Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BaLee

addikt

Srácok én jötten dühöngeni. Imádom, szeretem a GLS-t, pontosak, legnormálisabbak a futárai, de ezt a csomagautomatás csomagküldést nagyon elkapkodták.

Story:
    Vettem egy napszemüveget, kicsit elhamarkodtan, vissza kellett küldenem, mondom a GLS csomagpontos küldés tökéletes lesz, ott a melóhelyemtől 50m-re. Megcsinálom a csomagot, regisztrálok ahogy kell. Előre kifizetem a csomagot, megyek a kapott számmal az automatához. Beírom, bedob 5db csomag képet, hogy milyen csomagot akarok feladni de semmi méret csak XS, S, M, L, XL stb. Mondom igazából megadtam feladáskor az oldalon de ez egy kis doboz legyen akko S. Kinyit egy olyan rekeszt amibe egy vastagabb könyv nem fér be. Mondom sebaj, majd választok mást, bezárom, erre a kis kijelzőn annyi lehetőségem van, hogy megerősítsem a feladást. :Y

Hívom őket mi a szitu. Azt mondja az ügyfélszolgálatos nem tud segíteni, csináljak új csomagot ezt majd visszatérítik írjak nekik. Vissza melóhelyre, megcsinálom az új csomagot, majd kifizetem végül nem tudom megállapítani melyik csomag melyik mert nincs egy csomag létrehozási dátum vagy bármi, emailből keresgélem vissza melyiket kell megreklamálni (státusz mindkettőnél szállítás alatt, mikor egyik egy üres fiók az automatában a másikat meg akkor hoztam létre, még ott a csomag az asztalomon...). Lemegyek az automatához és beteszem a 10x5cm-es csomagomat bosszúból az XL-es rekeszbe. Mindez csütörtök reggel 9 körül. Mikor vették ki a csomagot az automatából? Kedden....

De engem még mindez nem tántorít el, hátha jobban sikerült. Másik csomagot csinálok, ismerősnek kell küldeni egy kis borítékot. Végignyomkodom, rányomok a fizetésre, majd a simple oldalán véletlenül az ingyenes utalásra nyomok ami nem működik mert a banki appban kellene még szarakodni amihez se kedvem se időm, nincs egy mégse, hogy akkor kiválasztom a bankkártyás fizetést hanem megszakítom az egész fizetést és majd előről kezdem (ez mondjuk a simple hülyesége). Na itt már kezdtem félni.
    Visszadob a GLS weboldalra, hogy megszakítottam a fizetést, mit szeretnék tenni, megpróbálom újra, vagy elmentem a csomagot későbbre. Hát mondom ezek mégsem olyan bambák erre végre gondoltak. Rányomok a fizetésre. Kis piros payment error felirat. Elmentem a csomagot. Várok kicsit, újra próbálom. Payment error. Bezárom a böngészőt, megnyitom újra, várok pár percet, Payment error.

Na, itt mentem vissza a foxpost oldalára GLS-nek meg még hagyok 1 évet, hogy összerakják használhatóra ezt a rendszert....

Új hozzászólás Aktív témák