- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTonee
veterán
válasz
Dinasti #22146 üzenetére
Mindkettővel napi szintű kapcsolatot ápolok.
AW 15 R3: Jó minőségű darab, de a hűtéssel vannak gondok. Egy nagyon jó pasztával és a cpu alulfeszelésével el lehet vele lenni. A hangja borzasztó, legalábbis a korábbi alienekhez képest. Egy akármilyen asushoz képest mondjuk jobb. A 120Hz-es G-Sync panel nagyon fasza, viszont nem IPS, tehát a betekintési szögek nem a legjobbak. Kevés az usb port.
A garancia érdekes lehet. Ha újként lett vásárolva, akkor semmi gond, honosítani kell, viszont ennek a menetéhez, majd valaki más ír segítséget. Refurbished gép esetében is működhet a dolog, ha hivatalos forrásból származik, de elvileg nekem is refurbished van és nálam semmilyen garancia nem működik sajnos, szóval két esélyes.MSI GE62VR: A 1060 nyilván gyengébb, de használattól függ, hogy neked elég lesz e. Az anyagminőség gyengébb, mint az AW esetében, erősen műanyag. A hűtése még gyári pasztával is értelmesen működik. Ha játékra veszed, akkor normális hőmérsékleteket produkál, ha tesztelgetni, prime/furmark/aida stress/hasonló kínzásra veszed, akkor meg fog főni ez is. Jó a kijelző, szép hangja van, a billentyűzetet viszont szokni kell (szerintem elég gáz, kollégám szerint nem vészes, simán szokható)
-
Muerte
Topikgazda
válasz
Dinasti #13853 üzenetére
Ha csak ott van,akkor onnan.
Én nem félnék onnan venni.Kibontod,körbenézed,leteszteled,a számlát ellenőrzöd,ha valami van a géppel úgyis gyorsan kiderül.A sokat szidott Digipríme-ből én szinte tökéletes AsusG751-et vettem anno,a "biztonságos"-nak kikiáltott boltok meg ontották magukból a szutykokat.Panel bevilágítás,zörgő venti/alkatrészek a gépen,túlmelegedés stb.Az enyémnek tökéletes volt a gyári hűtése,egyedül tök hangerőn kezdett el zizegni a touch pad rajta,más hibája nem volt.Biztosan kell kis szerencse is a gép vásárláshoz,de ott van az elállás joga ha valami nem tetszik és cserélik vagy kapod vissza a zsetont,nincs túl sok rizikó manapság már ebben a témában. -
-
Muerte
Topikgazda
válasz
Dinasti #1656 üzenetére
Van itt fent az aprón Asus 670MX-el is és 770M-mel is amibe beleférnél,vagy van AW M17xR3 is 580M-mel.
Annyit érdemes azért tudni,ha használt gépet veszel,ha újat hogy az Asusokban nuku upgrade erősebb vga-ra a későbbiekben,míg AW-be pl. most is mehet akár a 780M is,szóval a későbbiekben mikor kevés a kraft egy vga cserével nagyjából megint új gépet varázsolhatsz a régiből. -
NTonee
veterán
válasz
Dinasti #1656 üzenetére
szintén csak wot (+gta sorozat). Nekem egy Asus G53SX gépem van. i5 (sb), 16gb, gtx560m, wot ssd-n. Fhd, alacsony-közepes grafikai beállításon 30-35fps. Viszont minden frissítés után érzem, hogy hamarosan gondban leszek.
Lenne még új gépből asus N550JK, de egyrészt még nem nagyon kapni, másrészt nem tudom, mire képes az a gtx850m. Notebookcheck szerint lényegesen jobb a gtx760-nál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Xbox Series X|S
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Autós topik
- Mesterséges intelligencia topik
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Egyedi ékszerdobozka
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged