- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefi81
tag
válasz
xy.zsolt #92033 üzenetére
"ergo visszább kell venni mielőtt le fő a kávé."
Erről a tavaly nyári futásom jut eszembe, (akkor nagyon durván le főtt nekem) amikor már "profinak" éreztem magam a futásban.
Pont akkor kezdtem el olvasgatni a laktátrol és a pulzuszónákrol, de úgy voltam vele ez rám nem tartozik.
Már kb. 2x lefutottam a félmarcsit, mikor egy napon munka után gondoltam hogy elmegyek és futok egy hosszút és se kaja se viz, csak meleg. "legyen ma is egy FM abban már profi vagyok" Megindultam mint a meszes és néztem az órát hogy most magasabb a pulzusom, mint máskor de gőzöm se volt milyen tartományban vagyok csak futottam mint a bolond és azt hittem ezt a tempót simán birom végig. Majd 10km előtt mikor fordulni akartam elfogytam pillanatok alatt. Azt hittem 10k-t kell majd gyalogolnom haza,de erőtvettem és 1percel lassabban jöttem vissza mert haza kellett jutnom valahogy de az a szenvedés amit ott megéltem teljesen lesavasodva, azt nem kivánom senkinek. Aznap megéreztem rendesen hogy pulzust nem szabad figyelmen kivul hagyni ha hosszút futok. Majd jöttek a futós tesztek mennyi a max és hol lehet a laktátom milyen tempóval.
Szóval aznap megtalált engem is a pulzus, akit aznap kinevettem 10k-ig, de azóta tisztelem...jimpo: Szép munka!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Synology NAS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest