- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
válasz
Ubul86 #47829 üzenetére
Az a lényeg, hogy olyenkor milyen a gép, amire használod. A gpu-ból még egy kis feszt nyugodtan levehetsz, olyan 1 V-on még stabil fog lenni. A proci, ha jól látom, turbo off módban ment és itt cpu limited van, ha jól látom és így is közel 80 fok, ez már annyira nem jó. A TS-pal nem lehet a szorzókat a maximum szorzó alatt állítgatni? Ezt nézd meg szerintem, és ha lehet, akkor olyan 3,5 GHz környékére rakd a procit némi alulfeszeléssel. Ha nem lehet, akkor ha így is jók voltak az fps értékek, hagyd így. Ha nem, az gond.
-
fordjee
aktív tag
válasz
Ubul86 #47371 üzenetére
Ezért ne fájjon a szíved, hajszárító hangja van, 98 fokos proci és olyan meleg a klavi, hogy majdnem égeti a kezed.
Azon is gondolkodtam, hogy jó ötlet volt-e megtalálni ezt a topicot, nem lett volna esetleg jobb egy boldog tudatlanságMegveszem, használom, szarok a hőfokokra, ha beszarik, gariztatom, ha lejár a garancia, eladom
Mint az emberek többsége. De jobban belegondolva a throttling, meg hasonlók miatt mégis jobb megtalálni ezt a topicot és nem utólag, mint néhányan
Gariztatás szopás, de ha nem kell, lehet hogy jobb a tudatlanság
Az én gépem most 550-600ezer között mozog és ez is ilyen. Ha olyat akarsz, ami nem melegszik, az itt ajánlottakat kell venni, 3-4 cm vastag, 3-4kg, ha sokat játszanék, szerintem én is olyat vennék. Koca játékra nekem tökéletes, külsőre is baromira tetszik, nekem az is fontos.
Nekem ilyen az alja, van értelme alá hűtőpad? Mondjuk most használok, remélem nem ártok neki -
Ubul86
őstag
válasz
Ubul86 #47367 üzenetére
amúgy a nitro-val se lenne gond, mert munka szempontjából tök jó hogy alig hallom (35dba-t mutat a ketyere most, hogy írok itt és 2000 rpm-mel forog a cpu/gpu venti), csak fele ennyiért is kap az ember olyan gépet amin dolgozna...vagy nem, jó kérdés, mert grafikai cuccokra olykor jól jön a jobb videókártya és néha kell photoshop, van olyan site, ahol 3d-s szobák vannak modellezve és textúrák generálódnak, azokat is fejlesztenem kell, bár azok alatt meg se röccen a hőmérséklet.
de pl Borderlands 3 , max ventin pörög, 99%-ra van levéve, 85 fok volt 1 óra játék után a max temp.
-
fordjee
aktív tag
válasz
Ubul86 #47341 üzenetére
99%-os energiagazdálkodással is a 90 fokot verdesi? Az mondjuk elég durva. Az omenem is 95-97 fokig felmegy (pasztázva) , de 99%-os beállítással Division 2, 70 fokig megy csak fel. A venti meg tök halk, legalábbis TV mellett nem is hallom szinte.
Ezt akartam is kérdezni sokszor, hogy lehet valami baja, károsodása hosszú távon a gépnek, ha 99%-on megy mindig? 70-75 fok fölé még nem sikerült tornásznom így a procit, Div 2 ultra beállításokkal is 50-60Fps, nagy különbség nincs, ha szabadon engedem, akkor meg már inkább így legyen. -
hito
nagyúr
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Ubul86 #47172 üzenetére
Nekem már az jó, hogy az SSD-k ilyen 40c tempet adnak és nem 80c+ (t)
Míg csak 1 sata3 és 1 nvme (PCIe) SSD volt benne 30-34c volt (max.) másolás és game alatt, most betettem még egy NVMe (PCIe) 2TB-ot és már 40-42c a max.CPU+GPU tempre meg alapból nincs panasz.
Asusba (G752VSK) vagy Dell (G7) -be ez csak egy álom lett volna, a jó SSD temp
-
válasz
Ubul86 #47161 üzenetére
Akkor elég lenne egy Notepal U3. Hátra rakod a venitket és akkor csak ott kavarják a levegőt ahol szükség van rá. Elég zavaró tud lenni, ha oldalra kifújja a levegőt az ember tenyerébe a hűtőpad, mert nem tud a gépbe bejutni. Főleg akkor ha egy picit izzad az ember keze, akkor még jól be is görcsölhet.
-
-
MR007RM
addikt
válasz
Ubul86 #47036 üzenetére
"tehát alapból ugye az kéne hogy törekedhetnének arra hogy ne főjjön meg a gép, főleg 40-500 ezertől , mert azért az már nem kis pénz."
Aztán a millás gépet akkor hogyan tudnák eladni amiben kb ugyanaz van - vagy ugyanaz mehet bele utólag - kis túlzással? Persze teljesen igazad van, ez van sajnos, sok hazugság marad addig, amíg van kinek eladni a rosszul tervezett kasznit. Vásárlás előtt alaposan fel kell mérni mit veszünk. Ha új gépet kellene vennem fél milla körüli áron hát nagyon nehezen menne, ahogy figyelem a kínálatot és véleményeket.
A hőcsövekhez csak azt akartam hozzátenni azért az számít.
1, hány van gépben
2, milyen elrendezésben
3, honnan hová fut
4, vastagság, hosszak....hőcső és borda arány....belső keringés...EC-be mit programoztak, mikor kezdjen trottyolni stb...És igen ezzel nem nekünk kellene foglalkozni, de a profit orientált (gaming) laptop ipar ezt szépen kihasználja, fizesd meg a tanulópénzt is.
-
-
-
-
echterion
nagyúr
válasz
Ubul86 #46500 üzenetére
Nem tudom, mennyi a kereted rá és a többiek is majd elmondják véleményüket, de ha elállsz, akkor én azt mondom, megfelelő kompromisszumot kell kötnöd, hogy a legfontosabb paraméter, a hűtés rendben legyen. Ezért én azt mondom, egy 4mag/8szál procit kell nézned, meg egy 1660ti gpu-t, ezeket az olcsóbb, izé, "olcsóbb" gépek is le tudják általában hűteni. Én egy Dell G7 7790-es gépet mutatnék, van áruhitel (persze nem ingyen...), egy nagy hátránya a 60Hz-es kijelző, mert nincs g-sync, de ennéll fájóbb a 60Hz, ami persze csak akkor fáj, ha nagyobb képfrissítéshaz vagy szokva. A hűtése ezzel a hardverrel elbír (ez kék fösték' honnan jött...), a
Dell garancia meg az egyik legjobb általában (KillHates, pszt), persze ez a vírushelyzet most mindent képlékennyé tett.
-
echterion
nagyúr
válasz
Ubul86 #46500 üzenetére
Nekem kétszer volt Acer szervízben a Predator-om, mindkétszer 3 hét volt, egyik alkalommal alaplapcsere. A mostani vírushelyzetben azért franc se tudja, meddig fog ez tartani, lásd KillHates egy hónapja vár a next business day-re...
Azzal a telekomos G731-gyel azért óvatosan, a két hőcsöves processzorhűtés nem lesz elég annak a kazánnak szerintem (a Predator 17x-ben is két hőcső volt, nem is volt elég hűs, csak mikor megkentem vassal és némi UV-t adtam neki), ráadásul itt nem is a radiátorban van a hőcső, csak rajta (a vga-nál is sajnos):
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Ubul86 #46489 üzenetére
Ha te tudod.
Szervizbe semmiképpen se küldjel vadi új gépet, inkább kérdezd meg a boltot tudja e cserélni új bontatlanra. Lehetőség megvan nekik, ha szépen kéred akkor csak az eladon múlik.Szervizbe küldést azért kerüld mert a legtöbb magyar szerviz nem tart készletet és most a korona miatt lehet hónapokat kellene várni mire megérkezik az alkatrész Kínából.
De ha 2-3 hónapig akarod fizetni a torlesztot úgy hogy géped sincs mert áll a szervizben akkor az is a te döntésed
-
gago1975
őstag
válasz
Ubul86 #46489 üzenetére
Szia.
Én azt nem értem Ubul, hogy miért nem a G731-est hoztad el 31Kx22hó.
Ennyiért nem kapsz sehol új G731 9750h+RTX2070-et és azzal nem lett volna ilyen gond.
(Asus kiesett telekomnál, mert nemrég karanténból kivették a gépet de még nem törölték)
Ezt nem értem, nem engedték, hogy kicseréld drágábbra, vagy nincs raktáron nekik?(#46490) blue_23 Asus laptopok pedig máshol olcsóbbak, mint Telekomnál, így nem értem a logikát.
Tudsz mutatni egy másik céget ahol jelenleg ez a laptop van és olcsobb és esetleg 22havi részletet tud biztosítani?
ASUS GAMING ROG STRIX G731 RTX 2070 NOTEBOOK -
blue_23
senior tag
válasz
Ubul86 #46487 üzenetére
Ha alaplap hibás a gép nincs rá garancia szervízelés után pár hónappal nem jön elő újra, ráadásul akár több hétre is bent ragadhat a szervízben mire újra tudod használni. Helyedben elgondolkodnék a 14 napos elállási időőszakon, nekem acershop 2 héten belül visszautalta anó a pénzt, ami valószínűleg gyorsabb mint a szervizelési idő (ha pedig levásárolod náluk más gépre , mondjuk ugyanolyan nitro, lehet még gyorsabb). Ugyanakkor ha játékra vettél laptopot, Nitro nem a legjobb választás, ez egy "gazdaságos" kivitelű Helios 300, ami szintén nem a jó hűtéséről híres. Asus laptopok pedig máshol olcsóbbak, mint Telekomnál, így nem értem a logikát.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Ubul86 #46484 üzenetére
Az kemény, főleg hogy ez a program sem a gyorsasagarol híres, más programmal ellentetben sokszor egész este kell hogy fusson azért hogy találjon hibát (ha van). Az hogy ilyen gyorsan hibát dobott az elég gáz
Hány modul van a gépben ? Ha több is van akkor 1-enkent is tesztelte őket.
Lehet csak én nem látom, de milyen frekvencia hiba az ami alapján belottek hogy alaplap hibás ? 🤔
Próbáld meg meg ezt: [link]
Ez sokkal nagyobb terhelést csinál és hamarabb is dob hibát. Ha ez is dob 1 órán belül hibát akkor csomagold össze és vidd vissza, nehogy szervizek kinlodj. -
Raymond
titán
válasz
Ubul86 #46485 üzenetére
Ha online vetted akkor 14 nap elallas es nem kell diskuralni semmirol. Egyebkent az hogy egy bolt a csere helyett azonnal szervizelni akar ahol napokig/hetekig varsz meg ha csak fel vagy egy napos is a gep az sajnos normalis. Neked kell picit nyomnod az ugyben. Ezert jo ha online vetted, nem kell diskura senkivel
-
válasz
Ubul86 #45941 üzenetére
Jogosak a kétségeid, de pont ezért a gyártók amikor forgalomba hoznak egy SSD-t akkor kalkulálnak valamennyi tartalékot ahová az elektronika át tudja pozícionálni a döglött blokkokat. Tehát ha mondjuk egy drága 250 GB-os SSD-t veszel, akkor az valójában 300 GB körüli, ugyanez olcsóbb modelleknél 260-270 GB, tehát a tartalék NAND is kevesebb.
Az SSD-k akkor tudnak nagyon látványosan degradálódni, amikor majdnem teli vannak és úgy van rajtuk mozgatva sok adat, pl.: sok szálon fut róla torrent. Ha egy SSD félig van és nincs seed-zervernek használva a gép, akkor bőven elketyeg addig amíg tart az élettartama. -
KISDUCK
addikt
válasz
Ubul86 #45941 üzenetére
dzsízösz bró!
A tárterület elvileg nem csökken a meghajtó használódásától, mivel ha jól tudom a vezérlő próbálja egyenletesen terhelni a cellákat az elhasználódás miatt. A 250GB-s meghajtó valódi kapacitása kb . 232GB. Ez azért van mert a gyártók a tárterület számításnál nem 1024-gyel hanem 1000-rel számolnak. Az 1TB-os meghajtó is így csak 930GB körül jön ki tényleges kapacitásban.
-
-
gago1975
őstag
válasz
Ubul86 #45527 üzenetére
Az milyen, hogy figyú a babakocsiba is jó lesz magyarázat az asszonypajtásnak?? RTX ficsör alapbólEgyébként mint szintén apuka csak már 14éve, gratulálok és kitartást ebben a nehéz időszakban. Nem irigyellek most és vigyázzatok magatokra .
Csak ne legyen semmi gond.Egyébként lehet megérné de te tudod meddig nyújtózkodhatsz. Rengeteg kiadás lesz így is.
-
gago1975
őstag
válasz
Ubul86 #45514 üzenetére
Mennyire lenne neked megterhelő a jelenlegi helyzetben a cca30/hó?
Én azt mondom, hogy cseréld ki inkább a g731 i7-9750h rtx2070-re 16gb ram, 1Tb nvmee ssd 144hz és kijelző és no problem.
Igaz lesz utána járás gondolom a kamatmentes hitel miatt de megéri.
Sokkal időtállóbb gépet kapsz. -
fordjee
aktív tag
válasz
Ubul86 #45520 üzenetére
Én teszteket néztem az enyémről , meg olvastam, nem én mértem. A tesztekben nem volt hangos, mondjuk ránéztem most a gaming pavilionra, annak sem kellene üvöltenie. Nálam megy a TV is közben, nem használok fülest, viszont nem játszom olyan játékkal, aminél nagyon fülelni kellene. A zephyrushoz képest biztos hogy jóval halkabb, meg a g531-hez képest is, azok hangosabbak voltak. Mondjuk az is kérdés, mi számít hangosnak neked, lehet nekem a fülem is szar már, azért sem tűnik olyan hangosnak
-
fordjee
aktív tag
válasz
Ubul86 #45510 üzenetére
Teljes terhelésen sem hangos egyáltalán. Szerintem az enyémnek az a baja, meg talán az Omeneknek, hogy későn kapcsol a venti. Alapból nem lenne meleg, de még pasztázva is felmegy 90 fölé a max. hőmérséklet, mert viszonylag későn kezdenek dolgozni. Killhates-nél néztünk valami venti állító programot, de Hp-ra nem nagyon találtunk. Meg utána olvastam, nem is tanácsos annyira piszkálgatni. Viszont tényleg halk, amikor max terhelésen megy, tippre 45DB környékén lehet, tesztek annyit írtak kb. Volt zephyrusom Amd procival, az jóval hangosabb volt.
Az í betű nekem is ott van, meg a nyilak is kicsik, de nem igazán zavar engem.
Division 2, Grim down, Nfl 20, Battlefield 3, nagyjából ezekkel játszom, mindig max. grafikán és nincs gond a sebességgel. A proci csak 2000-2500mhz környékén megy így. -
válasz
Ubul86 #45496 üzenetére
Motifator leírta amit akartam . Annyi pluszban hogy 500k fölött vannak a normális új gépek vagy inkább több. Meg tudod most is nézni ezeknek a hűtését belsejét nem kell pénz YT on
. Használt piacon felbukkanak Asus G 7xx as gépek 980 annal ha pl 250 K lenne gépre csak olyat vennék .
Asus G75 VX volt az első gamer gépem meg 3. laptopom nagyon jó gép volt bár az még 670 nel volt szerelve
.
-
fordjee
aktív tag
válasz
Ubul86 #45501 üzenetére
Nekem Omen van, 9300H, RTX2060, most 600ezerbe kerül, melegszik mint az állat terhelésen. Én az energiagazdálkodást beállítottam 99%-ra, így használom, így is fut minden ultra grafikán, amivel játszom, a Cpu meg csak 70 fok maximum. Jah, pasztázva is van. Sajnos ahogy a többiek írták, túl vékonyak ezek a gépek ahhoz, hogy piszkálgatás nélkül ne melegednének nagyon.
-
gago1975
őstag
válasz
Ubul86 #45503 üzenetére
Hát pedig de.
De nem ez a szörnyű, hanem, hogy egy új trendi gépbe 2017/18-as belső van.
Ráadásul a Ryzen csak sima Pavilon és nem Gaming Pavilon.
Bár az is hozzátartozik az általam linkelt oldalakhoz, hogy ezekbe 1660Ti max-q van és mind 2019-es teszt, leírás.
Neked melyik kinézetű van a tiéd sima vagy max-q -s? -
gago1975
őstag
válasz
Ubul86 #45497 üzenetére
Az a baj, hogy csináltak egy relatív szép házat ami a 2020-as trendeknek megfelel de a belsejébe szinte a 2018-as egységet tették át.
Ez a régi ilyen Omen:
és ez a belseje, hűtéseEz pedig a tiéd:
Hivatkozás: HP Pavilion Gaming 15-ec0017ng
Szinte ugyanaz a kettő.Viszont ha ugyanezt Intel procival vetted volna akkor így néznél ki
és a hűtésed sokkal jobb lenne
Magyarul nem u.a a kettő gép belseje, az AMD-s gép ezek szerint a régebbi hűtést kapta.
Na ez a nem mindegy!!!!
hivatkozás: HP Gaming Pavilion 15-dk0009ng -
motifator
senior tag
válasz
Ubul86 #45496 üzenetére
Ebben az árkategóriában új laptopok között nem létezik kompromisszummentes hűtés, szinte mindegyiknél elengedhetetlen a pasztázás és trükközés a CPU alulfesz mértékével. De ha + 100ezer forinttal feljebb megyünk, ott is ez a helyzet. Egyik sem lesz halk és 60 fokos, mert relatív vékony házban van mindegyik. A gyártók ingerküszöbe dönti el, hogy meddig süllyednek le és mit mernek spórolni a gépekben. Minnél feljebb mész, elvileg annál jobb anyaghasználat, összeépítési minőség és talán hűtés. Hogy pl. egy pavilionnál miért teszik hozzá, hogy "gamer", emiatt a laikus felhasználónak egyértemű lenne, hogy mire való, de sajnos nem. Csak a saját példámból tudok kiindulni, egy 450 - 500 ezer Ft árkategóriájú új laptopnám a hűtés ugyanúgy kompromisszumos, piszkálás nélkül nem lesz kielégítő. Ezeknél az árszinteknél sokkal ésszerűbb egy használt, esetleg még garanciális gépet keresni, mert az újak között nincs "gamer" laptop.
De azt sem merem mondani, hogy 800-ért kompromisszum metes új gamer gép létezik.
-
blue_23
senior tag
válasz
Ubul86 #45418 üzenetére
Nekem volt 17-es Helios 300, 1-2 nap múlva vittem is vissza a boltba. Ventillátor vagy elképesztően hangos (headsettel is zaravó), vagy csapnivaló a hűtés.
World of warships alatt 120 mV UV-vel, automatikus ventillátor beállítással 90 fokos volt a CPU. Bár RTX 2070 volt benne, de ez nem számít hardverigényes játéknak. G531 laptopom elvan 72 fok körül és nem hallom headsettel a ventit.
-
gago1975
őstag
válasz
Ubul86 #45418 üzenetére
Figyelj én a helios 700 - at azonnal újra pasztáztattam KillHates el. Ő egy megbízható szakember.
Ha van ilyen megbízható szakembered akiben 1000% megbízol, az úgy szétkapja a géped, hogy bent senki nem mondja meg, hogy....
Azt meg főleg nem nézik meg, hogy kapott e pasztát vagy sem.
A g731-et nem kell fémmel kenni.
Noctua bőven elég.
Ha nem u.v.od akkor se lesz 75 foknál melegebb.
Más kategória a g731 mint a te acer ed.
Ja és az rtx2070 sokáig elég lesz. -
gago1975
őstag
válasz
Ubul86 #45415 üzenetére
Acer???
Oké de csak ha Helios 500 vagy 700-ast veszel.
A 300-as u.a mint a TUF, felejtsd el. Ugyanolyan gagyi. Hiába 17-es.
A kijelzője katasztrófa, nem jó, az anyaghasználat, kopog, recseg, és hiába pasztázod át, a 85fok is kihívás neki. Inkább a 90-hez lesz közel.
Ja a pasztázás kötelező minden új gépnél.
A gyári paszta olyan mint az ablak gitt.
MX-4 de inkább noctua nt-h1 ami ajánlott.Én a helyedben inkább a t-com-os G731GW scar III-ast venném.
Az, mivel 17-es házban van nem lesz gond a hűtés sem annyira. Nem kell u.v-ni.
Az bírni fogja -
KISDUCK
addikt
válasz
Ubul86 #45407 üzenetére
Asus TUF FX505DU: egyik fele nyers, másik égett - Darth_Revan bemutatója, ezt olvasd el.
-
gago1975
őstag
-
fordjee
aktív tag
válasz
Ubul86 #45380 üzenetére
Azt a gyárit is a hosszabb verzióval kell csinálni, de ki is irja hogy az a biztonságosabb. Részletnél kicsit macerás a dolog, nálam egyszerű lett volna, mert még nem küldték el a banknak az ügyet, így könnyen lehetett volna sztornózni. Csak nem tették meg, a bank megkapta a kérelmet és szépen aktív lett a hitel. Utána a bolttól kellett egy lemondó nyilatkozat a bank felé, ezzel 2 hétig az volt, hogy a bank szerint nem kaptàk meg, a bolt meg azt mondta, már többször is elküldték😀 A végén már úgy beszéltem az ügyintézővel mint egy kutyával, aztán megoldódott, de már fizetni kellett volna.
-
pamesz
tag
válasz
Ubul86 #45380 üzenetére
Bocs ha off, én is a T-től szeretnék a következő hetekben kihozni egy laptopot. Viszont én is csupa ellentmondást látok ott. Az asus g731 laptopjuk képen scar III-nak van feltüntetve (g531 ugyanúgy), de amit kapnék az tuti nem az. Kíváncsi leszek, az új zephyrus g14 bekerül-e a kínálatukba. Esetleg van valamelyikőtöknek még tapasztalata, az onnan vásárolt laptopokról. Amit most vettél, hp pavilion gaminget én is néztem, nagyon jó áron lenne, de félek a gyengus procitól, hiába mellette a 1660ti.
-
fordjee
aktív tag
válasz
Ubul86 #45378 üzenetére
Nekem volt, igaz nem telekomnál, de részletfizetéssel. Meg anelkül is. Mindket esetben visszaállítottam a gyári állapotba a gépeket. Edigitalnal volt a részlet, meg se nézték mi van a dobozban. Viszont másfél hónapig tartott törölni a hitel, rohadt idegesítő volt. Ezután Mediaban kp-ra vettem, ott bevizsgálták valamilyen szinten. Mindkét helyen szó nélkül visszaadták a pénzt, részletnél az önrészt. Én mondjuk szinte gyárira csomagoltam vissza, úgy bontottam ki hogy ha gáz van, vissza tudjam csomagolni.
-
KISDUCK
addikt
válasz
Ubul86 #45376 üzenetére
Függ a melegedéstől, de az alacsonyabb fogyasztási keret miatt kevésbé tudja túllépni az alapórajelet ami játékoknál hátrány lehet. Találtam egy probookos tesztet és ott sajnos átlag órajelben nem muzsikált jól.
Játék közben hagyd futni a háttérben a hwinfot, részletesebb infót kapsz ha elindítod a logolást (az jobb oldalt alul egy papír zöld kereszttel) és ott menti az aktuális értékekhez az időt is és az sokkal részletesebb képet ad, de annak a megnyitásához kell a genericlogviewer
szerk.: így néz ki a logviewrben:
-
KISDUCK
addikt
válasz
Ubul86 #45374 üzenetére
Nem akarok vészmadár lenni, de azt hogy sok játékban processzor limitbe ütközhetsz. Minél nagyobb a tdp annál nagyobb energiát vehet fel a chip és így nagyobb teljesítményt tud nyújtani. Nem rossz proci/apu a 3500U, de lehet hogy egy ekkora vga túlzás mellé. (Mármint lehet hogy nem fogja tudni kihajtani.)
szerk.: hát én azt mondanám hogy életképesebb párosítás az i5-7300 1050ti-vel mint a 3500u 1660ti-val.
-
KISDUCK
addikt
válasz
Ubul86 #45371 üzenetére
WTF?
Jól látom hogy ebbe ryzen 5 3500u van? Az energiatakarékos chip és 15w a TDP-je, kib@52ott durva hogy ilyet raknak egy 1660ti mellé.
szerk.: tipp, hwinfoba állítsd több oszloposra a nézetet és az utolsó oszlopban görgess a vga-hoz úgy jobban átláthatóbb és informatívabb a táblázat. (Használd a jelölt gombot)
-
Ubul86
őstag
válasz
Ubul86 #45371 üzenetére
ah, kezdem sejteni...akksival játszottam, nem volt bedugva a hálózati töltő, energiagazdálkodás gondolom bezavarhat ilyenkor...45 perc játék után volt hogy belaggolt de nagyon durván, kicsit vártam, utána jó volt (5-10 mp) egy ideig megint. Mert AIDA stresszteszttel hálózatról 10 percig ment a gép, ~80 fok volt minden maximumon, de nem lett YES érték a throttling értékeknél
-
Raymond
titán
válasz
Ubul86 #44851 üzenetére
Azert az arert szerintem jo ajanlat. A hangerovel es a melegedessel sincs igazan gond az NB teszt szerint pedig ott a 3750H proci volt benne [link] Ebben sokkal jobb mint a TK ajanlataban levo szinten Ryzen+1660Ti Asus TUF ami raadasul dragabb es csak 8GB RAM van benne.
Igy szerintem 325e HUF (920EUR) aron boven megeri az a HP.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- iPhone topik
- 3D nyomtatás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest