- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Muerte #14072 üzenetére
Nem feltétlenül, már annyiszor vásároltam EU-n kívülről, mint pl legutóbb a 880-at, nem volt vám. Eddig egyszer vámoltak csak meg, viszont a csomagnak komoly súlya volt. Ez a vám dolog szúrópróba szerűen megy, mondták telefonon, mikor felháborodva rájuk szóltam.
(#14073) echterion : Egy barátomtól azt hallottam az Ebay inkább a vásárlókat védi, nem érdemes ott eladni semmit. Kár hogy ezt nem időben közölte velem.
-
-
Medocsabi
addikt
-
Pocok256
veterán
válasz
Muerte #13740 üzenetére
Ezt még fejeljük meg azzal ami enyémnél volt, hogy ugye nem minden vram és egyéb hűteni való amin thermal pad volt ugyanolyan magas de mindegyikre ugyanolyan vékonyat raktak aminek az lett az eredménye, hogy frankon pár vram és egyebek soha a büdös életbe nem érintkezett a hűtőfelülettel, konrkétan látszott rajta a gyári minta mikor néztük míg egyesek csurig voltak nyomva, zseniálisan retardok.
-
Kaci84
őstag
válasz
Muerte #13732 üzenetére
Hát ez marha jó
Eddig azt Asust ajánlották. Ők voltak versenyben, de igazából mindről tudtak valami rosszat mondani..
Ők voltak verseníben meg ügye hozzá jött az XMG.
Az MSI 390-ért német garival, Asust 400-ért itthonival, Acer 400 3év itthoni garival, XMG 390-ért német garival.
Acer annyival áll jobban, hogy nem kell bele venni SSD-t 25e meg plusz ramot 10-20e, több a gari és Windows is van hozzá. Cserébe csak 980m van benne. Vajon ki lesz a nyertes? -
Darth_Revan
veterán
válasz
Muerte #13730 üzenetére
Akkor kilőve.
Csak mert visszakapom az MSI gép árát és gondolkodom, hogy ugyanezt megvegyem más forrásból vagy inkább más gépet nézzek. Azonban ahogy körbenéztem arra a következtetésre jutottam, hogy nincs jobb alternatíva GTX 1080-as VGA-val és 120 Hz-es panelel szerelt gépek között, mint az MSI GT73VR 7RF.
AW: ]egy alternatíva, de a 120Hz-es panel benne 3K felbontású, azaz framerate kevesebb. De ez még az egyik gond, a nagyobbik, hogy tesztek alatt a CPU iszonyat melegszik, 90C fölé megy egy sima Fire Strike teszt alatt. SSD is lassabb, mint az MSI-be épített SSD.
Asus: nekik FullHD felbontású a 120 Hz-es panelük, viszont MSI-hez képest van előny és hátrány is. A panel AUO gyártmányú IPS panel, azonban mivel IPS így 25-30 ms a válaszidő. Az MSI-nél Chi Mei gyártmányú TN panel van aminek a válaszideje 5 ms. A színek elég jók a Chi Mei-nél is, tehát nem a tipikus fakó TN panel, hame egy közepes minőségű IPS színeit simán hozza. Azonban az ASUS-nál is ugyanaz a gond, mint az AW-nál, tűz forró a CPU, mivel a GTX 1080-at kapott G701VO nem kapott vapor chambert, mint a GTX 1070 G752VS.
Acer:: Kilőve, mivel csak a régi fajta 60 Hz-es IPS panellel szerelik gépeiket (Igen, van látható különbség a régi 60 Hz-es és 75 Hz-re tuningolt IPS panel és a mostani 120 Hz-es panelek között, jelentősen kevésbé látható mikroakadás). Az új ívelt kijelzős laptopjuk meg max szaudi embereknek jön számításba.[
Clevo: Jó alternatíva, de itt sincs 120 Hz-es full HD panel (ugyanazt használták volna mint az ASUS, de nem került forgalomba, mivel náluk elbukta a G-Sync tesztet), csak az AW által használt 3K panel. Viszont itt is van a BIOS-ban ugyanaz a bug, mint ami az MSI-t kivéve minden más laptopnál van, azaz VGA terhelésénél nem tartja 100% mindig folymaatosan a legnagyobb órajelet a CPU, mint egy asztali gép, hanem ugrál az órajel és ezáltal akadást okozhat.
Az ok amiért még mindig nincs fix gépem az az, hogy hiába a legjobb teljesítmény terén az MSI, van egy hiba ami miatt szenvedek. EU-ban az Amazon-nál van a legjobb szolgáltatás és ár hozzá magyaroknak (DigiPrime és Radium árait 150-200k-val verik), azonban a készletükből 6-ot kipróbáltam és az ÖSSZESNÉL volt egy hiba.
Mindnél hibás volt a kijező.Nem tipikus LCD hiba (pixelhiba, backlight bleeding ,stb), még sosem tapasztaltam ilyet.
Arról van szó, hogy fekete háttérnél és kevés külső fénynél (azaz sötétebb szobában) zölden világító pont látható a penelen. Az, hogy milyen távolságból és milyen irányból látható az változó volt minden gépnél. Egyetlen volt ahol csak oldalról volt látható és csak nagyon közelről, azaz normál használatot annyira nem befolyásolta, minden más gépnél normál használat közben is látható volt. Messziről pixel hibának tűnhet, de nagyon közelrő nézve látható volt, hogy nem egy subpixel ami rosszalkodik, mivel egy szabálytalan alakú vonal volt, azaz egy porszem vagy valamilyen szál. 5/6 esetben telefonnal le sem tudtam fényképezni, mivel a kamera úgy törte a fényt, hogy nem volt látható (ezzel is megerősítve, hogy nem subpixel világít rosszul). Még sosem találkoztam ilyen hibával. Amerikai felhasználók azt mondják náluk minden rendben, de gyanúsnak tartom ,hogy csak az Amazon kapna szándékosan ilyen hibával rendelkező készletet. (2 esetben subpixel hiba is volt)[Lehet még próbálkozok az MSI-vel, hátha már 7. alkalommal olyat kapok aminél nem lesz a fenti hiba (és persze más se).
Teljesítmény terén az MSI verhetetlen. Volt Clevo gépem (amit a DPD ellopott/elhagyott) GTX 1080 VGA-val, 6700K CPU-val (4.0 Ghz-es használva) és 60 (75) Hz-es panellel, de az MSI GTX 1080-al, 7820hk (4.0 Ghz-re húzva) és 120 Hz-es panellel Fire Strike alatt több pontot ér el (VGA 1000 ponttal többet teljesít és a CPU is pár száz ponttal többet ér el a jobb BIOS miatt) és játékok is szemmel láthatóan folyékonyabbak.Szóval csúcs gamer laptopnál egyszerűen nincs jobb az MSI-nél, minden másnál van valami amivel kevesebbet tud. Már csak találni kellene egy hibátlan modellt
[
-
x_o_n
veterán
-
csubuka
addikt
válasz
Muerte #13443 üzenetére
Gondoltam, hogy nem optimális a sosem takarított gép
Ámde a 80 fok sem sok kifejezetten szerintem. Persze ha ilyen jó is lehet takarítva, az szuper
Jó is, hogy csak i5 van benne, meg 5870, mert így nem olyan beteg hőtermelése van. Az élethosszra kell ennek rámennie a mostani esetben.
Mondjuk ilyen is ritkán van, hogy ezek a gépek irodai/multimédia igáslovak lesznek
-
csubuka
addikt
válasz
Muerte #13441 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a választ!
Szuperül hangzik, elsőre ez volt a benyomásom nekem is... "Ebben még volt anyag" kategória, mondjuk hordozásra használhatatlan. Ámde az asztalon való használat és a piros szín pipa és ha így elfogadja a barátnőm, akkor működőképes konstrukció lehet
Az lehet, hogy nekem szimpla 5870 van benne? Bevilágítottam és mintha szemből nézve jobb oldalt üres lenne a slot hátul...
Igazándiból szuper hűtése lehetett valaha, mert aida64 stress alatt nem megy 80 fok fölé semmi. És a paszta gyári szerintem. Most hangos sajna. Lehet a vinyó is belejátszik, elszoktam a vinyóhangtól mostanság (szerencsére).
De kikapcsoláskor csúnya csapágyhangja van legalább az egyik ventinek... ilyen krekk-krekk-krekk-krekk. De csak amikor "lepörög" a végső megállás előtt.
Köszönöm mégegyszer, ha megegyezés születik a megtartásáról, akkor keresni foglak feltétlen. Remélem elfogadja, mert a Sleekbooknak a zsanérja hordozás meg egyebek nélkül kikopott már másfél év alatt, mondjuk újonnan is szutyok volt (de piros ugye). Azt szerelni sem lehet, hűlni is alig tud, melegszik a gyenge gép, mert szupervékony, pasztázni sem fogom tudni kb, mert szétesik mire eljut oda az ember
-
-
válasz
Muerte #13431 üzenetére
Ez igaz. Viszont a maga nemében lehetett pl. egy Dell XPS M1710 olyan jó mint most egy Clevo P771DM.
Az akkori max teljesítményű CPU / VGA-kat az akkori gépbe, a mostani CPU / VGA-kat a mostaniba. Így se?
Szubjektív vélemény érdekel főleg, mert objektíven tudom, hogy lehetetlen. -
D@niel
addikt
válasz
Muerte #13399 üzenetére
a fényerő rendben van, azzal nincs gond; az a probléma, hogy aksiról a képernyő igazodik a megjelenített tartalomhoz, tehát videó lejátszás közben folyamatosan változik, és ha ide-oda lépkedek különböző ablakok között a böngészőben, akkor is.
itthon másik acer gépen ugyan ez van, az is led kijelzős.
erre való beállítást sehol sem találtam. -
Pocok256
veterán
válasz
Muerte #13371 üzenetére
Akkor feküdtem
Na szóval kis fejtágítás. Win 8 fele jött be az előtöltés ami annyit eredményez hogy az aktuális OS úgy kezd el viselkedni mint egy jól lakott napközis a francia ágyon. Beül a közepébe és szétterül
Superfetch és Prefetch ezek jöttek be win 8 al és win 10 és társai is megtartották. Lényege, hogy egyes sűrűn használt alkalmazásokat előretölt a rendszer. Pl használod a paintet állandóan akkor azt a rendszer indulásával kb memóriádba rakja és ott fog hízni addig amíg onnan valami ki nem löki. Így lehet az hogyha a winnek adsz elegendő ramot akkor minden általad sokszor használt cuccot ő megpróbál belepakolni ezzel is gyorsítva a töltési időt.
Swap és társai. Win xp óta alapesetben a page file dinamikus ergo akkorára hízik amekkorára ténylegesen szüksége van a rendszernek. Ez másodpercek alatt változhat és itt azért látod, hogy nem fogy ki mert 1 elötöltés logikusan nincs vagy csak épphogy mert nincs hely neki 2 abban a pillanatban ahogy elindítasz egy játékot és kifutsz a szabad memoriábol elkezd HDD/SSD -re írkálni mint az őrült, ami két dologbol is rossz:
1. ha SSD -d van akkor kapja rendesen az írott adatmennyiséget ilyen esetben.
2. ha HDD van akkor pedig jön a szokásos belassulás mikor a lapozófájl 5-6 gigásra hízott tartalmát a rendszer megpróbálja visszatuszkolni a játék végeztével a memóriába.Abban igazat adok amúgy, hogy a 8 giga többségére elég. Vagyis fogalmazzunk úgy, hogy a win képes 8 gigával futni a mai modern játékok mellett is, de ezt csak azért képes mert visszavesz a lehetséges teljesítményéből és mert rengeteg swap filet használ. Maga a játékot nem sokban lassítja vagy gyorsítja viszont a játék betöltődést kilépését tabolást és egyéb műveleteket igenis rettentően befolyásolja ilyenkor az, hogy kevés ram miatt a rendszernek page file al kell tökölnie.
-
Fücsök007
őstag
válasz
Muerte #13374 üzenetére
De pont az RPG-k profitálnak a legtöbbet a sok ramból, a COD pedig jó példája annak, amikor nem használja ki a játék a ramot, egyszerűen csak megcímez x GB plusz ramot. Ez könnyedén javítható, illetve a másik eset az lehet, amikor szintén RPG-k jellemzően több óra után elkezd növekedni a ramhasználat, ahogy kezdi teleszemetelni a program a tárolt textúrákat. Ebben az esetben 1-2 óra alatt nem jön ki a több ram előnye, de hosszú órák alatt már igen, de ezen programok sincsenek jól megírva, tehát nem érvényes rájuk sem a rendesen kihasznál 10-12GB ramot állítás.
Az meg elvárható, hogy 5-6 év alatt legyen már végre játékmotor, ami teljesen ki is használ 8GB fölötti ramot.
-
Fücsök007
őstag
válasz
Muerte #13371 üzenetére
Már ma is van pár kivétel, főként RPG/open world vonalon nagy nyílt pályákon, ahol 8GB fölötti a ramhasználat akkor is ha csak a játék megy magában. Ez természetesen régebben is így volt, a cső FPS játékoknak sosem kellett túl sok ram.
Mivel már 1-2 játékmotor most is képes 10-12GB ramot normálisan kihasználni, ez a közeljövőben gyakoribb lesz.
-
Pocok256
veterán
válasz
Muerte #13368 üzenetére
Lolka. Most ezt ugye nem írtad komolyan ? Ugye tudod, hogy azért látod azt hogy 1-2 giga körüli szabad ramod még van mert a 20% át a rendszer automatikusan csak vész esetén használja. Minden mást ha tud és már 20% freet ostromolja akkor swappba dob ha megnézed ilyenkor hány gigás swapped van akkor az bizony vagy 5-8 gigát ki fog tenni ..
Nálam így néz ki egí átlagos használat.De ha nem hiszed ezt el akkor nyugodtan kattints rá egyik háttérbe futó játékra ha több mint 1 sec a mire átvált akkor az bizony durván swaprol van.
-
echterion
nagyúr
válasz
Muerte #13288 üzenetére
No, ezekben annyira nem találtam megoldást, de kipróbáltam valami mást is: miután lepucoltam minden AW progit, nyomtam egy extract-ot a 8.1-es CC-n, ez két file-t csomagolt ki magából. Majd abba a mappába, ahová ezt a kettőt kirakattam vele, belemásoltam a telepítőfile-t, és onnan indítottam el a telepítést. No, így csont nélkül felment a cucc.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Muerte #13274 üzenetére
Ez valóban elég kellemetlen.
Nekem még anno a Lenovo G510-el volt néhány Windows 10 alapú meglepetésem, amikor az update-ekért felelős rendszer önállósította magát és az előzetes beállítás ellenére minden probléma nélkül lehúzta az új AMD VGA driver-t, amivel az újraindítást követően instant rendszerösszeomlást prezentált a gép.
Mióta Dell 7559-el viszont eddig minden tökéletes, nagyon megvagyok vele elégedve, talán azért is, mert itt van olyan alkalmazott, aki a driverek tényleges megírásáért felel és a Windows 10 is remekül meg rajta.
Meg Nvidia VGA óta teljes a lelki békém és visszagravitáltam az univerzum spirituális centrumába.
-
echterion
nagyúr
válasz
Muerte #13277 üzenetére
Jah, azt olvastam én is, hogy valami régebbi cucc kell. Aztán az alienware arena-n találtam olyan bejegyzést, hogy tegyek fel egy korábbi verziót. Most feltettem, majd frissítettem, de így se megy, a keretrendszerre nyafog. Keresek egy 3.5-ös telepítőt hozzá. Csak ezt szerettem volna elkerülni.
Mod: na, letöltöttem a progit hozzá, de nem igazán csinál semmit, nem megy fel a 3.5-ös szutyok. Winfos....
-
echterion
nagyúr
válasz
Muerte #13274 üzenetére
Nekem szerencsére ilyenem nem volt, minden frissítés szépen felballagott, ahogy kellett. Most gondoltam, így fél év után újrakonfigurálom a színeket a gépemen, felrakom a Command Center-t. No, ezt nem engedi csak úgy felrakni, a telepítő hibára fut. Most letöltöttem egy régebbi (A02-es) verziót, ez felment, de nem nagyon jelenik meg benne semmi, úgyhogy a felugró ablakban engedélyeztem az update-et, meglátom, így jó lesz-e.
-
-
-
[-HERO-]
senior tag
válasz
Muerte #13223 üzenetére
Nekem 4 eves a lenovo y510p-m es van benne ora rendesen, iden jutottam el vele oda hogy az ujabb szamomra erdekes jatekoknal erosen kompromisszumot kell kossek vagy nem jatszok veluk
Es 750m sli van benne.
Persze tisztessegesen pasztaztattam es tisztitottam.
Meg is halalta.
Szerintem ezek a gepek olyanok mint az autok, ha tisztesseggel hasznalod vigyazol ra es folyamatosan karban tartod nem sufni tuning muhelyben akkor meg is halaljak rendesen. -
parkasz
senior tag
válasz
Muerte #13226 üzenetére
Ebben is egyetértünk. Én is azt vallom, hogy nincs olyan éles határ,mint mondjuk a gaming és a bussiness között. Mindenkinek mást jelent a játék. Nekem fóleg rpg-ket és stratégiákt, amik azért nem bírnak irgalmatlan gépignnyel hál istennek. Ezért nekem elég a jelenlegi asus g46vw is.
Sőt, igazándiból egy jó xp alapú notebook-ot is vennék pont a régi játékok miatt.Tudom, hogy macerásaz összefoglaló, ezért javasoltam inkább egyfelsorolást, azt talán közösen is össze tudák dobni a topiklakók.
-
parkasz
senior tag
válasz
Muerte #13223 üzenetére
Bizony úgy van ahogy mondod. Az m18x, na az szintén egy komoly versenyző. Eleve az, hogy fejleszthető és nem csak úgy dedikált gpu-s, hogy csak tök ugyanolyan kártyát fogad. Ettől is lehet gémer valami. hogy van egy tuti alap, amiúgy jó ahogy van és tud fogadni újabb kiadású vga-t is.
Amúgy félreértés ne essék engem nem zavar a gamer kifejezés,csak kíváncsi vagyok, honnan eredRáadásul ha így terjedt el, hát így
Esetleg lehet a topik elején egy felsorolás az aktuális csúcsot képviselő notebookokról és egy másik a múlt nagy csillagairól is. És itt az ajánlottakra gondolok, nem mindenféle csicsamicsa izékről. -
Pocok256
veterán
válasz
Muerte #13161 üzenetére
Egy workstation el is tolhatod egy hétig folyamat throttling nelkül valami trash quadroval sőt még mxm es is. Mégse lesz gamer. Kétfeltétel van ne legyen throttling és ne legyen kompromisszum na ez a gamer. A többi csak gamer volt de már nem az mert eljárt felette az idő kategória
Amit írsz az tipikus Jóska gyerek esete mikor hardveraprora felrakja a GAMER asztali gépét. Ami tényleg korrekt és minőségi alkatrészekből áll csak éppen 10 évvel ezelőtt lett véve.. Allításod szerint akkor az is gamer? -
Pocok256
veterán
válasz
Muerte #13086 üzenetére
ŐŐ szerintem kivitelezhető. Spyduck 1 gépen tesztelte és ha mákja van azon a gépen megy a hwinfo64 fan controlja perfektül akkor simán meglehet csinálni, csak arra kell ott figyelni, le ne olvadjon a gép
Én a mostani gépemet is fan controllal használom, ha Overwatchozok beállítom többségére 3500 as rpm re mert az kb még hangtalan és a hőmérséklete így sem haladja meg sosem a 82 fokot.
-
-
Pocok256
veterán
válasz
Muerte #13050 üzenetére
Pontosan GT72 120hz es G-sync panellel egyszerűen álom gép
Viszont nem kis darab, még 17 es gamer notik között se. (természetesen van nála nagyobb)
(#13051) Darth_Revan Jó de azt azért tegyük hozzá hogy te laptop vásárlás terén eszméletlen módon szerencsétlen vagy
(no offense)
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Muerte #13050 üzenetére
Azzal a panellal óvatosan!
Fényévekkel a legjobb panel jelenleg notebook-hoz, de minőség ellenőrzés terén vannak problémák!
Pl én 3 panelből 3-nál láttam olyat, hogy pixel hibás volt. Ami most van nálam az fogjuk rá, hogy oké. Az sem tökéletes, mert gyártás során 1 porszem került az üveg alá, így bizonyos szögből fekete háttérnél zölden világít, de játék alatt ez nem látható, csak teljes fekete színnél és ott is csak bizonyos szögből.
Ez amúgy Chi Mei panel.
Mondjuk az alternativa sem a legjobb.
Egyetlen alternativa az AUO 3k felbontású panelja, de ott porszem/pixel hiba helyett a szokásos AUO technológiai hiba van, azaz vízszintes irányban csíkozódik.
Azaz akármelyik panellal szerelt prémium árú laptopot veszel, az esélyed, hogy tökéletest kapján nagyon kevés. Inkább arra kell törekedni, hogy a tökéleteshez legközelebb állót találj.
-
Zolinho1
csendes tag
válasz
Muerte #13041 üzenetére
Köszi a válaszokat, igazából már sok tesztet végignézegettem, az Acer Predator lenne árban a legjobb, de a hűtéséről nem valami jókat írnak, az MSI hűtése viszont nem tűnik rossznak emiatt kezdtem el az irányba keresgélni. A keret olyan 700k körül van, külföldről rendelésben sem gondolkoztam, meg nyilván akkor nem lesz magyar billentyűzetes a gép és a garancia sem olyan egyszerű.
-
erew
csendes tag
válasz
Muerte #13032 üzenetére
Köszi a választ és a PM-et is!
Melegedett amúgy már korábban is, pont azért vittem szervizbe (már többször volt náluk a gépem és úgy véltem jó munkát végeznek). Ám az egyik szervizelés után nem változtak a mutatók és miután visszavittem ajánlották a hűtéscserét, ami bár javított a helyzeten, de nem oldotta meg. Írtam a pesti kapcsolatnak, remélem tud segíteni. Köszi még egyszer! -
Dhampir
félisten
válasz
Muerte #13025 üzenetére
Ez melyik panelhez való?
Nem egyformák a kijelző gyártói, többfélével szerelik a 7559-et is.Ha BOE NV15N41 kijelző található benne, akkor például itt van egy fájl.
(#13026) Medocsabi
Érdemes lecsekkolni előbb, hogy pontosan milyen panel van a gépedben, például hwinfo programmal.
-
Dhampir
félisten
-
Medocsabi
addikt
válasz
Muerte #13023 üzenetére
Igazad lett,leszedtem a dell honlapjáról a "Dell Quickset Application"-t,ami kiegészítette a mobilközpontot a bill világítással,fn gombok beállításával és tuchpad beálítással
a kijelző sötétsége megoldva,az intel grafikus beállításoknál a fényerő 0 helyett -16on volt. A kicsit sárgás beütést nem tudom eldönteni,hogy most tényleg sárgás vagy csak bebeszélem magamnak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest