Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hogy mára se maradjatok modding nélkül egy újabb élmény:
Kirjak járt nálam egy Chimera-val, újrapasztázás végett. Akkora volt az izgalom, hogy -sajnos- jól elfelejtettem képeket lőni. A lényeg, hogy brutál a hűtése, levéve kb. olyan nehéz mint egy egyszerűbb noti! Találkoztam már ilyennel nagy Clevoban, de itt azért látszik a mérnöki átgondoltság, nem csak a jó sok biztos jó lesz elvére bízták a hűtést!
A gép idle teljesen hangtalan teszi a dolgát a RAID SSD-k miatt pokoli gyorsan, megterhelve (superposition) is csak mély morgással adja tudtunkra, hogy most a billentyűzet alatt is történik valami, nem csak a képernyőn. Dobott is egy laza 16 ezer valahányszázat!
Szóval, nagyon meggyőző volt számomra, mind az összeszerelés minőségét, mint pedig a halk működését illetően.Aztán, hogy az izgalmak ne csituljanak, befutott még egy 13-as Razer is! Nagyon szép állapotban, de az i7 mellett a 970GTX nem egy ilyen vékony szépségbe való! Sikerült a gyári ablakgitt cseréje után letornázni 10 fokot, de nem ez a gép lesz a PUBG rajongók vágyálma!

És most jön a gamer-gépek nagy megfejtőjének -matyee- a gépe! Egy MSI-barebone szörnyeteg! 15 zollba zárva egy 7700K (desktop!!) amibe bele kellett gyömöszölnöm a 1070 helyett egy 1080-at, hogy ne vakaródzon a CPU annyit!
Matyee alaposan megrendelte az új hűtést az új kártyához, meg csavarokat és minden kegytárgyat ami kell egy ilyen transzplantációhoz! De persze ezzel vége is lett a jókedvnek, mert itt beleszólt a gagyizó-gyártók trehánysága. Ha kicseréljük az MXM kártyát, akkor persze nem lehet feltenni egy útban lévő tekercstől a CPU hűtést
Kétségbeesés persze csak szegény Matyee részéről volt, de mondtam neki, hogy sz@rni rá, arrébb rakom a tekercset:Aztán persze a hőcsövön is kellett alakítani és a 1070-es VRM-jeit hűtő lemezből is kellett vágni rendesen:
Biztom ami ziher alapon beraktam egy gap padot is, nehogy valami kosz a hőcső (ami GND) és a tekercs (ami 19V 11A) közé kerüljön:
A nagytotál képen jól látszik, hogy a hőcsövet egy kicsit meg kellett gömbölyíteni, hogy legyen hely. De vigyáztam, hogy a keresztmetszetéből ne veszítsen; azaz ne lássa kárát a hővezetés:
Lejjebb a pirossal bekeretezett részen, majd a VRM-re kerül egy hűtőborda (olyan mint ami az SSD-n van) és valahová majd egy pici blower venti is, hogy ott is legyen rendesen légmozgás!
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Macbook NEO
- Mesterséges intelligencia topik
- Kompakt vízhűtés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Canon MILC: EOS R és M topik
- További aktív témák...
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- MacBook Pro 13.3 2017 8GB ram 512GB SSD
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO LEGION PRO 7 16" WQXGA i9-13900HX RTX 4080 32GB 2TB NVMe SSD MAGYAR VÁSÁRLÁS/SZLA/BILL.
- teljesen ÚJ Apple MacBook Neo 256GB Silver ! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i3-8100/ i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T /i7-10700 processzorok- számla, garancia
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A gép idle teljesen hangtalan teszi a dolgát a RAID SSD-k miatt pokoli gyorsan, megterhelve (superposition) is csak mély morgással adja tudtunkra, hogy most a billentyűzet alatt is történik valami, nem csak a képernyőn. Dobott is egy laza 16 ezer valahányszázat!
Szóval, nagyon meggyőző volt számomra, mind az összeszerelés minőségét, mint pedig a halk működését illetően.
Kétségbeesés persze csak szegény Matyee részéről volt, de mondtam neki, hogy sz@rni rá, arrébb rakom a tekercset:
Muerte