- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
-
Mobilarena
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Never79 #44964 üzenetére
Jobb, mintha az kerül végtelen ciklusba a fejedbe, hogy "de miért?!"
Vagy hasonló reklámok. Nekem volt már olyan, hogy valami nagyon utált zene, vagy reklámzene ment a fejemben napokig. Általában egy idő után megtörik az ember, és elkezdi nem idegesíteni már. Azt nem mondom, hogy megszerettem őket, de már nem váltanak ki bennem annyi ellenérzést.
Elvileg holnap jön meg az új Saucony, fel is avatom vagy holnap vagy holnapután. Kíváncsi vagyok a régihez képest milyen. Szemeztem a Liberty-vel azt hiszem, de azt olvastam, hogy stabil cipő, és nekem olyan nem kell. Maradt a Ride megint. Ideje újra elkezdeni futni, hátha most nem sérülök le. Erre mondjuk kicsi az esély, mert a térdem érzem október óta. Inkább életmód lehet az oka vagy valami ízületi betegség, de amíg tudok járni, addig nem megyek orvoshoz vele. Utána meg majd visznek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Szólánc.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest