- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danika256
aktív tag
válasz
margithid #27569 üzenetére
A méret sem túlságosan passzol, mert túl szűk és nem is az én lábamra van öntve.. Bent gyalogoltam benne, egyből kiderült..
Azt hittem majd jókat versenyzek ebben az ultrakönnyű cipőben, azért lett véve... Aztán inkább vettem olyat ami bevált. Amúgy is full pronáló a lábam! Akkor még nem értettem hozzá.. Így meg csak azóta is áll a dobozában, az a cipő ennél többet érdemel
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Sorozatok
- Milyen autót vegyek?
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Külpolitika
- Telekom mobilszolgáltatások
- Politika
- További aktív témák...
- Ryzen 7 CPU-k
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest