Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gergo5991

őstag

Na sziasztok, meg lett az msi ge62apache. Egyenlore meg semmi nincs rajta, se game, se software. Egyenlore egy virusirto lessz rateve aztan fogom csak halozatra koti (net), nem merek v.irto nelkul, de gondolom ez jogos. Kinezetre nagyon tetszik, a kijelzo is nagyon jo, a billentyuzetrol meg nem tudok velemenyt mondani, de a touchpad az nem jon be. Mozgatni meg kattintani meg jo, de a jobb click az mar huzos, a gorgeteshez meg ra kell nyomni az ember kezet. Na de nem baj, ugyis egerrel lessz csak hasznalva, (azon is rossz most a gorgeto pff). Ssd nelkul most meg 19 mp-alatt kapcsol be. 1 terrabol 900 hozzafehheto, abbol 150 giga a rendszer (wat?). Igy alapjaraton 50 fokos a proci, 2700rpm-en futott csak 1 ventilator a 2bol.
    Azthiszem mindent amit lehetett idaig elmondtam. Kulsore a kijelzo fem fele burkolatu, az alja muanyag, nem recsegos-ropogos.

Akit a kesobbiekben erdekel barmi info rola, irhat pm-et, vagy ide is irhatok ha nem szamit offnak.

Boltban dicsertrk hogy jot valasztottam, de a gyanus kedvesseg azonnal elmult miutan vosszautasitottam +1 ev gari bovitest 30k ft ertekben, aztan ijesztgettek hogy egy alaplap 90-120k es ha elromlik mindent kell cserelni, bar ugy tudom hogy a legtobb allkatresz nem integralt, a vga se.

I7 5700hq,gtx 960m, 16gb ram, 1tb 7200rpm hdd, full hd matt ( azthiszem TN panel)

Új hozzászólás Aktív témák