Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
Új hozzászólás Aktív témák
-
mango21
csendes tag
GLS tapasztalat:
Rendeltem egy webáruházból 3 db Knipex szerszámot. Kihozták, átvettem. Soha nem volt még semmilyen problémám a futárcégekkel így nem is gyanakodtam átvételnél. Mikor kibontottam a csomagot, 1 fogó hiányzott belőle. Akkor tűnt fel, hogy egy részén át volt ragasztva gls-es szalaggal a csomagolás. Mivel a cégé ahonnan rendeltem és a gls-es szalag is fehér alapon kék feliratos volt, ezért nem is tűnt fel átadásnál. Kárbejelentésen egyből lepattintottak, azzal, hogy a feladóval vegyem fel a kapcsolatot, mert ők kérhetnek kártérítést. A cég ugyanolyan fogót már nem tudott küldeni. Amit rendeltem, azt nem tartanak készleten és heteket kellett várnom a kiszállításra emiatt a rendelésemnél. Küldtek helyette egy másik típust, ami olcsóbb és kicsit másabb ugye. Nyilván nem véletlenül akartam azt a konkrét fogót. Azért a cég rendes volt, de a gls hozzáállása elszomorító. Mivel az a csomag nem szétszakadt volt. Gondolom a cég nevéből egyértelmű volt, hogy mi van a csomagban így egy gls-es dolgozó kilopott belőle egy szerszámot. Én buktam a dolgon. Mivel nem azt kaptam amit rendeltem és nem is annyi értékben. A cég nem tudom, hogy mennyit hajthat be a gls-en. Sose gondoltam volna, hogy ilyen megtörténhet. Simán kilopnak a csomagból valamit, a felelősséget meg hárítják. Az emailemre már nem is válaszolnak.
Legalább ilyen esetben lenni bennük annyi, hogy kifizetik a veszteségemet, elvégre ők “hibáztak”.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lexus, Toyota topik
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Alkoholista nevelde
- Motoros topic
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest