- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Ütős ajánlatokkal nyit újra a Xiaomi Store az Arena Mallban
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Realme GT 5G - versenyképes
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LanyUs
senior tag
tisn: hát eljött az ideje, hogy a SAP HR-ben egy script engedélyezést nem a google és SAP kézikönyvek bújásával kezdtem, hanem a chatgpt-vel. 2 másodpercen belül tudtam a megoldást. Hihetetlen... December covid pipa, most az influenza futott át mind a négyünkön, tehát az is pipa. Mire jó lesz a térd ezeken már túl is vagyok, ez jó hír
Csillapítást teszteltem a mai 100 perces edzésem alatt ( Stinso 6 ATR ), aminek 80%-a tempós séta, a maradék dombra kocogás volt. A sűrű természetes fű a legjobb, majd a jó állapotú műfüves focipálya és csak ezután következik az új rekortán. Az agyig kopott rekortán érzésre nem jobb, mint a nyáron kőkemény földes út vagy a beton.
Séta alatt 125 volt a max, amíg fel tudtam tolni a pulzust 122 átlagban, akárhogy is pörgetem. Na bezzeg emelkedőn kocogva úgy kúszik fel 168-ig mintha soha nem edzettem volnaLesz itt meló rendesen a HR-rel is, meg úgy mindennel
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Xbox Game Pass [2025] - A májusi lista
- Akciófigyelő: Ütős ajánlatokkal nyit újra a Xiaomi Store az Arena Mallban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Realme GT 5G - versenyképes
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- IPhone SE(2022) 64GB Aktiválatlan! ÚJ! Független! 12 Hó Jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest