- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Yettel topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juhaszatti
addikt
válasz
kresz2 #106908 üzenetére
Az MSI termékadatlapja szerint pedig max 45W
-
-
Adrian1111
csendes tag
válasz
kresz2 #104597 üzenetére
Nem lehet, hogy betelik a VRAM és azért lesz ilyen szaggatós? Nekem ez szokott lenni a Horizon Forbidden Westnél (eredeti), de ott olvastam valahol, hogy ezt akkor csinálja. Az Uncharted 4 viszont nekem egy sima 1660Ti-on is ment 1080p ultrán a régi gépemen és nem csinált ilyen bezuhanásokat. Ha meg melegszik, kicsit emeld meg az alját, ha még nem tetted. Imhol az enyém, jó kis borosüveg dugóval megoldva
-
grizlisandor
veterán
válasz
kresz2 #104593 üzenetére
Nincs nagy gépigénye az Uncharted játéknak, de a Horizon Forbidden West-hez már kicsit komolyabb vasat kér és ott is előjött a hiba. Mind2 PS port.
Más nem PS port játéknál is tapasztaltad ezt a hibát?
Gyári eredeti windows11-et használsz a legfrissebb driverekkel?
Meg gondolom nem virágbolti játékokról van szó? -
Ubul86
őstag
válasz
kresz2 #103776 üzenetére
nyugodtan pasztázd, de én ajánlanám a cpu-ra a fémet, esetleg kipróbálni a turbo kikapcsolást (energiagazdálkodási lehetőségek között...kérdés hogy milyen cpu van benne, mert amd-vel kicsit trükközni kell)
az is elég sokat segít, de nem veszítesz vele nagyonpersze ha más nem, marad killhates csepelen, és megcsinálja a pasztát neked garivesztés nélkül
sokan a kupakra esküsznek és nem kell hűtőpad, de ha mégis, akkor sokszor a cooler master notepal u2/u3 plus-sza szokott előtérbe kerülni, az áthelyezhető ventik miatt (nekem volt / van mindkettő)
-
vakablak93
őstag
válasz
kresz2 #103776 üzenetére
Szia,
a melegedés minden gépnél gond gyári pasztával.
Nekem a sokkal drágább Legion 7-ben is pocsék volt a gyári cucc és retek módon is volt felvive, rengeteget segít egy pasztázás+takarítás.
Én féléves korában tudtam újrakenetni, szóval nem korai sosem, tulajdonképp a vasarlás után azonnal ajánlott a gépek újrakenetése.Ami a gpukat illeti, a 4060-al a dlss3 támogatása miatt hosszútávon jobban járnál.
A hűtőpadokat meg felejsd el, a gépet csak meg kell emelni kicsit a sarkánál, de a hűtők a ventikkel semmit nem segítenek jaték alatt
1-2 fokot csak talán, kidobott pénz.Régi megoldás a cappyskupak, vagy csak keresel valami ilyesmit: [kép]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- DOOM - The Dark Ages
- Mass Effect
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- PlayStation 1 / 2
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Örülhetnek a tankok szerelmesei, jön a Spearhead 2
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest