Hirdetés
- Utolérné riválisait a Vivo akkumulátorban
- iPhone topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
hoffman_
üzenetére
Nálam két progi is ezeket az értékeket mutatja, előlapi hűtés nélkül, alaphelyzetben.
Játék alatt még nem is néztem. Lehet nem ártana.Előlapi porszűrő nagyon csúnya lett kb. 3 hét alatt.
Igen, nálam is az asztalon van ill. fél méterre az ablaktól és nagy por keletkezik a lakásban.
Nem fotóztam le mert nem akartam elrettentő példával szolgálni de engem nagyon zavart.
Lemez füleinek hajtogatása tuti nem húzza egy évnél tovább.
Szivacsból igen nehezen tudtam kiporszívózni a koszt , szóval inkább a mosás hoz eredményt. -
Kissjeno
tag
válasz
hoffman_
üzenetére
Helló . Olvastam a blogot felmerült egy-két kérdés bennem.
Amikor a gép alaktrészei még az asztalon voltak a DVD író még fehér volt de a végén már fekete lett, mi történt közben vele?
DVD író előtti lap azért is érdekel mert nekem fehér íróm van és azért, hogy fekete legyen nem szívesen adok ki 4-5 ezer forintot. Ha jól látom a keretet hozzáragasztottad a író ajtajához? Ha igen akkor, hogy nyitod ki ? Tudom, hogy pl. neróból ki lehet nyitni de ha újratelepítés van akkor mi van?
Ez a ventillátor téma engem is idegesít, csak azt nem tudom, hogy 14 cm-es ventiben milyen márka vagy tipus lenne ami csendesen tenné a dolgát akár max fordulaton is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest