Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Van itt valaki, aki ASUS szervizest ismer, avagy jártas a témában?
Konkrétan egy méregdrága ASUS ROG gép S/N alapján még garanciális. Hivatalos számlával vettem mint használt gép. Plomba sértetlen, bontatlan. Nehezen indul a gép, kb. kell neki 10-20 startolási próbálkozás, mire elindul, viszont akkor stabil. Viszonteladó javasolta, hogy küldjem a legközelebbi ASUS szervizbe. Ez a német g.ci cég nem említette, hogy korábban svájci ASUS szerviznél már járt, rajta volt a plomba, a weboldaluk alapján S/N-t beírva láttam, hogy volt RMA száma (=javítási Repair szám).
Futár elvitte, csatoltam a számlát, eredeti dobozában vitték el, jól csomagoltam.
Ma kapom a választ, hogy nem garanciális, s perkáljak kb 60.000Ft-ot alaplapra+munkadíjra. Ha nem kérem, akkor bevizsgálási díj+futárdíj 20.000Ft.
Életemben először basztak így fel. A válasz emailben kb. 10 fuck-ot írtam, beletéve a német g..it, meg.a f@sz svájci ASUS szervizt.
EU fogyasztóvédelemre hivatkoztam, hogy ha egyszer az ügyféldzolgálatos azz böfögi nekem, hogy garanciális, akkor utána milyen jogon akarnak legombolni?
Életem legdurvább emailje, jó olvasást.
Lehet kritizálni a stílusomért, de én mindig korrekt vagyok.
Ha velem nem korrektek, legszívesebben kitépném a másik baszkolódó himbilimbijét.Első emailt nem teszem be, mivel lengyelül van. Megkérdeztem, hogy mi a baja a gépnek.
Email:
Szanowny Kliencie / Dear Customer
W urządzeniu uszkodzona jest płyta główna. / Mainboard in the device is damaged.
Proszę przekazać decyzję poprzez system napraw odpłatnych, na stronie asus-europe.eu. / Please, send the decision through the paid repairs system on asus-europe.eu.
Válaszom:
In the following words you will be hearing not nice words from me!!Communictation will be in English, because if I have to, I will take the case to the European Union to the department of Consumer rights
So FUCKING wait a second!
This computer is UNDER a fucking warranty. How dare you charge me any kind of costs?
I was also not informed at all about your fucking procedure.In the past I have been buying so fucking many ASUS ROG computers. They are fucking not cheap.
You have 2 options.
- You will repair the machine, because this is under international warranty.
- You will be facing against the consumer law's rights.I will fucking not paying you anything.
I have also fucking bought another ASUS ROG G20, just in order to put the fucking faulty machine into a fucking safe way.Please put all your managers into this e-mail, because I talking fucking ... very ... seriously!
Lehet röhögni, sírni, megmomdani nekem a frankót, hogy mekkora tahó vagyok.
Legrosszabb esetben visszaküldöm németbe, ods 1év garanciát ígértek.Jó éjt!
A bájos és ártatlan kis vöröske
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Eredeti játékok OFF topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- E-book olvasók
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T440,14",HD,i5-4300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- ACER F5-771G 17" full HD i5 7200U 16GB DDR4 RAM 1TB SSD GTX 950M
- Dell G15 5511 i7-11800H RTX 3050Ti 16 GB RAM 15,6" Full HD 120Hz
- Lenovo Legion Pro 5 Új RTX 5070 / i9-14900HX / 32GB DDR5 / 1TB NVMe
- Getac T800 G2 Rugged Tablet 8GB RAM, 128GB SSD + Dokkoló, Windows 11 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 512GB SSD RX 7700 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 217 FSP 650W
- Acer Nitro 5 - 15,6"FHD IPS 144 Hz - i5 10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- Apple iPhone 17 256GB Sage Karcmentes állapot 100% akku (65 ciklus)
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Muerte