- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fred23
nagyúr
válasz inf3rno #74773 üzenetére
Elhízás ellen legjobb a diéta sajna; amire a kondipark való, az inkább a testforma javítása. A futás viszont majdnem olyan jó lehet, mint a diéta, ezért is nagy hátrány, ha nem űzhető valamiért. Csak heti 50 km kocogás, és a fogyás megállíthatatlan, ha megy mellette valami diéta/nem toljuk túl nagyon a kcal-bevitelt.
LanyUs: Ha úgy mennél a negyedikre, hogy edzésen már eljutottál a 40 km-ig, tuti menne a maradék 2. Vagyis bármilyen lassú tempón, de a helyedben én tuti lenyomnám párszor a 40 km-t, aztán ha 4 óra 15 perc alatt már menne a 40 km, beneveznék maratonra. Ez 4:30 alatti maratont jelentene.
-
tisn
addikt
válasz inf3rno #74773 üzenetére
kondit eleg jol lehet csinalni fajos terddel is. seta/tura sokkal kevesbbe terheli, bicajozas is javasolt, persze nem ugy, ahogy egeszseges terddel, hanem jo konnyu fokozaton. (nekem ez azt jelenti, hogy 80-90-es tekeresi tempoval kemeny 20-25km/h maxal megy a gep alfoldon, legkonnyebb 4-5 fokozat a 14-bol. ilyen montisok meg kislany csomaggal turabicajjal huzott el mellettem, de hat ez van.)
uszas is jo, de attol en kurva ehes leszek altalaban ezert reggeli elott jartam pancsolni. (most meguntam, inkabb kondi, max havi 4 uszas van)
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Asszociációs játék. :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Microsoft Excel topic
- iPhone topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Renault, Dacia topik
- Opel topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest