Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bluesummers

őstag

Van itt valaki, aki ASUS szervizest ismer, avagy jártas a témában?
    Konkrétan egy méregdrága ASUS ROG gép S/N alapján még garanciális. Hivatalos számlával vettem mint használt gép. Plomba sértetlen, bontatlan. Nehezen indul a gép, kb. kell neki 10-20 startolási próbálkozás, mire elindul, viszont akkor stabil. Viszonteladó javasolta, hogy küldjem a legközelebbi ASUS szervizbe. Ez a német g.ci cég nem említette, hogy korábban svájci ASUS szerviznél már járt, rajta volt a plomba, a weboldaluk alapján S/N-t beírva láttam, hogy volt RMA száma (=javítási Repair szám).
    Futár elvitte, csatoltam a számlát, eredeti dobozában vitték el, jól csomagoltam.
    Ma kapom a választ, hogy nem garanciális, s perkáljak kb 60.000Ft-ot alaplapra+munkadíjra. Ha nem kérem, akkor bevizsgálási díj+futárdíj 20.000Ft.
    Életemben először basztak így fel. A válasz emailben kb. 10 fuck-ot írtam, beletéve a német g..it, meg.a f@sz svájci ASUS szervizt.
    EU fogyasztóvédelemre hivatkoztam, hogy ha egyszer az ügyféldzolgálatos azz böfögi nekem, hogy garanciális, akkor utána milyen jogon akarnak legombolni?
    Életem legdurvább emailje, jó olvasást.
    Lehet kritizálni a stílusomért, de én mindig korrekt vagyok.
    Ha velem nem korrektek, legszívesebben kitépném a másik baszkolódó himbilimbijét.

Első emailt nem teszem be, mivel lengyelül van. Megkérdeztem, hogy mi a baja a gépnek.

Email:

Szanowny Kliencie / Dear Customer

W urządzeniu uszkodzona jest płyta główna. / Mainboard in the device is damaged.

Proszę przekazać decyzję poprzez system napraw odpłatnych, na stronie asus-europe.eu. / Please, send the decision through the paid repairs system on asus-europe.eu.

Válaszom:
    In the following words you will be hearing not nice words from me!!

Communictation will be in English, because if I have to, I will take the case to the European Union to the department of Consumer rights

So FUCKING wait a second!
    This computer is UNDER a fucking warranty. How dare you charge me any kind of costs?
    I was also not informed at all about your fucking procedure.

In the past I have been buying so fucking many ASUS ROG computers. They are fucking not cheap.

You have 2 options.
    - You will repair the machine, because this is under international warranty.
    - You will be facing against the consumer law's rights.

I will fucking not paying you anything.
    I have also fucking bought another ASUS ROG G20, just in order to put the fucking faulty machine into a fucking safe way.

Please put all your managers into this e-mail, because I talking fucking ... very ... seriously!

Lehet röhögni, sírni, megmomdani nekem a frankót, hogy mekkora tahó vagyok.
    Legrosszabb esetben visszaküldöm németbe, ods 1év garanciát ígértek.

Jó éjt!
    A bájos és ártatlan kis vöröske

Új hozzászólás Aktív témák