- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Google Pixel topik
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Apple Watch
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri16
senior tag
mivel ilyen sokan biztattak vettem egy Dragon-t, egyenlore nem volt idom probalgatni, eleg erdekesen nez ki hatulrol, de az mellekes. Az tetszik, hogy amig defenderrel lottem rovid idon belul lement a sarga csik es kihagyott a fegyver, na most meg se moccan, szoval szerzek majd taposabb fegyvereket+pajzsot. Idaig nem is vett fegyvereim vannak, hanem amit az aldozataim ''adtak''.
Megcsinaltam megin par missziot, hivott a csaj, es meglepetesemre (szokasat meghazudtolva) nem a fel Sirius szektoron at kellett mennem, mikozben mindenki halottnak szeretne latni, hanem csak egy jump gate. Most alitolag igen nehez misszio lesz, legalabbis a csaj azt mondta. Meg kell tamadnom valami szalitokat, hat meglatom.
Igazan erdekesek a missziok nehezsegei, csinaltam egy 16 osat (az volt a legnehezebb elmeletileg) kaptam erte kb 10K-t, aztan 13 asat, azert 7K-t, namarmost a 16os egyszerubb volt, kevesebben voltak, raadasul gyengebbek is kicsit, mig a masiknal kellett toltenem egyszer pajzsot, szoval inkabb azt fogom nezni mire van tobb kredit.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Warships
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Óra topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3 hónap garancia)
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Air 5th 64GB 100% (1év Garancia)
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Lenovo T14s G2 Core i7 1185G7 16Gb 1Tb NVMe Érintőkijelző Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest