Hirdetés
- Apple iPhone 11 - népalma
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
-
celf
őstag
infrasonic quartet ?
esetleg asus hangkartyak. de PCI-ba is kel penzt beleolni rendesen, h legyen eredmeny,enis a gamma1+mini3-at vennem.
ezek akkorak egymasra rakva mint 2 doboz cigi. ossze tudod oket szepen illeszteni, ugy hogy ne valjanak szet egyamstol.
hangminosegben ezen az aron valoszinu nem nagyon fogsz jobbat talalni.masik lehetoseg szerintem egy felig upgradelt Zero DAC.
illetve ott van meg par egyeb $100 alatti DAC/AMP kombo, de azok nagyon beleposzintuek sztem. ettol fuggetlenul meg lehet, h jobban szolnak mint egy integralt kari.
illetve akar egy D2 Boa.
integraltnal ez is jobb imho.es ha mindenkepp egy dolgot akarsz, akkor egy D10et vennek. csak az 270 dollar+postakoltseg asszem.
-
CséZé
őstag
hm, a DVD lejátszós dolgoban igazad is van
pénzem lenne mostmár egy elég komoly rendszerre is, de nem akarok rászánni annyi pénzt csak egy DAC-ra, viszont a Carat is túl drága ahhoz h csalódjak benne, mint már mondtam olyan gamma-1 meg egy másik amp kombót nem akarok venni, mert kínlódás + nem is nagyon van itthon.
valsze lesz a Carat, de abból is nem tudom h megéri-e a +10k-t a HD1V az UD1-hez képest. -
p_adam
addikt
Ennyi pénzért tudni kell kompromisszumot kötni. Ha van egy géped akkor nem hiszem hogy sok szükség lenne arra hogy DVD lejátszóval is menjen. A másik dolog, hogy a fejhallgató is korlátozó elem. Jó fejhallgató rossz forrással még mindig jobb mint a fordítottja.
Magyarul szerintem a 0202 USB-nél aligha érdemes jobbat szerezni.
Ha magamnak kéne akkor én összegyűjtenék egy Gamma-1 full DAC-ra mert ezen S/PDIF bemenet is van + mini3 erősítőre mert konkrétan hangban biztos hogy ez a legjobb. Persze ez DIY, nem 'kommersz' de épp ezért nincs rajta akkora árrés, a bolti dolgoknál pont a műszaki tartalmon kell spórolni hogy megérje forgalmazni és ez nyilván a hangminőség rovására megy. -
CséZé
őstag
Hi!
Újra itt vagyok immár úgy h akár meg is tudom rendelni a cuccost, viszont most ugrott be h valahol olvastam h a Carat csak és kizárólag PC-vel működik, és mondjuk DVD lejátszóra nem tudom rákötni, ez viszont nem valami jó hír
Továbbá KTM említette h az ASIO és a KS sem működik vele rendesen. Ez sem jó hír.Viszont azóta sincs más alternanítva ami szóba jöhet külső DAC-ok terén? Annyira fejhallgató erősítő nem lenne nagyon fontos mivel nincs egy marha nagy ellenállású fülesem (32 Ohm) amit ne tudna meghajtani egy normális DAC, ezért inkább olyan kéne aminek jó a hangja, mintsem h kihajt egy 600 Ohmos cuccot, mivel nekem olyanom úgysem lesz. De az alaplapi hangkártyától meg jóval jobb legyen a hangja. Viszont felesleges ficsőrei se legyenek, mint pl. a 0202-nek. Ha szóba jöhetne a belső hangkari akkor a Prodidy HD2-t venném, de sajnos csak külső jöhet szóba.
Javallat? Vagy menjek a büdös francba?
-
p_adam
addikt
válasz
maszekember
üzenetére
Leírtam korábban, a fejhallgatótól függ és ennyiért jobb ha egy normálisabb fejhallgatót veszel amihez nem kell erősítő.
-
maszekember
aktív tag
válasz
maszekember
üzenetére
ejha...
kihalt a fórum?
-
maszekember
aktív tag
Vki tudna dobni nekem egy magyar fejhallgató-erősítő forgalmazót (link) ?
Szeretnék venni egyet,de nagyon nem szeretném a Föld túlsó feléről rendelni...
Amúgy mit ajánlotok egy 20-25E Ft-os kategóriában főleg rockra és klasszikus zenére? -
p_adam
addikt
A hordozható erősítők nem igazán érik meg az árukat, csak akkor ha nagyon drága fülhallgatód van, egyébként nem javítanak annyit a hangon mint amennyivel jobb fülhallgatót veszel az árukból. Remélem segítettem. Amit még nagyon jónak mondanak az a Klipsch Image X10 csak sajnos itthonról nem lehet beszerezni. Én legalábbis alighanem ilyet fogok majd szerezni.
-
Kopa
tag
Sziasztok!
Ipod classichoz milyen amp-t ajánlotok? Én RSA-kat nézegettem, de szerintem nagyon drágák ahoz képest, hogy mit tudnak legolcsobb 300$.Ha lehet 300$ alattit szeretnék vagy tudtok olyat amit itthon is meg lehet venni? -
celf
őstag
jo kerdes. elvileg ha max hangeron van akkor a kis preamp a jack kimeneten allando megterheles alatt van. ami nem feltetlen egy karos dolog. szerintem ha normalis minosegu a laptop - ugye laptopod van ?- akkor nem kene roviduljon az elettartama a komponensnek.
de igazabol nem vagyok expert. -
celf
őstag
passziv hangfalak mono kabeleit raforrasztottad egy jack dugora, vagy mi ?

nem hinnem, hogy hazavagna barmit is. max nem fogja meghajtani. egy minimalis hang lehet, hogy lesz. aztan ki tudja
de aztan nem benyujtani a szamlat, ha megsul a lapotopd

vagy egyebkent hogy erted, hogy mini hifi hangalpar.
-
-
rauschie
senior tag
Szeretnék valahol meghallgatni egy aránylag profi rendszert. Emlékszem, amikor megvettem a cx300-at, attól voltam elájulva, most a hd555-től, de érzem hogy lehetne jobb és érdekel mi a következő lépés, érdekel, hogy _számomra_ megéri e ebbe elkezdeni pénzt feccolni, mert ha az ember elkezdi annak ha jól látom sokára lesz vége
. Nyáron beleférne egy alap erősítő, mondjuk hivox bubo (hasraütve írtam a típust, <30 kategória), azzal remélem egy jódarabig ellennék. -
p_adam
addikt
Aki Heed CanAmp-ot keres az itt találhat egyet (ha még megvan):
-
p_adam
addikt
válasz
maszekember
üzenetére
Fényévekre lesz tőle hangzásban, ebben biztos vagyok bár nekem csak az ESW10 volt de megbántam hogy eladtam, nemsokára teljesen elfogy az 1500 darabos limitált készlet.
Függhet tőle, mert az mp3 lejátszónak és a fejhallgatónak is van egy hangképe ami jó ha passzol egymáshoz, de ez nem annyira fontos. Viszont az ATH-ESW9 egy kompakt(összehajtható), erősítő nélkül is bitang jól szóló fejhallgató, szóval abszolút ideális egy jófajta mp3 lejátszóhoz bár én utcára nem biztos hogy sokszor ki merném vinni, nehogy megkarcolódjon a fa borítás.
-
maszekember
aktív tag
Akkor tulajdonképpen ez úgy működik mint a "nagy" testvérei,csk hangfalak helyett csk fej-fül hallgatót lehet rákötni?
Nekem van egy Koss Porta Pro-m,szted az általad ajánlott Audio-Technica ATH-ESW9 fejhallgató mennyivel lenne jobb (esetleg rosszabb) érdemes lenne beruházni rá?És miért függ az mp3-tól h mien fejhallgatót használok hozzá?(te írtad h egy olyan mp3-hoz ami nekem van ajánlanád ezt az Audio-Technica-t)?
-
p_adam
addikt
válasz
maszekember
üzenetére
Bármiren forrásra rá tudod kötni (DAC, CD játszó, mp3 lejátszó stb.) a kimenete pedig fejhallgató csatlakozó.
-
p_adam
addikt
válasz
maszekember
üzenetére
Igen rá tudod kötni egy mp3 lejátszóra is (bár értelme nem sok van) csak egy mini-RCA vagy mini-mini kábel kell hozzá, a bemenetétől függ.
Igen, szerintem simán ér annyit mint egy többszázezres high-end hangfal szett de más, nem összehasonlítható élményt nyúlt és főleg akkor van értelme ha az előbbi nem megoldható.
És főleg egy megfelelően jó fejhallgató esetén van értelme erősítőnek, de egy olyan lejátszóhoz ami neked van, én egy Audio-Technica ATH-ESW9 (vagy 10 csak az még drágább, viszont limitált szériás) fejhallgatóban gondolkodnék mivel drága, viszont erősítő nélkül is nagyon jól fog szólni.
-
maszekember
aktív tag
Hali!
Új vagyok ezen a fórumon,ezért esetleg elmagyarázhatná vki akinek van kedve h az h "fejhallgató erősítő" mit takar?
Ez egy mien rendszer,úgy működik mint a "nagy" erősítők.
És mi értelme van beruházni egyre?Egy jó fejhallgatóval pótolni tudja a HIFI-t?(Igazi hifire gondolok-külön-külön erősítő,cd lejátszó,hangfal?)És egyáltalán ezeket bármilyen mp3-ra rá lehet kötni?
Ha mondjuk én rákötöm az IAudio U5-ömre akkor meg fogja tudni mozgatni a 600ohm-os AKG membránját is?Bocsi a kérdéseket,remélem lesz vki aki válaszol rájuk

Addig is Üdv
-
-
celf
őstag
ez a number cruncher meg nagyon olcso
-
celf
őstag
Corda Arietta-rol mi a velemeny p_adam ?

-
celf
őstag
CseZe ebbol szerintem nem jossz ki olcson

Osszerakatni egy y1 + mini3 DAC/AMP kombot legalabb olyan draga mint venni egy Audiotrak Dr.DAC2-t szerintemugyhogy szerintem vedd meg a legolcsobb Carat-ot az is sokkal tobb lesz a semminel, sot

ha meg nem vagy emegelegedve a dologgal,es tobbet karsz akkor elkezdhetsz gyujteni valami jobbra
ugy is ez lesz, az elso amp utan mar nincs megallas.
-
celf
őstag
hat ja, ez erosen a szerkotol fugg.
es leginkabb attol, hogy a DAC-on true line out van csak, vagy kombinalt line out/preamp* kimenet.
ha van rajta preamp is (legtobb atlag hangkartya ilyen) akkor tapasztalataim szerint legjobb, ha szoftveresen lehalkit, hardveresen meg hangosit az ember.
minel kevesbe van felhangositva a hangkartya, annal kevesbe van szerepben a preamp, es annal kevesbe van "duplan erositve" a jel.
szerintem.y1-on nincs preamp/amp, szoval ezert erdekelt h akkor ott miert is jo ha maxon van a hangero

*barmifele erositesre gondolok itt most. lenyeg, hogy nem true line out.
-
-
celf
őstag
válasz
Dare2Live
üzenetére
ugy gondolom igazad van, de szerintem nem ugyanarroll beszelunk

te USB-n keresztul torteno data corruption-rol, v. adatvesztesrol beszelsz, ha jol ertem.
en arrol, hogy adott 2 device, azok ossze vannak kotve egy akarmilyen femkabellal, az elso device-ban keletkezik egy zaj, ami a femkabelen atszokik a device2-be."Aztán ha DACig eljutott a digitjel akkor onnan az egy másik kör már."
lehet, hogy masik kor, de az usb keblen, a digitalis adat mellett atjon meg ez a belul keletkezett RFI.
Szerintem akkor lenne masik kor, ha az emu0202 premium komponensekbol es plussz alkatreszekbol lenne osszerakva. pl. egy optical in nem artana ra azt hiszem.Lehet, hogy elmos az uvegkabel meg stb, de szerintem kevesebb esely van ra, hogy "piszok kerul a rendszerbe".
add: egyebkent probald ki magad, ha van otthon erositod, akkor erosisd ki a gepedrol kapott jelet a leheto leghangosabbra. Ne indits el semmi zenet vagy barmit mert szetb@ssza majd a fuled meg a hangszorokat
de ezt tudod magad is gondolom.
szoval erositsd fel a jelet, es mozgass mondjuk egy My computer ablakot, fol-le. Ha jo a geped akkor egy nagyon halk zugast fogsz hallni.
Nekem valami nem stimmel (eleg erzekeny hangfalaim is vannak) es ez a zaj sokkal hangosabb alap hangeron is.Ne felejtsd el, ezt a zajt nem tudod szoftveresen hangositani, mert nem digitalis, illetve nem a hangkartyan belul kepzodik, hanem valahol a gephazban.
no remelem erted mire gondolok

-
celf
őstag
UUUH, na pont ilyet kerdeztem a MisterX-tol, csak en kulon-kulonre gondoltam. nem tudtam, h csinal-e ilyet egyaltalan.
ez jol nez ki.
lehet megkerdem, hogy tud-e csinalni full y1-et, mini3-al egybeepitve.
esetleg ugy, hogy custom-ba raepitene egy true line out-ot. nem tudom ez mennyire lehetne kivitlezheto.szerk: pi_adam, te tudod allitani a y1-ednek a hangerejet windowsban ?
-
KMT
addikt
Nekem szimpatikus.
Nem ismertem ezt a WM8776 DAC-ot, de utána néztem, és nem rossz.
Jobb, mint a Carat DAC-ja. A normál kimenetén sokkal, a fejhallgató kimenetén már kevésbé.
Csupán számok alapján jobb, mint a Carat.
A cserélhető opamp is nagy előny.Kérdés, hogy mennyiért tudod beszerezni itthon...
-
CséZé
őstag
erről mi a véleményetek: Audiotrak Prodigy Cube?
-
p_adam
addikt
[link]
Egy jó kombinált megoldás, Gamma-1 és mini3 egybeépítve. Ezekszerint MisterX ilyet is épít ha megkérik rá
Bár gondolom egy tápot venni kellene hozzá EU-s használathoz, de ez nem nagy baj. -
Dare2Live
félisten
Szerintem az USB kábel az nem Red Book ahol megengedett az infó vesztés/torzulás.....
Max ha szar a jel mert pl 10mes USB kábelt használtál(szabvány szerint annyi a max, valóságban jóval több távolságig se veszik el semmi) és a DA nincs erre kiképezve akkor a DA elött illik regenerálni, hogy csoda"kockás" legyen, meg jitter mentes legyen a jel. megaszondtam.
egyébként ha már itt tartunk akkor az optikai kábel se jó mert ott meg "kenődik" a jel. (Amit szintén illik ha brutál vmi miatta jitter, jitter mentesíteni)
szerk:
szvsz a lényeg, hogy a zajos gépböl a jelet digitálisan kihozzuk a DACig. Az a jel nem sérül(ill max regeneráljuk) mint egy analog amin ha rajta a zaj azt a jóisten se szedi le róla. Aztán ha DACig eljutott a digitjel akkor onnan az egy másik kör már. -
celf
őstag
igen, en is igy gondolom. alapvetoen ket fele van, coax es optikai. a coax csak durvan arnyekolt femkabel, az optikai meg uvegszalvezetek. de nem szaz.
firewire/usb vs optikai.... passz
sok szempont alapjan lehet vizsgalni szerintem ezt. egyebkent errol most hallok eloszor, h optiaiva alakitas kozben is romolhat a jel. -
p_adam
addikt
válasz
Dare2Live
üzenetére
Heed CanAmp
Millett Hybrid MiniMAX
Rockhopper M^3Ebből valszeg az első ami leginkább belefér és tápot sem kell hozzá külön szerezni.
Nekem most a Millett Starving Student van ami a MiniMAX egyszerűbb (meg persze olcsóbb) változata, ha érdekel a párosítás akkor kipróbálhatod valamikor.
-
Dare2Live
félisten
btw lassan gyűlik a pénzem, egy AKG K701 + EMU0202höz szeretnék venni füles erösítőt.
Mit ajánlotok? Mondjuk 65K árban a torony ami pedig problémás, hogy mindenféle zenét hallgatok.
-
KMT
addikt
Szerintem már hébe-hóba elmondtam.
Egész jó hangja van, megbízható, könnyen kezelhető, egyből felismeri a windows.
Sajnos ASIO-t nem tud, KS-t is csak bűvészkedve lehet előhozni belőle, és azért van nála jobb hangú alternatíva is, ha nem csak a külső DAC-ok érdekelnek.
Külső táp nem jár hozzá, viszont sokak szerint sokat javul a hangja ilyennel használva.Kb ennyi.
A legjobb amit tehetsz, hogy a fejeseddel és egy laptoppal elmész kipróbálni.
(#223) celf:
Mert állítólag a windows mikszere eléggé bele szól a hangba, már a hangerő állításával is (, ezért azt érdemes maxra állítani, és a lejátszóval játszani).
Erre van kitalálva az ASIO és a többiek, amit amúgy sajnos a Carat nem támogat... (: -
celf
őstag
ez biztos jol szol, de ha mar ilyen zenesz kartya akkor en ennel lejjebb nem adnam:
TC Electronic Konnekt 24D -
celf
őstag
ja, amugy lehet nem megy majd at usb-n a zaj.a fuleserosito reszed tudod szabalyozni a hangeropotival, a hangfalakhoz valo kimenet lesz lefixalva szoftveresen, es ha arra kotsz erositot akkor majd ott kell varialni a hangeron. eleg egyszeru, es vegulis ezzel semmi baj.
kiveve ha abba nacipoben van valaki mint en, hogy aktiv hangfalai vannak, ami azt jelenti, hogy 2 kulonallo hangszoro, kulon tapegyseggel, es hangeroszabalyozoval (a hatukon!..
) szaval az eleg bocizos. -
CséZé
őstag
hm, de ha felrakja max-ra, akkor azért van a Carat-on a hangerőszabályzó h tudjam rajta változtatni a hangerőt nem? tehát akkor ez nem gond nekem.
jó most megint elkezdek itt keresgetni digitális vagy optikai cuccot nem jutunk sehova, mert ennyiért egyszerűen nem létezik normális úgyse...
-
kem
addikt
Ha van lehetőséged próbáld ki a firewire portos bordó Edirolt! Nem sok mindenkinek van erre pénze pláne otthoni felhasználásra, de érdemes meghallgatni mit tud. Nekem nagyon tetszett.
-
celf
őstag
CseZe, azt olvastam, hogy a Carat nem engedi modositani a hangerot windowsban. Felrakja maxra, aztan gondolom majd te a kulso erositon allitod magad.
a masik, ha az egeret hallod ahogy mozgatod, az lehet atmegy majd az USB kabelen is. nekem legalabb is atszivargott az emu 0202-n. ezert eri meg optikai, illetve digitalis megoldasokon gondolkodni.
-
celf
őstag
emu 0202 vs carat-hoz csak annyit, hogy
itt mindenki mondhat mindent ez csak a szokasos, A azt mondja jo, B az mondja hulladek.
en annyit akarnek hozza tenni,
1: nekem volt, tehat en nem hallottam meg olvastam, stb.
2: eladtam mert nem volt megfelelo a celjaimnak:
a: fules erosito,
b: kulso hangero szab,
c: 4 kimenet.
d: jo hangminoseg
ebbol egynek felelt meg, annak is csak felig, mert csak a line out-on volt jo.
p_adam: szerintem kerdezd meg megegyszer az ismerosod, mert szerintem csak a DAC reszerol beszelhetett.hogy ki, mennyire hisz nekem, teljesen hidegen hagy,
leszogezem: az emu 0202 fuleserositoje kozel van a hasznalhatatlanhoz. ezt szerintem barki megmondja, egy 5 perc teszteles utan.
probaltam Beyerdynamic DT770pro /80ohm-al, ami nem egy eroigenyes fules, es probaltam kicsi 16ohmos erzekeny fulesekkel is. Semmi, nada, halvany gyenge teljesitmeny.De ez nem meglepo, gondoljunk bele, hol lattunk csak USB-rol mukodo fuleserositot? a 0202 sehonnan mashonnan nem kap aramot. teljesen logikus. ez csak egy DAC, igaz annak nem rosz. illetve ott van rajta par INPUT feautre ami ugyancsak nem rossz, de minek. lehet jatek kozben allitani a mikrofon hangerejet kezzel, es van hozza led is, ha esetleg tul hangos lenne... nagyon jo

a Caratnak van sajat tapellatasa, en meg nem probaltam, de ramernek tenni egy 15ezer forintot, hogy erosebb mint a 0202.
ha mar mindenkepp emu akkor 0404-tol erdemes elindulni.
imho. -
CséZé
őstag
egyelőre csak fejes
mod: van egy LG micro hifim, kipróbáltam a fejhallgatókimenetét azokkal a zenékkel hallgatva, amit a gépen szoktam hallgatni, CD-re kiírtam őket, és hát azért sokkal dinamikusabb volt a hifin és a basszus jóval jobb volt, kérdés h a Carattal is ilyen lesz-e vagy esetleg jobb.
mod2: az egér mozgatásának hangját hallom a fülesen ha a fejemen van, ennyit az elég jó integrált hangkariról

-
KMT
addikt
A lapodban már elég jó a hangkártya... Lesz különbség, kérdés, hogy mennyit hoz ki a többi komponens, és mennyit hallasz majd belőle.
Egy külső táppal állítólag javul a hangja.
UD1-et nem tudom. De ugyanaz a DAC chip benne, tehát eget rengető különbségek nem lehetnek szerintem.
Csak fejes menne róla, vagy erősítő + hangfal is? -
p_adam
addikt
Gamma-1 Lite -> Zu Pivot -> Millett Hybrid SS -> újrakábelezett Creative Aurvana Live! (tesómé csak kölcsönadta
) ebben a rendszerben a fejhallgató a gyenge pont és mivel a dinamikusok annyira már nem érdekelnek és a Stax-nál akarok maradni (két rendszerre pedig nincs szükség) ezért meg fogok válni tőlük csak még a HeadAmp Pico DAC az amire várok mint új forrás, lesz még jópár hét mire elkészül és le lesz szállítva. Igazából az erősítőre se lett volna annyira szükség csak jó volt a csereajánlat és ki akartam próbálni hogy jó-e (igen, jó bár egy jobb fejhallgatóval jönne ki igazán).
-
p_adam
addikt
A 6moons tesztjei kb. arra jó hogy bemutatják a terméket és szép képeket csatolnak a cikkhez, hinni nem érdemes nekik. Igen, az a "SE" Peridot néven került forgalomba a már említett áron. A HD1V egy sima DAC ennek megfelelően én nem tekintem kombinált megoldásnak és szerintem emiatt nem is éri meg az árát, de ez csak az én véleményem (illetve annak az ismerősömnek is hiszek, kipróbálásban pedig nem vagyok érdekelt), nem akarok tovább győzködni senkit de tény hogy engem elsőre megtévesztett mert azt hittem hogy van benne.
Az erősítőnek nem a hangerő növelése a lényeg, ugyanazt a hangerőt közvetlenül a Gamma-1-be dugva is el lehet érni de akkor nem lesz meg az a térérzet, erős de kontrollált mély, stb. stb. -
CséZé
őstag
És akkor mi a felállás ha én nem akarok 55 ohm-osnál nagyobb fülest venni? (a mostani is 32 ohm-os). Az E-mutól cask azért vonakodom mert rengeteg ficsőr van rajta, amit nem használnék, meg celf sem ajánlotta. A Carat-ról meg én azt hallottam h megéri az árát. Nos nekem pont olyanra van szükségem. Nem vagyok én olyan audiofil, csk szeretnék egy alaplapi chiptől jobb megoldást, ami a gépen kívül csatlakoztatva működik.
celf: a külföldi vásárlástól a körülményesség miatt zárkózom el, na meg a garancia is sokkal idegesítőbb és hosszabb folyamat lehet
KMT:"Szerintem itthon már az újak vannak. Legalábbis nekem nagyon le kellett tekernem a hangerőt egy 32 ohm-os fülessel."
neked volt Caratod? és a cikk akkor most mit akar jelenteni? azt h a HD1V-ből is van 300ohm-os? az egyik fórumon mintha azt olvastam volna h az ATC-trade nyártól forgalmazza. -
KMT
addikt
"We recommend 24ohm to 65ohm headphone for the HD1V model. We are now preparing an SE version of the HD1V which will be suitable for over 300-ohm headphones."
És ez a cikk (6moons) nem mai.
Szerintem itthon már az újak vannak. Legalábbis nekem nagyon le kellett tekernem a hangerőt egy 32 ohm-os fülessel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Apple iPhone 11 - népalma
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- ZEN.com
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robogó, kismotor
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ja, amugy lehet nem megy majd at usb-n a zaj.