- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
-
Mobilarena
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterhappy
őstag
válasz
Peetta14 #101471 üzenetére
Koazonom szepen Mindenkinek
Sparra nem megyek, sokaig agyaltam rajta, de egyszeruen nem vonz. Lehet, hogy azert probalok futni valamikor egy jobb maratont, de nem keszultem most ra, 30km fole sem mereszkedtem mar egy ideje.
Majd Rackeven. Vagy "laboratoriumi korulmenyek" kozott, a TichynLehet, hogy ramegyek az FM-re meg osszel
november kozepeig nagyon sok a melom, nem tudom, mennyi, es milyen minosegu futas fer addig bele, ezert nem merek egyertelmu igent mondani - magamnak sem.
Erre nem is gondoltam, lehet hogy a kozossegi kakaos csiga a legal doppingom
Hehe, igen, en is azt ereztem, hogy osszecsapott, koncepciotlan futas, en el is engedtem volna a PB-t, csak hat Peti hajthatatlan volt - annyit meg faragtunk vegul a rekordombol, hogy oszinten buszke lehessek ra.
Legfeljebb, ha az egiek is ugy akarjak, jovok maskor is friss PB-velMeg azt nem mondtam, Saucony Speed 2-ben futottam (a miltkori PBket Rebel2-ben). Nagyon jo cipo
es szerintem 1-2mm-t tagult, elsore nekem is leheletnyit kicsinek tunt a 45, es ugy gondoltam, kellett volna a 45.5 (mint Rebelbol), de tokeletes volt.
Elore is nagy kalappal a hetvegen felmaratonozoknak, maratozoknak, kajara odafigyelni, beteg gyerekeket kerulni stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest