Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HoTaZo

addikt

Sziasztok!

Egy éve kb. rendeltem egy Terios T3 gamepadot, mire ideért, addigra Gen Game S3 (ez volt az eredeti link, ahonnan rendeltem,s ahogy látom, azóta átesett egy kis ránc felvarráson is) lett belőle. Próbálgattam a Huawei G8-ammal, és még valamilyen LG vel is, sikertelenül. Elkönyveltem, hogy rossz maga a készülék és ment a kacatos fiókba.
    Néhány napja van egy új jövevény, egy Xiaomi Redmi 4A Pro személyében a családban. S ma eszembe jutott, hogy van egy gamepadom, ugyan miért ne próbálnám ki rajta?
    S láss csodát! Elsőre nem sikerült a készüléken lévő játékokat (nem tudom, hogy mennyire gamepad kompatibilisek) vezérlésre bírni vele, de már több kapcsolási pozícióban ad valamilyen életjelet a nyomogató (betűket, számokat tudok egy megjelenő szöveg beviteli felületre megjeleníttetni vele.
    Aztán a Cordy nevű játékot telepítve sikerült vezérlésre bírnom a gamepadot. A meglepő az volt számomra, hogy nem a "10 órás" pozíciónál, ahol az összes leírásban jelzik az android telefonhoz csatlakoztatás mikéntjét, hanem a vele szembelévő ("4-5órás") pozíciónál.
    Mi lehet az oka, hogy az egyik telefont abszolút nem vezérli, másikat igen?
    Mik ezek a pozíciók ezen a gamepadon a Home gomb körül? Mire jók, miért nem azon a pozíción csatlakozik a telefonnal, ahol a leírás szerint kellene?

Új hozzászólás Aktív témák