Új hozzászólás Aktív témák
-
azzio
aktív tag
válasz
Darth_Revan #24 üzenetére
Elküldtem mélben a php-manualt. Nincs teljesen magyarra fordítva, remélem nem baj.
Igen, mindenképpen jobb, ha magadtól is meg tudod írni az ilyeneket, hogy egyrészt egyéni legyen, másrészt azt csinálja, amit TE akarsz, és ne azt, amit más kitalált -
Gamma
tag
válasz
Darth_Revan #13 üzenetére
gondolom a normal user account generalas nem annyira opcio.... (+ quota a home-okra...)
lehet hogy ugy sem egyszeru megcsinalni ...csak otlet vol
egyebkent a FreeBSD -t javasolnam ... -
azzio
aktív tag
válasz
Darth_Revan #13 üzenetére
ha nem vagy jártas a php-ben, akkor sehogy!
egyébként pedig regisztráció alkalmával jöjjön létre egy könyvtár az usered nevével és jogaival, a kvótákat php-n keresztül is be tudod állítani stb. stb.
de javaslom, hogy ne php-nuke-kal kezdj. ilyeneken inkább akkor gondolkodj, ha már a notepad-del írt php-scripted azt csinálja, amit Te akarsz!
én is így kezdtem, aztán mostmár hogy, hogy nem pénzt is keresek vele
egyébként a php-biblia (köznapi nevén manual) megvan? ha kell, elküldöm neked emilben (tömörítve 2 mega)
Új hozzászólás Aktív témák
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest