- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Greg204538
tag
Sziasztok,
Ismertek valakit, aki rendelkezik az eszközökkel és tudással, hogy újMmcx csatlakozókkal szereljen fel egy Forza audio kábelt?
Kontaktos lett mindkét oldal a fiókban lakástól ¯\_(ツ)_/¯
Más kábellel nincs kontakt gondom. Megkérdezném még, hogy honnan, milyen minőségi mmcx csatit ajánlotok (fiio fh7-hez)? -
Greg204538
tag
Fiio fh7-hez rendeltem forzát, mert meguntam a vackokkal kísérletezést, és számomra megfelelő is a hangja (ennyiért legyen is). De persze az egyik oldala kontaktos. Ezen nem tudnál segíteni? Hova rakjak, milyen gyűrűt? Ha valaki ügyesen ráforrasztaná, az sem lenne ellenemre, tudsz ajálani valakit, aki jól meghenkeli? Egyáltalán valakit, aki ránéz, hogy mi a hiba...
-
Greg204538
tag
Sziasztok! Réz kábelt keresek.
Eddig bordor kolléga megoldását használtam, de az istennek nem akar egyben maradni, többször nincs pofám visszaküldeni. A forza audio 119$-ért elég húzós, az alatt keresek. A 10e huf körüli próbálkozásaim nagyon gyatrák voltak. A merítés óriási, nem tudom, hova nyúljak.Esetleg nincs itt BP-en olyan, aki kölcsönözne nekem mmcx-4.4mm tisztán réz kábelt kipróbálásra? Cserealapnak felajánlok egy spc Fiio kábelt azonos specifikációval.
-
Greg204538
tag
Audeze isine 10 [link] 70% off! Ha nem lenne jó a fiio fh7-esem, tuti venném.
-
Greg204538
tag
válasz
Roland8622 #86991 üzenetére
A linked képein nem látom a bevonatot, szivacsnak néz ki, biztos ezt postázták, nem csak hiba csúszott a gépezetbe? A fiio alis boltjában fellelhető nekem teljesen jól bevált utazásra, de most nem elérhető. Egy ajánlásnak azért itthagyom.
-
Greg204538
tag
válasz
-NoVa- #86965 üzenetére
Finom hangú ez a Xelastec? Mikrorészletekre, neszekre gondolok kellemes hangkép mellett. Egy beltéri megoldást keresek, a cp145 nem nyűgöz le a noname double flange-al egyetemben, túl vékony hangúak. Beltérre kellene egy frankó, az utazós egy misodiko (szivacson kívül-belül szilikon) formájában megvan, jól izolál de nem olyan tompa mint a comply, utazni jó. 4-5 mm vetőcső átmérőre keresem, így a cp500 nem játszik :/
-
Greg204538
tag
Forza tiszta réz iem kábele jó lesz nekem egy Fiio fh7-re? L alakú mmcx (ez stimmel)csatija van a Forzanak, a füles mostani kábeléhez egyenessel kapcsolódik, majd hurkosan fülmögött van elvezetve. A Sony 4.4. Balanced ending tökéletes, mert a pentaconn kell az ibassomhoz, ugye? Ha valakinek van olcsóbb ötlete nagyszerű tiszta réz kábelre, ne tartsa magában. Köszi srácok.
-
Greg204538
tag
válasz
dogpatch06 #86732 üzenetére
Bátor vagy. Ennyiért max egy marék legyet lehet kapni.
Ne legyen igazam.
Akkor már -1.5 £: [link] -
Greg204538
tag
válasz
FőDudu #86676 üzenetére
Xelastec illesztékekról jókat hallottam. A harangjuk vastagabb, rugalmasabb, hőre belesimul a hallójáratba, jobban szólnak, mint a szilikonok - ilyen tapasztalatokat olvastam. A vezérhangya el is indult, 20 dodó környékén jönne Linsoulról. Elgondolkoztat, mert a szilikonból a bazi nagy double flange a legjobb, viszont kényelmetlen egy óra után.
-
Greg204538
tag
válasz
Greg204538 #86577 üzenetére
Mondjuk attól félek, hogy a fiiohoz adott szivacsos illesztékhez hasonlóan elvesznek részletek, textúrák, vibráló élénkség a comply-al is :/
-
Greg204538
tag
válasz
-NoVa- #86574 üzenetére
Biztos igazad van, de aprobléma nem itt van szerintem. Nem is kör keresztmetszetű a hallójáratom, így nehezen szigetel a szilikon harang, arról nem is szólva, hogy változik a mérete (Spinfit cp 145 egyszer tökéletes, egyszer alig szigetel), így a ciemet is kihagyom. Szivacsos illeszték mindig jó, abból veszek egy nagy méretű normálisat (mondjuk comply a muzixban), ezzel remélem a probléma letudva.
@laleee: 13,5mm a mostani spinfit, nem hiszem, hogy elég lenne a linkelt darab.
-
Greg204538
tag
Mmcx kábelt keresek pentaconn(4.4mm) végződéssel,
Ibasso dx160 és fiio fh7 közé pattintanám a füles gyári 3.5mm kábele helyett.
Az AresII most nem fér bele, max 30e Ft a keret. Fiio árulja ennyiért a sajátját, azt tudom meghallgatni, ha tetszik -és nincs más empírikus tapasztalat, akkor veszem is. Aki tud jobbat ennél a megoldásnál, az kérem tanáccsal mentsen meg a pénzkidobástól :)Meglepett, hogy sem hardveraprón sem avx-en nincs fejhallgató kábel piac, annak ellenére hogy gyakran téma: értekeznek róluk és cserélgetik őket - le mertem volna fogadni, hogy túladnak feleslegen. Szóval ha valaki épp eladna egyet vagy netán meghallgatást biztosítana, ne tartsa magában. Köszönöm.
-
Greg204538
tag
válasz
gianni85 #84304 üzenetére
Wow! Ebben az árkategóriában keresek fülest utazáshoz, mert a fejhallgató macerás és kevéssé izolál. Eddig Focal Spirit proval járkáltam, teljesen meg voltam elégedve vele csendes környezetben, de a buszon már elvesznek a részletek és a mélyhangok.
A kérdésem hogy 150e Ft körül tudsz-e alternatívákat javasolni? Mennyire best buy ezzel az árával a Noble?
Hangképben kiegyenlítettet keresek (focalnal kicsit több basszus mondjuk pluszpont), de ne legyen unalmas, mint egy hd 650, inkább másszon az arcomba, ha a zene megkívánja. Az Etymotic er4xr leírások alapján szimpatikus - ez is csak egy ötlet, az innerfidelity értékelése végett.
Fiiox3II + Fiio A3-mal hajtanám. (Jövőben egy usb transport + chord mojo van tervben)
Teljesen kezdő vagyok iemekben, eddig csak Hifiman re-400-al van tapasztalatom - nagyon nem jött be. Nekem nem volt elég testes, túl visszafogott, édeskés karakterre emlékszem.Bármilyen észrevételnek örülnék a tapasztaltabbaktól.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Honda topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nintendo Switch 2
- EAFC 25
- ldave: New Game Blitz - 2025
- További aktív témák...
- 4 lemezes NAS eladó, 8 magos ryzen7 proci, 16GB DDR4 ram, 2X 2.5G lan, 2x nvme ssd, alu ház
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 13 128GB MidNight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- leobog hi 75 épített billentyűzet - evangelion unit 08 Mari Makinami ihlette
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest