- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kacsasült
tag
Nekem kihozta, valami panasonic earbud
-
Kacsasült
tag
Megjott a tin hifi 4. Olyan 7,8X ide oda kapcsoltam a soundmagic-el osszevetve. Nagyon rossz ezekszerint a zene memoriam. Aki hallotta, milyen forraarol hozta ki belole a maxot?
-
Kacsasült
tag
Kicsit feljebb egy ujonc tanacsot kert mar jo par napja, es senki nem reagalt, pedig a regiek kozul biztosan tudnanak neki tanacsot adni...
-
Kacsasült
tag
mindenki fejhallgatozik? Nagyon ures a topic...
-
Kacsasült
tag
Amugy a gumiharangok mikent befolyasoljak a hangot? Nincs errol egycikk?
-
Kacsasült
tag
Ezeknel a fuleseknel milyen teret kell elkepzelni? Semmibol jonnek a hangok, koncert elmeny, esetleg megjelenik egy studioszoba?
-
Kacsasült
tag
-
Kacsasült
tag
Tin hifi t4 -hez erdemes masik kabelt vasarolni? Meghajtasahoz szukseges ,,komolyabb,, erosito?
-
Kacsasült
tag
Aliexpress-n 65€ Europabol a tin hifi t4
Meglatjuk mikorra er ide -
Kacsasült
tag
Belefutottam tin hifi t3 -ba is, 50€, t2 plus 45€. Valakinek van osszehasonlitasi alapja a ket fulessel?
-
Kacsasült
tag
válasz
kemcso #87904 üzenetére
Lehet beprobalkozok vele, jokat irnak rola...minden termeknek vannak hibai...Sm e50 melle szeretnek lenduletesebb fulest, szeparacio lehetne kicsit jobb, szubbasszus es az also kozep vekonyabb, Vokal kicsit tisztabb, konturosabb. Nem szeretnem, ha dinamikaban visszalepes lenne. Ibasso dc02-vel hasznalnam, ez kicsit elore tolja a kozepeket, masik sabre dac-om joval hatrebb pozicionalta, viszont a hangszerek konturosabbak voltak...
-
Kacsasült
tag
Forumot olvasgatva nem igen talaltam magamnak valot...Soundmagic-tol ritmusosabb fulest keresek es nem azeretem a subbasszus es az alsokozep tobbletet, hifimanek pont jo arban mozognak...amik itt elhangzanak,azok tobbnyire felfujt mellyel es/vagy v hangkeppel rendelkeznek...irnal par tippet mikre nezzek rá?
-
Kacsasült
tag
Sziasztok. Hifiman re-600s-nek milyen a ritmikaja? pl hip-hop zenéken, mondjuk valamelyik soundmagic-el osszevetve?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Honda topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nintendo Switch 2
- EAFC 25
- ldave: New Game Blitz - 2025
- További aktív témák...
- 4 lemezes NAS eladó, 8 magos ryzen7 proci, 16GB DDR4 ram, 2X 2.5G lan, 2x nvme ssd, alu ház
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 13 128GB MidNight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- leobog hi 75 épített billentyűzet - evangelion unit 08 Mari Makinami ihlette
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest