- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VoLTE/VoWiFi
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
lugosi #38159 üzenetére
Hát ez erősen szubjektív mi számít tragikusnak. Tegnap írtad, hogy vannak akik ennyiért vesznek minden évben új mobiltelefont, szerintem azok is agyrém módon drágák* és persze aki így áll hozzá anyagilag, annak ez nem egy őrült összeg egy kütyüért, amit ideális esetben az ember a következő 4-5 évben használni szándékozik. De közben a dolláros listaár is emelkedett (pedig a gyártást átrakták Kínába), forintunk is szar, inkább csak okot keresünk arra, hogy azt mondhassuk nem is annyira vészes.
*Pedig nekem is iPhone 14 Pro Max van, ami gyakorlatilag ugyanez az árkategória, csak én akkor vettem használtan, mikor kijött a 15-ös széria és emberek 350-ért szabadultak a még 2 évig garis példányaiktól, ráadásul én nem szoktam minden évben új telefont venni. Sőt, ennyit sem szoktam telefonra költeni, de annak már vége, amikor 160-ért dobálták utánad a "flagship killer" Android telefonokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Üzletelni a Hardveraprón lehet csak!
- Nők, nőügyek (18+)
- 3D nyomtatás
- Fotók, videók mobillal
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Olympus OM-1 mark1 fényképező eladó (m43)
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 ( Canon ) -Megkímélt-
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest