- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macsek-007
csendes tag
Pár napja a gépemen semmilyen FTP progival, semmilyen FTP szerverhez nem tudok csatlakozni!
Windows XP-n, a Total Commandert szoktam használni ftp kapcsolathoz, de egyszer csak nem tudott csatlakozni (Kapcsolathívási hiba) Feltelepítettem a FlashFXP nevű progit, connection time out és nem csatlakozik. róbáltam a parancssoros ftp is használni, sikertelenül.
A tűzfal (Kerio) és a XP saját tűzfalát is kikapcsoltam, hátha, de így sem működik.
Teljes vírus ellenőrzést csináltam és az Ad-aware-t is futtattam. Semmit nem találtak.
Felhívtam az internet szolgáltatót, de semmit nem tudtak segíteni.
Még valami: a hálózat másik gépén sem működik az FTP (internet kapcsolat az én gépemen megosztva)
Valamilyen megoldást tud valaki? -
Guriga
tag
HI!
Tudnanok FTP hibaban segiteni.
FTP Folder Error: Windows cannot access this folder. Make sure you typed the filename correctly and that you have permission to access the folder.
Details: The server name or address could not be resolved.
szerintem valami beallitasi hiba lesz de nem talaltam meg.
Koszi mindenkinek a hozaszolast.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Antivírus szoftverek, VPN
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest