- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
juliensorel
őstag
Anno 2010 körül mi tanítás után minden nap jártuk a várost bringával (egy műveszeti suliba jártam akkoriban film szakra), a legdzsungább környékekre is bementünk rendszeresen, valahogy nem féltünk semmitől, közben persze ment a sörözgetés stb, azt hittük mienk a világ. Az volt az igazi street fotózás az én felfogásomban.
Soha nem kötöttek belénk sehol, sőt a kisebbségek sokszor egészen barátkozóak voltak Mindig volt valami olcsó analóg gépem, néha a digit is elővettem, de alapvepvetően az analóg volt a nagy szám akkor, suliban volt labor is, magunknak hívtuk, nagyítottuk a fekete-fehér filmeket. A képek nagy része már nincs meg scannelve, de a filmek megvannak, egy ideje tervezem, hogy majd csinálok egy szkennelő archiváló maratont egyszer végre. Ma már ezt nehezen tudom elképzelni 3 gyerekes apaként, de azért még vágyom rá mai napig, hogy ilyen felszabadultan elmenjek fotózni ahova csak akarok. Na mindegy majd ha nagyobbak lesznek a gyerekek
Új hozzászólás Aktív témák
Üzletelni a Hardveraprón lehet csak!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest