- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Retro11
senior tag
HOPPÁ
:[link]
Nem is olyan rossz? -
Retro11
senior tag
Én már csak tudom,elég sűrűn találkozom a kis S3500al
.De tényleg van hasonlóság.Csak tudjátok mi a baj?Hogy ez a gép a nagy piacon valószinüleg ugyanúgy aratni fog mert hát azért csak 7megapixek,meg 10x optikai zoom,meg jóóóó nagy kijelzője van (no meg az Ég adta SD fogadás) és szerintem az egyre inkább elhatalmosodó marketing felhő miatt is alig fog rontani az eladáson,és keveset nyom a lattba az h az öccs bizony többet tudott annó.
Igaz ha eltelnek hónapok akkor ennek is lefog menni az ára de ha le is megy 45környékére még akkor is gyenge..SZVSZ!!!
P.S: Viszont azt írtátok lehetséges az f13,6?Akkor viszont CCD-t fejlesztették volna?
[Szerkesztve] -
Retro11
senior tag
-
Retro11
senior tag
Nem Hydra én is elitélem ezt a minél könyebb gépet a népnek trendet,azért is irtam oda hogy ''Huuu''..
Pont én mondanám akinek 1 tégla lóg a nyakába(S9500)!
Viszont az biztos hogy egy ideig csakmegtartom a gépemet mert ez az 5700as egy nagy rakás sz-rnak igérkezik.Majd a képek alapján kiderül mennyire az.
De a CCDmérete még most is sokkol,remélem azért PanaFZ50féle vizfestményig nem jutunk el..
-
Retro11
senior tag
Itt kétséget kizáróan el lehet olvasni mit is tud a gép.[link][link]
Szvsz nem éri meg az árát és egyáltalán nem lesz best buy,aki tervezi gép vásárlását a közeljövőben és ebben az árkategóriában gondolkodik az jobban jár ha vesz 1 5600ast szépen megspékelve minden jóval és örömét fogja lelni benne
P.S: Legnagyobb csalódásom hogy eltűnt a manuális zoom..Brhh
P.S2: A CCD mérete eléggé aggasztó számomra,v ki----ott jo lesz a zajszűrés v nagyon sz-r képeket fognak kapni a majdan tulajdonosok
P.S3: Huuu legalább könnyebb.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gumi és felni topik
- Vicces videók
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- E-roller topik
- Képregény topik
- Dell asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest