Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
Srácok én jötten dühöngeni. Imádom, szeretem a GLS-t, pontosak, legnormálisabbak a futárai, de ezt a csomagautomatás csomagküldést nagyon elkapkodták.
Story:
Vettem egy napszemüveget, kicsit elhamarkodtan, vissza kellett küldenem, mondom a GLS csomagpontos küldés tökéletes lesz, ott a melóhelyemtől 50m-re. Megcsinálom a csomagot, regisztrálok ahogy kell. Előre kifizetem a csomagot, megyek a kapott számmal az automatához. Beírom, bedob 5db csomag képet, hogy milyen csomagot akarok feladni de semmi méret csak XS, S, M, L, XL stb. Mondom igazából megadtam feladáskor az oldalon de ez egy kis doboz legyen akko S. Kinyit egy olyan rekeszt amibe egy vastagabb könyv nem fér be. Mondom sebaj, majd választok mást, bezárom, erre a kis kijelzőn annyi lehetőségem van, hogy megerősítsem a feladást.
Hívom őket mi a szitu. Azt mondja az ügyfélszolgálatos nem tud segíteni, csináljak új csomagot ezt majd visszatérítik írjak nekik. Vissza melóhelyre, megcsinálom az új csomagot, majd kifizetem végül nem tudom megállapítani melyik csomag melyik mert nincs egy csomag létrehozási dátum vagy bármi, emailből keresgélem vissza melyiket kell megreklamálni (státusz mindkettőnél szállítás alatt, mikor egyik egy üres fiók az automatában a másikat meg akkor hoztam létre, még ott a csomag az asztalomon...). Lemegyek az automatához és beteszem a 10x5cm-es csomagomat bosszúból az XL-es rekeszbe. Mindez csütörtök reggel 9 körül. Mikor vették ki a csomagot az automatából? Kedden....
De engem még mindez nem tántorít el, hátha jobban sikerült. Másik csomagot csinálok, ismerősnek kell küldeni egy kis borítékot. Végignyomkodom, rányomok a fizetésre, majd a simple oldalán véletlenül az ingyenes utalásra nyomok ami nem működik mert a banki appban kellene még szarakodni amihez se kedvem se időm, nincs egy mégse, hogy akkor kiválasztom a bankkártyás fizetést hanem megszakítom az egész fizetést és majd előről kezdem (ez mondjuk a simple hülyesége). Na itt már kezdtem félni.
Visszadob a GLS weboldalra, hogy megszakítottam a fizetést, mit szeretnék tenni, megpróbálom újra, vagy elmentem a csomagot későbbre. Hát mondom ezek mégsem olyan bambák erre végre gondoltak. Rányomok a fizetésre. Kis piros payment error felirat. Elmentem a csomagot. Várok kicsit, újra próbálom. Payment error. Bezárom a böngészőt, megnyitom újra, várok pár percet, Payment error.Na, itt mentem vissza a foxpost oldalára GLS-nek meg még hagyok 1 évet, hogy összerakják használhatóra ezt a rendszert....
Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Pixel 7 pro 128/8
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest