Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DioRobber
tag
válasz
peet05 #96100 üzenetére
Köszi szépen. Igen Lenovoba is gondolkodom, mert úgy érzem azért a Lenovo legion széria jó befektetés, mert a mostani gépen Y520-as és totál megvagyok vele elégedve, csak már 5 éves, és nyílván a 1050-es vidikártya már nem hajt meg túl sok mostani játékot
Lenovoba ezt találtam: [link]
-
válasz
peet05 #92469 üzenetére
Elolvastam és végén felmerült bennem ha minden olyan szép és jó mint ahogy leírja miért akar megválni tőle ráadásul..."Csere/ beszámítás PS5 , más: lehetséges, piaci ár alatt"
Ha nekem van egy egyedi sok időt, türelmet, idegességet, pénzt beleölt és erre még sokáig mindent visz példányom főleg asztalra szánva minek adnám el? pl PS5-ért?
Akkor minek volt az egész? Jobbat meg nem kapok jelenleg.
Ezt már csak magamban gondoltam, az eladóra ez nem vonatkozik ott más a történet, nem tudom mi még akkor is ha gyári megoldásokból próbálkozott, csak elég jól néz ki és értetlenül állok az eladás miatt.[link] Amúgy itt van csupaszon mit használok(vagy [link] )....ezt felszereled mindennel mint nálam, kevesebb mint 900-ból megleszel.
-
Csupati
őstag
válasz
peet05 #92469 üzenetére
Ez amit linkeltél egy gyári megoldás , amit RM007 csinál az teljesen egyedi, összehasonlíthatatlan, nekem is
van, volt Graphics Amplifier em, 3060ti és 5700Xt vel használtam , ez az adapter az Alienware gyári megoldása. RM007 által használt adapter 3.féltől származik és semmi garancia nem volt hogy hibátlanul fog müködni(és megosztotta velünt a felmerült hibákat). -
undercover
őstag
válasz
peet05 #92405 üzenetére
Akkor a helyzet.
Ha a procit 99%-ra rakom nem megy a turbo, de nem akarok teljesítményt veszíteni.
Van egy nagyon régi ilyenem:
Ezt arra használom, hogy megemelje a gépet így komfortosabb használni meg igy több levegő jut a gép aljára. De csak rajta van mint hütőpad nem üzemel.
Ryzen Controller az mire jó és mit kell benne állítani? Szerintem nincs throttling csak szeretnék egy jó kis egyensúlyt. És úgy veszem észre csak a proci az ami rendesen megtudja hajtani a ventillátorokat.
Meg a Legion Vantage Auto módban mintha hüvősebb lenne a gép a Performance meg jobban kihajtja.
-
mihione
őstag
válasz
peet05 #92127 üzenetére
De,pont most néztem meg a tesztet.Mindkét kártya 115+15W=140W TDP-s és így van köztük átlag 10 FPS különbség.Viszont alacsonyabb TDP-n jobban skáláz a 4xxx széria.Ahol a DLSS 3 megy ott mondjuk elég nagy az FPS boost a kettő között.
Sztem nem lett rossz a 4xxx széria,de a +felárat amit elkérnek érte annyival egyáltalán nem tud többet. -
-
válasz
peet05 #86983 üzenetére
Tudunk a pixelsűrűségről bár szerintem egy fps játéknál nem igazán azon agyalunk hogy szőrös volt e a menyasszony aki mellett elhasaltunk, hanem hogy gyorsan arrébb mozduljunk egy másik pozícióba.
Én mondjuk a napi híreket reggel kávé mellett a laptop relatíve kis kijelzőjén szoktam olvasgatni a nagy monitor inkább film és játék ahol a pixelsűrűség a mozgó kép miatt talán kevésbé jön le. -
Anubris
őstag
válasz
peet05 #85706 üzenetére
Odáig már én is eljutottam, hogy pro lesz nem a sima legion 5 csak szívem szerint a 3070-es változattal venném ami jelenleg 700k. Egy -50k black friday jó lenne.
Ha nem lesz a hetekben akkor meg vagy ezt veszem vagy egy korábbi i7 3070 példányt.Amit videókból nem tudtam kideríteni, hogy ezen a gépen lehetséges a szövegdiktálás, mint mondjuk egy mac-en? Vagy ez nem gép hanem alkalmazás specifikus dolog?
-
Ubul86
őstag
válasz
peet05 #83581 üzenetére
igazából itt már tényleg akkor a kinézet , support, esetleg belső appok, amik segítenek a hűtés belövésében, stb amik mérvadóak lehetnek
meg esetleg a súlyha sokat van cipelve, akkor az is előny
én a 3 kilós gépemet már házon belül cipelgetem csak, előtte 1.9 kg-os volt
-
-
DonDragonka
őstag
válasz
peet05 #80527 üzenetére
TUF-on nincs manuális venti... és nem is lehet sehogy megoldani szoftveres úton sem mivel, nem az OS irányítja hanem a thermal control vezérlő, ami egy picit zártabb és alacsonyabb szintű... Halandó ahhoz nem fér hozzá...
Amúgy ROG Strix engedi. és jó is a lehetőség csak az pont 2x annyiba került.
TUF az a ócó gémőr masina, lehetőségek is így vannak kialakitva, ez van.
Option A: elad, felgyújt, daráló
Option B: KH mester
Option C: jóóóójazúúgy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest