- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Google Pixel topik
- Íme az új Android Auto!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
-
Mobilarena
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsibeber
újonc
Helló!
A "traktorost" úgy értettem, hogy kopogós lett a hangja. A fordulat nem ingadozik, ha gázt adok neki felpörög, de a hang marad. Beindítani nem akarom( nehogy nagyobb legyen a baj, de ma annyit kipróbáltam, hogyha meghúzom a berántózsinórt, akkor az olajbetöltő nyílásnál nyomja a levegőt rendesen
.
-
kicsibeber
újonc
Sziasztok!
Elnézést, ha sületlenséget kérdezek, de még most tanulom ennek az oldalnak a használatát!
Van egy AL-KO 470B Silver 500 Series 158ccm fűnyíróm (kb. 6éves). Ma délután elkezdtem a fűnyírást, 15-20 percig tökéletesen működött, majd hirtelen vissza esett a fordulata, a hangja "traktoros" lett. Indulni Így is pöccre indul, de ha leveszem az olajbetöltő sapkáját, akkor olajpermetet nyom ki
. Valaki tudna tanácsot adni, hol kezdjem a hiba keresését? Esetleg rögtön szerviz
?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest