- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
---Lasali---
Közösségépítő
Hello!
Lehet nem pont ide tartozik ez a dolog de...
Apámnak egy pár éve fülfájása van. DE csak akkor jön elő ha kb 56hz es hangot hall, ezt itthon a számítógéppel mértem ki egy oszcillátor programmal, mélynyomó adta a hangot, folyamatosan csökkentettem a frekvenciát, és 56hz körül szólt hogy érzi a fájdalmat.
Ültünk egy nyitott étteremben és mondta hogy fáj a füle, hallgatóztam hogy van-e valami zaj, de nem hallottam semmit, eléggé sok volt a más zaj. Majd egy perc múlva egy tuning honda civic ment el az utcán ilyen vastag mély dorombolva szóló kipufogóval. Ezt hallotta meg (a fülfájással) kb 1 kilóméterről !!!
Szobámba van egy creative P580 as 5.1 es rendszer, ilyen kis finom mélynyomóval, ha szól valami zene és itt van bent a szobába akkor legtöbbször elkezd fájni a füle a zene ahogy "dobol" ugyan úgy jelentkezik a fájdalom! Mintha fájással hallana.
Akármennyire lehalkíthatom ugyan úgy fáj neki.
Elment itt siófokon a kórházba vizsgálatra, nem találtak semmit! De még a fájdalmat se tudták előhozni mert a gépükön 125hz a minimum!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest