- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
-
Mobilarena
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
KD6-3.7
őstag
Kösz mindenkinek a tippet, linket, tanácsot kovásszal kapcsolatban!
-
KD6-3.7
őstag
Készült itthon kovászos kenyér. Teljes kiőrlésű rozslisztes. Elsőre jól sikerült. Ízre jó, kérge ropogós, nem is túl tömör.
Rozskovászunk van bőven, az lett nevelgetve, hogyan érdemes a hűtőben tartani? Saját tapasztalata valakinek? Saját, kipróbált receptet is szívesen fogad a kedves barátnőm! -
KD6-3.7
őstag
Vákuumfóliázó gépből ti milyet használtok?
vagy ez inkább háztartási gépek topicba való kérdés? -
KD6-3.7
őstag
Árkád Interspar-ban láttam, ott a rozsdamentes acél serpenyő 8000Ft
-
KD6-3.7
őstag
válasz
Mr.Csizmás #11044 üzenetére
Nekem ez bevált! Krumplit pikk-pakk, répa, ubi stb. mindenhez is jó!
Van recés pengés, ugyan ez a kialakítás, de nekem az akadós. -
KD6-3.7
őstag
-
KD6-3.7
őstag
Nem tudom pontosan melyik topicba illik, de ti mivel kentétek le a fa munkapultot?
[link] ez jól hangzik! Valaki használta már? IKEA-s az nem elérhető, ahogy olvasom az inkább csak sima olaj és napok mire beszívódik stb. nem túl bíztató! -
KD6-3.7
őstag
Gondoltam megosztom veletek,
Elsőre tökéletes lett az óriás hamburger buci amit készítettem!(Alul pedig a kész mű)
-
KD6-3.7
őstag
Sziasztok!
Nem szokványos dologra készülök, pénteken kell sütnöm fényes hamburger bucit, DE! óriásit! 30-40cm átmérőjűt szeretnék. (Hamburger torta lesz = óriás burger)
Tud nekem valaki ajánlani receptet? Meg tudom én ezt csinálni péntek délelőtt?
Előre is köszönöm! -
KD6-3.7
őstag
Köszönöm mindenkinek a tanácsot, ajánlást serpenyô témában!
Látom értelmét a Tefal Ingenio-nak, ilyet biztosan beszerzünk!
-
KD6-3.7
őstag
Sziasztok!
Új konyha épül, szépül. Elsô serpenyôket is be kell szereznünk, most egy leharcolt noname teflon bevonatos van, de már “pupos” csak a közepe ér le, eldeformálódott. Gáztûzhely lesz - ezen még dolgoznak a szakemberek, ki kell építeni stb - ,de egyelôre egy IKEA-s indukciós fôzôlap van.
Tefal a best buy? IKEA? Valami más márka? Rántotta, tükörtojás stb. alap mindennapi dolgokhoz, illetve lehetôleg fedôvel egy magasabb falu amiben ragut, szószos ételeket csinálnánk.
Ki mire esküszik?
Elôre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Hiseeu vk10v 4hd405 hd nvr komplett szet
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Xiaomi Scooter 4
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest