- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Mi Pad 4 és a Redmi 6 Pro
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri16
senior tag
mivel ilyen sokan biztattak vettem egy Dragon-t, egyenlore nem volt idom probalgatni, eleg erdekesen nez ki hatulrol, de az mellekes. Az tetszik, hogy amig defenderrel lottem rovid idon belul lement a sarga csik es kihagyott a fegyver, na most meg se moccan, szoval szerzek majd taposabb fegyvereket+pajzsot. Idaig nem is vett fegyvereim vannak, hanem amit az aldozataim ''adtak''.
Megcsinaltam megin par missziot, hivott a csaj, es meglepetesemre (szokasat meghazudtolva) nem a fel Sirius szektoron at kellett mennem, mikozben mindenki halottnak szeretne latni, hanem csak egy jump gate. Most alitolag igen nehez misszio lesz, legalabbis a csaj azt mondta. Meg kell tamadnom valami szalitokat, hat meglatom.
Igazan erdekesek a missziok nehezsegei, csinaltam egy 16 osat (az volt a legnehezebb elmeletileg) kaptam erte kb 10K-t, aztan 13 asat, azert 7K-t, namarmost a 16os egyszerubb volt, kevesebben voltak, raadasul gyengebbek is kicsit, mig a masiknal kellett toltenem egyszer pajzsot, szoval inkabb azt fogom nezni mire van tobb kredit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- iPhone 17 Pro MAX 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Számlás
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest