- iPhone topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Yettel topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
-
Mobilarena
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xy.zsolt
őstag
válasz
tomcica #90535 üzenetére
Gondolom milyen frankó lehet egy porszívócsővel a számba tolva futni
Nem müxik a garmin connect PC-n....így grafikont később tudok kitenni. Örülök, hogy hallgattam rád....így 3x2k lett "csak" az interval.
elég relatív, hogy kinek mennyi izomtömeg az ami megítélése szerint jól néz ki. Én pl sosem favorizáltam a konditermes alkatot....inkább a sziklamászókét. A tököm sem járna úgy mintha dinnyéket cipelne + az esztétikusnál 2x vastagabb nyakkal
Új hozzászólás Aktív témák
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- Labubu - Exciting Macaron/Have a Seat bontatlan figurák
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - garancia 2026.11.17-ig
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged