- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
-
Mobilarena
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
macilaci78 #10896 üzenetére
Nekünk megéri, ez hosszútávú befektetés, minden pékárú itthon készül, süteményt is szoktam készíteni, így sűrűn van használva, azért annyi hely nem kell neki.
Az ára meg...
Ez egy éltere szól, sőt vannak, akik örökölnek ilyen gépet, és náluk is teljesen jól működik. Inkább egyszerre adok érte több pénzt, mint apránként vegyek több kevésbé jó gépet, aminek ugyanennyi lesz a vége. Amúgy, a húsdaráló adapter járt hozzá ajándékba, amikor vettük.Ahogy írtad is nektek az a megfelelő, amit használtok, nekünk pedig ez.
A lényeg, hogy ez a húsdaráló másra is jó, és nem szidom közben.
-
Ispy
nagyúr
válasz
macilaci78 #10896 üzenetére
Nálunk van kamra, ha kell kihozod, ha nem kell elrakod, nincs 3 méteres konyhasziget.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
macilaci78 #10891 üzenetére
Milyen húsdaráló az, ami másra is használható és nem szidod használat közben?
Ő lenne az: [link]Mondjuk, a húsdaráló nekem nem akkut kérdés, ritkán használom.
Azért jó ha van, így azt darálok amit szeretnék, legyen az karaj, csirkemell vagy hal. Vannak dolgok, amik ritkán kellenek, de akkor nagyon.
Mi is egyszerre szoktunk ledarálni egy nagyobb adagot, és felcímkézve zacskózom őket.Egy 2,2×2,3 méteres kis konyhánk van,
Anno láttam a BP topikban. -
krizmo_
Topikgazda
válasz
macilaci78 #10873 üzenetére
De utáltam ezt a darálót folyton csak a nyűg volt vele. Elektromossal sokkal egyszerűbb.
#10875 cOxeR
Nekünk robotgépünk van, amihez tartozott daráló adapter is, nagyon erős gép(csupa fém alkatrésszel), szempont volt, hogy sokáig bírja, és a darálás mellett a dagasztás is fontos volt.Kesudió, mandula, fagyasztott gyümölcs, datolya, egyik se egyszerű eset.
Az ilyesmit Tefal aprítóval szoktam megoldani, elég jól bírja, már megvan pár éve, pedig napi szinten használom. -
válasz
macilaci78 #10867 üzenetére
Az ötlet jó köszi, viszont ezek többnyire satus megoldások, nincs semmi ilyen hely a konyhában amire rá tudom satuzni.
vagyis amire van arra nem fogatnám le.
Talán a spejzban egy polcra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest