Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- iPhone topik
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévacsen
senior tag
Remek program valóban,méltánytalanul kevesen használják,a sok ostoba hírterjesztőnek köszönhetően,felteszik,leveszik pár óra az egész de már komoly véleményt alkotnak róla,legalább hagyná fenn 5 -6 napig, de nem...és telekürtölik vele az egész galaxist,hogy micsoda hulladék program.Ott a másik zseniállis program a Comodo IS,8 évig használtam,arra is mondanak mindent,de hogy vennék a fáradtságot és ha valami gond van megoldaná,vagy utána keresne,no azt nem, levele és kürtöljük hongosan mindenhol hogy Bugos,ilyen olyan tech gurunak való,én nem tartom magam annak,mégis meg voltam a programmal,és pl: a Comodo tipikusan az a program ha valaki veszi a fáradtságot és kiismeri, összenől vele,akkor egy életre elfelejtheti a biztonsági programokat keresgetni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok : ! Legjobb Áron ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.12.)
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest