Hirdetés
- Bluetooth-headsetekről általában
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Mobil flották
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muerte
Topikgazda
válasz
consono #26867 üzenetére
Nem tudom a mostaniakat hogy milyenek minőségben,de az a durva hogy abban a 4270-ben a több mint 14 éves bios elem sem döglött még meg,a gyári van benne és nem dobálja el a bios beállításokat meg a dátumot még,hihetetlen pedig igaz
Egyébként mind a kettő gép egy mozgássérült családnál van,barátaim,ők használják napi szinten,raktam fel nekik 3D-s flippert meg egy-két egyszerűbb játékot,tárgykereső stb.amit egy-egy ujjal tudnak játszani,mert kézügyesség már sajnos nuku.
A gépekből évente egyszer ki szoktam fújni fél kiló port meg hamut,mert lent még fával tüzelnek télen ,2 évente meg kapnak egy új pasztát.
Kíváncsi leszek rá mikor lesznek hajlandóak megpusztulni,de egyelőre nincs ráutaló jel
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- OLED TV topic
- Amazon Kindle
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Asus ROG Flow Z13 GZ301VIC Acronym Limitált kiadás - 13.4" QHD 165Hz Érintő - 32GB - 1TB - RTX 4070
- X1 Carbon 10th 27% 14" 2.2K IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bezámítás! Lenovo P15 Gen1 15 FHD üzleti notebook- i7 10850H 32GB RAM 1TB SSD Quadro T2000 4GB WIN1
- Bezámítás! Fujitsu Lifebook A3510 notebook - i3 1005G1 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD WIN11
- Bezámítás! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest