Hirdetés
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kanadában sem lesz olcsó az S25 Edge
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
4 éve van benzines fűnyíróm (azóta lakom saját családi házban, előtte szüleimnél nyírtam kábelessel,később akksissal). McCulloch M53-150WRP egyébként. Eddig a 4 évből 3-ban el kellett vinnem szervízbe különböző okok miatt. Most pl. elindítom a gépet, megy kb 1 percig, leesik a nyomaték, mintha gyengülne a motor, mintha nem kapna benzint, majd leáll. Nem vagyok egy nagy szaki ezekhez a dolgokhoz, amiket tudok megcsinálok rajta (olajcsere, apróbb dolgok. De ha ehhez hasonló probléma van, mint most, az meghaladja a képességeimet). Dögnehéz a gép, feleségem is szívesen nyírna néha, de ezzel nem szívesen teszi. Az önjáró nem sokat ér, mert folyamatosan tele megy az ékszíjvédő fűvel, és emiatt alig hajtja, hiába cseréltem le. A tolókart hiába húzom meg, 1-2 használat után kilazul és kb 5-10 centis holtjátéka van, magyarul mozog. Mindezeket a szerelő sem tudta megoldani, akihez hordom. Unalmas a folyamatos karbantartás, minden évben olajcsere, folyamatosan gondoskodjak otthon a benzinről (meg most már a 100-as benzin 700 Ft
és ki tudja mennyi lesz. Persze ez nem tétel, egy évben pár ezer Ft többlet. Csak a vicc kedvéért jegyeztem meg). Nem tudom normálisan kitakarítani, mert ugye nem lehet döntögetni a gépet. Hangos, büdös. Nagyjából ennyi.
K_Gabor: köszi. Én is jó véleménnyel vagyok az akkus gépekről. Szüleimnél van tapasztalat egy MTD LM 40-el. Kis játékszer, pozitív értelemben, nekik tökéletes a 200-250 m2-re. Nekem azért komolyabbra van szükségem, ezek a Makiták jónak tűnnek. Amit linkeltél az is komoly cucc lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest