- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
@chain
csendes tag
válasz
desert_camo #135 üzenetére
Nincs róla papírjuk, de közel sem csinálják ugyanazt. Szerintem próbáld ki mindkettőt 1-2 edzés erejéig, majd dönts belátásod szerint.
Nem úgy megy, mint a konditeremben, hogy lemész és azt csinálsz, amit szeretnél. De mivel az edzésprogramozás nem olyan dolog, amit néhány hónap után jól fogsz csinálni, ezért jobban jársz, ha rábízod magad a teremvezető által írt edzésprogramra -
Jim-Y
veterán
válasz
desert_camo #135 üzenetére
Sajnos a budapesti árak amúgy is sokkal magasabbak mint a vidéki árak (bármilyen sportot tekintve), és ez fokozottan igaz az olyan új trendekre, mint például a crossfit. Ez nekem is probléma, és biztos másoknak is, másrészről a termeket is meg lehet érteni, fizetni kell a terembérletet, egy csomó eszköz kell, amik drágák, és szerintem gyorsabban is mennek tönkre mint más sportágakban..
-
@chain
csendes tag
válasz
desert_camo #132 üzenetére
A HITS-ben úgy néz ki, hogy csatlakozhatsz bármikor, kezdetben külön figyelmet kapsz, segítenek a gyakorlatok helyes kivitelezésében, mivel ha rosszul csinálod, akkor veszélyes lehet. Ha szeretnéd egy külön kurzus során megtanulni a legfontosabb gyakorlatokat, akkor ezt a kurzust tudom ajánlani, nekem hasznos volt, pedig előtte már jártam hasonló edzésekre. Ha nem szeretnél ennyit költeni, akkor azt javaslom, hogy simán "ugorj be" egy edzésre és próbáld ki, hogy milyen. (Hétvégente szokott lenni Sexy MetCon, ahova el lehet menni bérlet nélkül is, de szerintem egyeztetés után lehet, hogy beugorhatsz hétköznap is.)
-
@chain
csendes tag
válasz
desert_camo #130 üzenetére
Szia! Ez nem CrossFit, ez amolyan "cross training". Itt megnézheted, hogy Magyarországon melyek a hivatalos CrossFit termek.
-
Jim-Y
veterán
válasz
desert_camo #130 üzenetére
Budapest mint az eredeti érdi terem, vagy budapest mint az új budapesti terem?! Egyébként egyikbe sem, de előbbiben már voltam, utóbbiban még nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Windows 10
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Androidos fejegységek
- Autós topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest