- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi3191
csendes tag
sziasztok
azt szeretném kérdezni hogy a full drive 2 hummer hogy megy multiplaybe online
ha tudsz segiteni akor segits

-
lorybee
csendes tag
hi tudna valaki nekem segíteni????
föltettem a játékot(daemont all option on-ra tettem), és elkezdi vizsgálni a lemezt vagy mi, és kiírja hogy tegyem be az eredeti cd-t. konkrétan ezt monjí: "Insert the HUMMER 4x4 disc into the disc drive and press "Retry". If the disc is in the drive, make sure its contents can be viewed in the Windows Explorer. If it is a multidisc product, try the main disc or others. If nothing helps, press "Information" and send the error report to product technical support."
-
Kiskokó
veterán
-
Kiskokó
veterán
Öm a montiro az elsődleges az eddig is igvolt.
sztem nem érted amit a baj !
elsődlega amonitor és a Tvre meg klón kéntmegy át a kép
ha elidnitom ajátékot kirija ohgy "output signal out of range" és amonitor kikacol de ha a Tvt átkapcsolom a gépre akor azon emg megjelenik a játék és ajátékban bent abeliitásokba pedi 1024a afelbontás .
azz akérdés hogy miől out of range mit nem bir a monitor ? elég jó kis LG midi játéknál jó volteddig!
köszi asgeitséet -
Kiskokó
veterán
na megszerezte ma játékot
feltetem el is indulna de amikro elindul egsezr csak kirja a monitorom hogy ouptput signal out of range és kikapcsola monitor, erre milyne megoldást javasoltok.
Mivel a gépem rávan kötve egy LCD tvre arra ráraktam képet és ott megy de melete a monitor kikapcsol
de viszotn ha belemegyek a videó beállitásokhoz akkro ott 1024es felbontást ir szóval enmértem akármilen méretre rakom mindig out of ranget ir amonior és kiakpcsol hogy lene e megoldható nem szertek tv-n játszani.köszi -
Amur
addikt
nekem is megvan,de még nem tettem fel,de ha ennyire dicséritek majd kipróbálom,bár a monster jam-et akartam nagyon kipróbálni(activision-os nagykerekű sárdagasztás)
-
Sirandrish
legenda
nekem sehogysenem indul

-
dante3
addikt
Thx, akkor megszerzem, hozzáteszem jó, hogy van honosítás, régen tanultam oroszt és kissé feledésbe merült!

-
dante3
addikt
Ezt én is kipróbálom, az UAZos is tetszett! Ugyanaz a grafikai motor, vagy továbbfejlesztették?
-
djtoomi
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ment mindenkinek rePÜ.
Amúgy nagyon poén az Izland pálya, mert meg kell találni a kapukiat, és ahányszor végigmész a pályán kapsz 6360pénzt,és most mrá vagy 10-szerre megyek végig,autót is kell fejleszteni.

-
djtoomi
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Innen lehet letölteni a magyarítást..
Itthon nem lehet kapni, de a minimum gépigény itt van:
AMD 3500+/Pentium 4 3.4GHz
1GB ram
dx9-.es hangkari
256-os vga 6800/7600Ajánlott:
AMD X2 4200+
2GB ram
dx9-es hangkari 256-os/512-es kártya 7900/8600 vagy 88xxNekem a Quad mellett,4gb rammal fűszerezve,8800gt 512 mellett 35-50fps fullon 1680x1050 high 8xAA mellett.Akit a játék érdekel az privit írjon, itt nem szabad warezolni...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
djtoomi
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Van hozzá magyarosítás, szinte minden magyar azzal.

-
djtoomi
addikt
Sziasztok!
Nem rég megejelnt ez a csodás játék, az UAZ4x4 úgymond "folytatása".
Angolra fordított honlap:
Full Drive 2 Hummer(angol)
Eredeti honlap:Full Drive 2 Hummer(oroszul)A játéknak borzalmasan jó grafikája van, a motor is nagyon jó benne, rengeteg autó, még több pálya, rengeteg kihívás, fantasztikus játék.
Akit érdekel írjon, esetleg ha meg akarja "vásárolni" segíthetek.

Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- CPU léghűtés kibeszélő
- Cyberpunk 2077
- World of Tanks - MMO
- Milyen videókártyát?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy ruhás topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- További aktív témák...