- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mikulásbá #48459 üzenetére
Nem akarom, azért lett, hogy elhajtsa a macskákat.
Vicc, hogy kipakolok a kocsiból leteszem a táskámat a földre addig a szomszéd kandúrja meg lespricceli. Aztán csodálkozik a szomszéd, hogy miért rúgom át úgy a kerítésen a macskáját, hogy kondenzcsíkot húz az égre. Mondtam neki, hogy örüljön, hogy nem ültettem macskafát a jószágából... Hiába kérem, hogy heréltesse ki, de mindig nyafog, hogy nincsen pénze. Persze a bagó mindig ott lóg a szája sarkában. -
hito
nagyúr
válasz
Mikulásbá #48463 üzenetére
Társam van, kutyám is volt. A végén röpködtek a százezrek és ez nem most volt, hanem több, mint 10 éve. A legdrágább műtétje közel 300eFt volt.
Ez olyan, mint amikor valaki matekol az autó költségén. Üzemanyag, biztosítás, igen, ennyi és ennyi...de kihagyja, hogy nem várt szervizre évi 300-400eFt fog elmenni, kihagyja a teljesítményadót, stb. A kutya nem havi 5eFt. Főleg ha nem idegméreg száraztáppal akarom tömni, csak hogy egyszerű és olcsó legyen.
-
hito
nagyúr
válasz
Mikulásbá #48386 üzenetére
Az akkumulátor a gyártó szerint mintegy 9 órás webezési, illetve 12 órás videónézési időt biztosít. Teljesen hétköznapi használat során mi ennél kevesebbet, 6-7 órás üzemidőt tapasztaltunk, ha pedig játékra került a sor, ennek fele is elég volt ahhoz, hogy teljesen lemerüljön a telep.
Ha ez így van, akkor tényleg elég kevéssel beéri az AMD chipset, vagy bika akksit tettek bele. Vagy mindkettő. Most olvasom => 90Wh akksi. Az azért nem lepkefing. -
Gergello
addikt
válasz
Mikulásbá #48072 üzenetére
De hogy kapcsolom be ?
Köszi Maxx, nagyon elégedett vagyok vele. Nekem jó ez így, Clevo nagy falat lett volna. Nálam váló ok, ha a hosszú í nem a shift mellett van, szóval az kilőtt amúgy is egy pár gépet.
Nagyon örülök, hogy Mikulásbá tanácsára nem a kis Zephyrust vettem, 17,3"-on teljesen más élvezni még a netezést is. -
echterion
nagyúr
-
-
-
hito
nagyúr
válasz
Mikulásbá #47438 üzenetére
Íme:
Az elején egy pillanatra felugrott 93 fokra, aztán szépen beesett 85 köré. Jellemzően 78-83 fok között mozgott.
Még egy fontos dolog! Mivel voltam annyira ügyes, hogy a render közben ágyon hagytam, minden eddigi tapasztalat kuka, ugyanis szerencsétlen nem jutott levegőhöz. Úgyhogy kezdjünk tiszta lappal, az eddigi tapasztalatok súlyos user errorra vezethetők vissza! Nemsokára megint legyártom azt a videót Vegasban. Szerintem/remélem egész más tapasztalatokról számolhatok be hamarosan.
-
Gergello
addikt
válasz
Mikulásbá #47374 üzenetére
Megnéztem ma a media marktban a Strix G G531 műanyagos kiadást. Egyáltalán nem érződik gagyinak. Nem is nyomódik annyira mint a videón. Volt a szürke meg a fekete is, szürke nagyon szép. A fém Omen jobb volt persze, de az már a múlt.
14.1"-es gépeket is néztem, azok főleg HP-ban voltak kint, hát egérmozi tényleg.
Lehet győzött a G731 szürkében -
gago1975
őstag
válasz
Mikulásbá #47354 üzenetére
Szia.
Ez szép és jó, de mit tudsz ajánlani nyugodt szívvel ennyiért?
Van egy msi MSI GE63VR 7RF-256XHU Gamer notebook 479.900,- Ft. helyett 299.900,- Forintért, GARANCIÁVAL amit még esetleg lehetne, de az is 300k. Ja és ki tudja, hogy ez mennyire megbízható, nincs e vele valami nyűg. Vagy ott van matyee Clevo ja is 299k! CLEVO P751DM2 - asztali i5 8600k/16G/4K UHD SHARP Igzo/GTX 1060 6G/512G SSD/1T HDD/Win10 eladó 300-ért.
Más jót, jobbat egyszerűen lehetetlen. -
Gergello
addikt
válasz
Mikulásbá #47221 üzenetére
Ez a G731 ami ebben a videóban van ?
Nézd meg 1:07-től. Ha ez ennyire hajlik az rémisztő. Ok, az a leggyengébb pont és ne nyomkodjam, de ....
G14 az fém lesz ha jól olvastam. -
Gergello
addikt
válasz
Mikulásbá #47218 üzenetére
Igen, ettől félek egy kicsit.
Jó lenne élőben látni.
Én is 22 hónapra néztem, mert úgy nem fáj, de semmi más értelmes gép nincsen Telekomnál.
G731-től elment a kedvem, nagyon műanyag.
Most 12"-on nyomom, hát délutánra rámjött kicsit a szédülés.
Előtte 10"->15"->14"->17"->17"->15"->12". Nem emlékszem már milyen volt a 14"-os Elitebookom.
Holnap kapom meg a G751-et a mestertől, lehet letojok mindent és marad az.
Amit gépvásárlásra szántam, az elköltöttem másra, nincs is most mozgásterem kp-ra vásárolni, lekötésekhez nem akarok nyúlni, ezért jó lett a Telekomos ajánlat. -
válasz
Mikulásbá #47155 üzenetére
Játszadoznák én vele, ha hagyná
Még anno ment a cinkelés, hogy az AWCC mekkora bughalmaz. Mivel még nem találkoztam az AURA-val így nem is tudtam igazán ebben állástfoglalni. Hát most nyugodtan ki merem mondani, hogyha az AWCC bughalmaz, akkor az AURA(akármi) egy kaotikus foskupac.
-
válasz
Mikulásbá #47043 üzenetére
Ezek szerint is meg lehet csinálni a hűtést 5 mm vékonyan:
AIDA Performance módban (alsó lock 3.3 GHz MINDEN MAGON)AIDA Turbo módban (itt 4 GHz-re lock-olja a szoftver a magokat) ezt nem erőltettem, mert itt már 80 fok felett volt.
Ez meg SILENT (passzív) üzemmódban, ha csak netezek:
Érdekes dolgok ezek...
Úgy látszik itt is a pénz beszél, mi meg csak ugatunk... -
MR007RM
addikt
válasz
Mikulásbá #47043 üzenetére
Ja csak quadro gpu-val.
Aki megfizeti az kaphat. De ahogy elnézem nekem ilyen belsővel nem kellene soha, és mint az látszik itt is közös hőcsövekre épül a hűtés. Úgyhogy a közös hőcső használata semmi rosszra nem kellene hogy utaljon, mint azt korábban fejtegetve volt.
-
-
-
MR007RM
addikt
válasz
Mikulásbá #46648 üzenetére
Jó ez most olyan mikor mondom, vagy mondanám ez és ez nálam hdd-ről fut hibátlanul.
Ti pedig fogjátok a fejeteket ezt a gyalázatot.....lehetetlen. Mikroszkóp alatt, vagy stopperrel észrevenném a betöltés idejét. Mehetne, meg van a lehetőség ott az SSD, de minek, annál amit éppen használok....tisztelet a kivétel, biztos van olyan, még nem találkoztam vele. Talán online alatt stb...Csak arra akartam rávilágítani, van élet 60Hz mellett is kisebb pénztálca mellett. Mindennek olyan felára van, vajon megéri annyi plusz kiadás? A sok reklám, dobd a régit, vegyél újat.
-
echterion
nagyúr
válasz
Mikulásbá #46632 üzenetére
Attól, hogy erősödik az AMD procija, a hosszútávú szerződések még életben maradnak. Majd ha még 3-5 év múlva is hasonló lesz a tendencia, akkor fognak csak maximum a gyártók elgondolkozni a váltáson, de akkor meg jön majd Intel bácsi tőkéje és némi árkedvezménnyel inkább maradni fog mindenki az Intel mellett. Egy ilyen monopolhelyzetet egyedül nem fog tudni az AMD sose megtörni, ahhoz nincs elég pénze.
Kicsit más, de hasonló téma. Megjelentek a radimunál az AMD-s MSI Alpha-k, némileg túlzó reklámszöveggel, de barátságos árcédulával. Kellene egyet venni megnézni, hogy mennyire is szar még az az AMD driver.
-
echterion
nagyúr
válasz
Mikulásbá #46222 üzenetére
Nekem április 8-án jött egy frissítés, szerencsére még nem raktam fel, illetve múlt héten a bios-ban kikapcsoltam az automatikus frissítést is, így a win nem fogja a hátam mögött feltolni.
Azért ez fura, UV nélkül nagyon kevés gép marad életképes állapotban. Kíváncsi leszek, hogy alakulnak a jövő gépei, illetve mi lesz a mostaniakkal, ha valahogy felmászik az update észrevétlenül a többi win frissítéssel együtt.
(#46223) gago1975: Te is tudod, hogy azt az ársávot nagyon kevesen tudják megengedni maguknak itthon. Örüljünk neki itt páran, hogy mi meg tudjuk venni, de a többségnek marad az uv, a pasztázás, meg miatyánk.
-
gago1975
őstag
válasz
Mikulásbá #46126 üzenetére
A majdnem az egy jó megfogalmazás.
Ne hasonlítsd össze, a G7-be 9880H + 2080 mobile max-q van míg a 700-ba 9980HK + 2080 mobil.
(#46132) Mikulásbá Nem is baj. Azaz igazság, hogy kint viszont van I7-9750H + RTX2080-as konfig, arra lehet becserélném, bár a 2070-is bőven elég. Én még nem tartottam kevésnek sehol.
-
válasz
Mikulásbá #46115 üzenetére
Nekem (mármint az A51M-nek) reszeltek; nincsen a Dell disztriben már rendelhető státuszban sem (!!!) egy AW gép.
Ma beszéltem a Dell support-tal és -nagyon kedvesen- felajánlották, hogy kicserélik a terméket egy másikra. De ahogy nézem nincsen másik.
Tök jól fogok járni a refund-al; talán kijön majd belőle valami Lattitude -
Gergello
addikt
-
MaxxDamage
félisten
-
válasz
Mikulásbá #45676 üzenetére
Mondanám a Shuttle 2 de úgy emlékszem neked volt már ilyened ezt vettem a 17 hez .
Egér témában már leírták de nekem is G102 van 6k volt asszem .
Elég komoly táskák vannak amugy néztem őket milyened van most ?Killhates néztem azt a G703 mat 7700 HQ val volt . Az volt vele a főbaj .
Néztem videót a G14 ről na az beteg kíváncsi leszek vesz e innen valaki és beszámol róla khm..Dart Revan
-
gago1975
őstag
válasz
Mikulásbá #45654 üzenetére
Na gratulálok.
Akkor végre megszabadultál tőle.Én nem tudom miért erőlteted ezt a vékony Zephyrus gépet, továbbá ezt is mekkora buktával tudtad eladni?
Remélem elengeded a Zephyrus témát és ha már mindenáron cserélni akarod a Helios 700-ast akkor csakúgy mint a 700-as, jó gépet veszel.
Bár ahogy most alakulnak a raktárkészletek és az árak, nem biztos, hogy megérné cserélni.
Egy G731-es visszalépés lenne a Helios 700-hoz képest.De játszunk el a gondolattal, jelenleg
a Zephyrus s Gx-701 9750H RTX2080 max-q 144Hz G-sync 1.2M,
a Zephyrus S GX701GX 8750H RTX2080 max-q 144Hz G-Sync pedig 850.
Tehát csak a súly miatt van értelme cserélned, de megéri???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged