- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
KISDUCK
addikt
Nekem ilyen gondom szerencsére nincs, eddig működött hogy nvida-t válasszon automatikusan ahova szükséges.
MR007RM: nyilván megy hdmi-n a külső kijelző csak igp-vel ellátott gépeknél.
Csak megosztottam az én esetem a dell 7577-tel. A legjobb grafikus eszközök közötti megoldás amd-amd-nél van. Már a trinity korszakban nagyon jól megoldották, de még az amd-nvidia is jobb mint az intel-nvidia. Amd a10-em volt 7670m-mel és rohadt jól kezelte a rendszer az eszközök közötti váltást, ha igp-t használtam teljesen eltűnt a rendszerből a dvga, sehol nem találtam róla semmit aida-ban ha nem futtattam valamit amihez a dvga volt rendelve. Régi szép idők amikor még működött a hybrid crossfire és még jól is skálázódott. Emlékszem cod4-ben kb. duplázta az fps-t.
-
Ubul86
őstag
meglett, csak én mindig újratelepítettem anno a gépet
nem tudtam hogy van factory reset.
amúgy nem zavarna a 3500u se, de hogy a gép olyan mint egy turbina közepes használat mellett, akkor inkább asztali gépet vettem volna, még az is halkabb., 50-55 fok között már bekapcsol, úgy, hogy igazából a login képernyőnél vagyok windows alatt...ott még azért tűrhető a hangja, mert nem csináltam semmit se
-
KISDUCK
addikt
Ez már perverzió!
(Engem egy 35/45 watt tdp-s ryzennel érdekelne az a kártya (normális bios beállítás mellett), de a legjobban most az új ryzen radeon kombinációk érdekelnének.
Régebben néztem acer nitrot most már nem vagyok benne biztos melyik széria volt benne, talán 2500u és rx560m volt mellé. Mire eljutottam a vásárlási szándékig annyira elszállt az ára, hogy felb@tam magam rajt és hagytam a fenébe, pedig tesztek alapján tetszett. Később olvastam egy fórumtárs esetét, hogy a biost vagy drivert elszúrták és se az acert se az amd-t nem izgatta. Akksiról nem emelkedett az órajel az alap érték fölé.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Kutya topik
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Új Lenovo Ideapad - 15,6 FHD, DDR5 RAM, 4 órás akksi
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest