- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
7Sony7
addikt
Ja, már úgy megszoktam
Sajna úgy látom, kevés pénzért nem nagyon lesz jobb, úgyhogy marad, míg működik. De azért nézegetem az utódját.
Ja, nem a kést nem tudom levenni, hanem ami alatta van, azt a nagy kerek műanyagot. Gondolom, azt le kellene venni, hogy hozzáférjek az alsó csapágyhoz.
-
kk831228
addikt
Biztos hogy az alja , japán nevű kínaira gondolnèk...
Hondához se árt a fülvèdő, de korántsem olyan hangos , mint a kètüteműek, ès nem is kell ordìttatni. AGT -t gx -50 nèznèm meg , abból van csillapìtott, bár nem tudom mennyit számìt . GX 35 alatt ne vegyèl , gyenge lesz
👇
-
neo81
senior tag
Ha pl. itt akarnál önjárós gépet használni, nyilván le is lehetne vágni vele ezt a dzsungelt is (csak erős motorral felszerelt típusokat ajánlottam neked), max. nyírás előtt a megfelelő vágásmagasság beállítását kell kitapasztalni.
Nem is ezekben látok kisebb problémát, hanem itt rengeteg akadály van, ami sok fordulóval jár, fák, karók, stb.
Nem mondanám, hogy az önjárós fűnyírókat nehéz irányítani (normál terepen nagyon könnyű), de ennyi akadály között már megérezheti az ember, hogy egy ilyen terepen azért már nem ujjgyakorlat velük a rengeteg forgolódás.
Nálunk is van hasonló terep.
Az önjárós fűnyíróval nem vagy nehezen megközelíthető részeket fűkaszával szoktuk levágni, az összes többi rész marad a fűnyírónak (annak marad a sokkal nagyobb terület). -
kk831228
addikt
Mindenképp önjàrót érdemes , mivel nem àrt a nagy erős gép oda. Manőverezhető , de azért nem egy villanyos. Az a probléma két ellentétes fogalom a manőverezhetőség meg a 1.5 ha. Egyébként , szerintem is egy jó fűkaszàval jobban jàrsz , az leviszi a 2-3 hetes füvet is , meg haladós is. Igaz nem lesz olyan szép , de gondolom nem pàzsit a cél.
Olyan hàmok vannak màr a kaszàkhoz hogy észre se veszed.
-
-
Ez a 1.5 ha ez hogy oszlik el? Mert ez 15000 m² Ekkora területre akkus megoldáson gondolkodni.... hát nem tudom. Biztos meg lehet oldani, de 15000 (tizenötezer) m²-re én biztos nem elektromosban gondolkodnék. Nekem a terület, amit nyírni kell, kb. 1200 m2 (egy kb. 900 m²-es sík üres rész, és egy kb. 300 m²-es szintén sík, de fákkal és mindenféle bokorral tagolt belső kert. Ennek a két résznek a nyírása kb. 2-2,5 óra, ha nem hagyom megnőni a füvet nagyon (tehát kb. 2 hetente normál esetben minimum nyírni kell). Na most a Te területed ennek minimum a 10x-ese. Ami időben is gyakorlatilag ennyi lesz, azaz majdnem egy napig nyírnád egy menetben. Egy akkus gép mondjuk kibír egy órát, tehát kb. 20x kellene akksi(ka)t cserélni. Nem mondom, hogy lehetetlen, de na.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- iPhone topik
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 4
- Battlefield 6
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest