- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
Meg abban is biztos vagyok hogy nem 100%-os a program, de mivel elég gyenge a felhozatal Gamecube emuk terén, és erről hallotam a legtöbb jót...
-
Xelo
addikt
Hát ez már a Dolphi finál verzsön és elég jókat hallottam róla. Hogy warez-e.. Valamilyen mértékben biztos. De ennyi erővel minden konzol emulálással fogallkozó topic az, mivel ha valaki már beszerez egy ilyen progit, játszani is fog rajta. És mivel még ilyen emum nem volt tesztelni is kellene. Meg persze játszanék is rajta, nem tagadom. Sztoval ha ide nem is gondoljátok hogy leirjátok honnan lehet letölteni, please e-mailt azért küldjetek.
-
Xelo
addikt
És még lenne egy kérdésem. Honnan lehet az emuhoz GMC vagy ISO fájlokat letölteni?? Mert igy még tesztelni sem tudom...
A Pokemon Colosseum kellene nagyon de ha az nincs, más ujjabb gamma is megfelel...
-
Xelo
addikt
Sziasztok. Na ilyen témát még nem láttam!
Szóval kerestem egy müködő emulátort, nost találtam is. Kis híjján müködik is!
Innen töltöttem le:
Bővebben: link
Erről hallottam a legjobbat. Namost mint látjátok lekell hozzá tölteni egy msvcr71.dll nevü fájlt hogy müködjön. Ezt kikell bontani és aztán hova kell rakni?? Amikor játszanék hiányozna, a pluginok közé raktam... Vagy oda kell tenni csak bekell valamit állitani?? HELP!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest