Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• RM007

veterán

válasz KillHates #58641 üzenetére

Ha így van az elég furcsa mert fogyasztásilag nincs belakva a kártya, nem hiszem hogy az a másik max-q vbios 110W -nál többet fogyasztana, de az is lehet ennek a kártyának nem annyi a TDP-je, ami az ára után még furcsább lenne.
    Na most csak az olvasók miatt mondom (neked privátba említettem) alapon gpu 600Mhz (ezt szerettem volna feljebb tornázni) 60W fogyasztás. Meglátásom szerint játékban (CP2077)ez hoz annyit és talán kicsivel többet (átlag 40fps) mint amit hozott a P5200 110-130W környékén. Maxon turbo mellett 80W esetén pedig több helyen akár 60fps is előjött, (csak most kihagyom a melegedés miatt) és itt turbo 1350Mhz max alatt jóval szédelegve végig power limitet jelezve. Érdekes, mintha itt a fogyasztás mérő teljesen mást jelentene. És persze miközben a cpu nem tudja 100% kihasználtság alatt sem teljesen meghajtani a gpu-t, azért lényegesen jobb kép nekem. Lassan csak megtudom mit vettem.

Ok, ma megnézem a billt. :R

Még egy gondolat, nem tudom hova tenni.....

A jelzett helyen tegnap egyszer csak X4 jelent meg. És újraindítva a gépet megmaradt. Tesztet futtatva laptop kijelző minden. Vagy mégsem a hdmi port nem ment. Külső monitorra nem ment át. Aztán egyszer csak eltűnt a kártya. Kikapcs kivesz, betesz, lefixál immáron egy radírral kitámaszt, minden stabil és visszaállt X8-as helyzetbe.
    Na most lehet hogy azért nem X16 és nem tud emiatt több áramot felvenni, mert nem fekszik rendesen a kártya a slot-ban, csak ferdén? :U

Új hozzászólás Aktív témák