- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBK
csendes tag
A speckóban szereplő értéket, azaz teljes terheltség melletti másfél óra, azt hozza (Half Life 2-vel teszteltem, 1h40m után ért el 5%-ra), böngészés, programfejlesztés, procitakarékosabb folyamatok és videokártya hajtás nélkül egyszer mértem le, 2h30m.
Amúgy meg ez egy desktop replacement célra szánt gép, így nem is célja pályázni a leghosszabb üzemidő címre. Viszont egy mozdulattal kivehető az aksi, így ha nagyon olyan környéken jársz, ahol még egy kósza konnektor, vagy inverter sincs kéznél, akkor veszel tartalék aksikat, hibernálod, aksicsere, resume, és kész is
Ami úgy tűnt, hogy sokat fogyaszt, az a DVD író... istenem, micsoda kompromisszumot kell kötni, hogy 220V mellett írjak DVD-t
Szerintem jó vétel, ha az asztali géped egy igazán izmos notebookkal akarod kiváltani. Bővíthető, és a sok feature hatékonyan használható munkaeszközt, de akár játékgépet varázsol belőle. -
BBK
csendes tag
Szia!
Csak pozitívan tudok nyilatkozni a 1630-ról. 1 hónapja vettem (ElektroWorld, 10 havi THM0%-ban 350-ért adják XP Home-al, 256M RAM, 40G hdd, 3000+). Amit írtál, lényegesen kedvezőbb ár, garanciát pedig a FuSi Global vállal úgyis rá, úgyhogy nem bukod be. Egyébként a magyar honlapon találsz szervízinformációkat róla. EU rulez
Nekem a gyárilag benne levő QSI DVD író csak pluszos volt, de fimware upgrade, és láss csodát, 4x plusz-mínuszos
És egy csomó olyan feature benne van gyárilag, amire először nem is gondolnál, milyen hasznos dolog (pl. infra, kártyaolvasó, svideo out, spdif (az analógba beépítve!) out, g-s wlan, firewire (a 3 usb2.0-ról nem is beszélve)).
Mivel nem Intel platform, így baromi gyors az IO, meg sem érzi a gép, ha usb2.0-ra/ról 20-23Mbyte/sec-el másolgatsz...
...és még egy aranyos funkció, usb/firewire eszközről is képes bootolni
Egyetlen ''negatívuma'' van, de az is csak mániákus overclockereknek, az az, hogy a BIOS nem támogatja a chip-specifikus beállítások megváltoztatását (cpu, ram timings, stb, stb).
De egy notebook-ot úgysem akar túlhúzni az ember, hiszen feldőlne a notesz ha az aljára kellene szerelni egy Termaltake hűtőt -
BBK
csendes tag
Mondjátok már meg, hogy mi a baj a Fujitsu-Siemens notebook-okkal, pláne az Amilo-kkal?! Valaki egyszer elkezdte, hogy ''azt hallottam, hogy valaki mondta, akinek a barátja hallotta valakitől...''? Nevetséges.
Egyébként a 1630-as Amilo-t az ElektroWorld-ben most THM 0%-os akcióval, ráadásul Sulinetre, XP Home-al 350-ért egész jó vétel, beletolsz még RAM-ot, és máris van egy elég jó ár-teljesítményű notebook-od.
Lehet, hogy a centrinoval tovább bírja a notebook, de ahol használom, úgyis van 220Vkocsiban meg én vezetek
...és HL2 1280x800-ban full detail és hasít
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmgyűjtés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Apple MacBook
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- Android játékok topikja
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged