Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gyuri16

senior tag

mivel ilyen sokan biztattak vettem egy Dragon-t, egyenlore nem volt idom probalgatni, eleg erdekesen nez ki hatulrol, de az mellekes. Az tetszik, hogy amig defenderrel lottem rovid idon belul lement a sarga csik es kihagyott a fegyver, na most meg se moccan, szoval szerzek majd taposabb fegyvereket+pajzsot. Idaig nem is vett fegyvereim vannak, hanem amit az aldozataim ''adtak''.

Megcsinaltam megin par missziot, hivott a csaj, es meglepetesemre (szokasat meghazudtolva) nem a fel Sirius szektoron at kellett mennem, mikozben mindenki halottnak szeretne latni, hanem csak egy jump gate. Most alitolag igen nehez misszio lesz, legalabbis a csaj azt mondta. Meg kell tamadnom valami szalitokat, hat meglatom.

Igazan erdekesek a missziok nehezsegei, csinaltam egy 16 osat (az volt a legnehezebb elmeletileg) kaptam erte kb 10K-t, aztan 13 asat, azert 7K-t, namarmost a 16os egyszerubb volt, kevesebben voltak, raadasul gyengebbek is kicsit, mig a masiknal kellett toltenem egyszer pajzsot, szoval inkabb azt fogom nezni mire van tobb kredit.

Új hozzászólás Aktív témák