Hirdetés
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hmm, úgy néz ki hogy eléggé félreértetted ami írtam. Én csak azt javasoltam hogy inkább használd a gépet mint bütyköld, mert már nem először tolsz ki magaddal. Múltkor is sony m2 kártyát akartál rendelni mert hogy sd kátyával bővítenéd a tárhelyet, ha akkor nem szólnak hogy az nem lesz jó akkor meg is veszed és ez csak az egyik ányékra vetődésed. Azért foglalkozom vele mert minden ilyet ide beírsz és má fárasztó nézni hogy x.-ik alkalommal tolsz ki magaddal. A leírtakat meg vagy nem értelmezed vagy félreérted. Ha nem tetszik hogy a hozzászolásaidra válaszolnak, reagálnak akkor ne fórumozz, erre mást nem lehet írni.
Amikor azt írtam hogy "nem ismerek olyat" azt a való világra értettem nem pedig a fórumra, én innét nem ismerek senkit személyesen. Leírom még egyszer hátha úgy nem lesz félreérthető: a személyes ismerőseim nem tuningolnak semmit, csak megveszik és használják. Példálózhatsz echterion fórumtással nyugodtan hogy milyen tuningot, uv-t vagy egyebeket használ, mert én őt nem ismerem. Ez egy fórum amíg valakiról csak annyit tudok hogy mi a nickje és milyen avatárja van addig őt nem ismerem.
Tipp: próbáld meg néha átgondolni alaposan amit mások írnak ahelyett hogy a hozzászólásokban a gyülöletet keresed.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest