Hirdetés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
goldnarmz
aktív tag
válasz
HagaNRG #3733 üzenetére
Jelentem, én akkus gyepszellőztetőt használok, 2db akkumulátorral.
Mind a késes, mind a rugós szellőztetés nagyon jól működik.
Második éve csinálom még csak a szellőztetést (megjelenésekor vettem a gépet), de láthatóan csodát tesz a fűvel.
Az akku olyan, amilyen. A 2 db BLi 20-szal kb. 300, max. 400 m2-t lehet vele szellőztetni (egy irányból, merőlegesen nem is szoktam).
Ezen kívül nem éreztem más hátrányát a gépnek. Nyilván a benzinesek erősebbek, gyorsabbak, alaposabbak, stb., de engem az eredmény meggyőzött.
Hozzáteszem, ha nem lennének más akkus Hsq gépeim, akkor biztos nem vettem volna meg külön, a 2 db akkuval... -
válasz
HagaNRG #3733 üzenetére
Érdemi gyepszellőztetést csak komolyabb elektromossal vagy benzinessel lehet csinálni. Itt találsz példát mindegyikre:
[link]
Az alapgépek maximum a drótos szerszámmal a gyep átfésüléséhez jók. A mohát felszedi, meg az elhalt fűszálak egy részét, de a csomókat nem vágja át és a talajt sem lazítja.
Nem nagyzolásból mondom, de a késes szellőztetéshez profi, erős gép kell. Tapasztalataim szerint független a kert méretétől. Jópár gépet kipróbáltam az elmúlt években, nekem ez a tapasztalatom.
Évente 1x, ha lelkes vagy akkor 2x kell megcsinálni. Ha egy kertre kell, akkor megbízható helyről bérelsz egy profi gépet évente egy napra pár ezresért és boldog leszel.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest