SSD/GTX1650Ti 4GB/Win10H) de ezt már 400K-ért adják jelenleg (volt olcsóbban is, 380-ért ugyanitt).
Ezek a Legion 5-ös gépek nagyon jó minőségűek, jó hűtésük van, 6 mag-os Ryzen 5 4600h-t jól kordában tudja tartani hűtésileg, de Intel-es verzióból pld 4 mag-os i5-10300H-val egyáltalán nem szabad megvenni csak 6 mag-os i7-el, mert az i5-ök nagyon melegszenek. Az i7-est sokkal jobban le lehet hűteni mint az i5-öst. -
fordjee
aktív tag
válasz
EmThor #59741 üzenetére
Az a baj, hogy 300 ezerig nincs ajánlható notebook újonnan, senki sem fog nyugodt szívvel ajánlani semmit, mert mind hulladék. 300-ig 1650-es vga-val, ami nem egy izmos valami, lenovo ideapadot találtam csak, azt is Core I5-el. Az újabb korlátozások miatt megint drágultak a notebookok, egyszerűen nincs semmi 300ezerért újonnan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest