- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
-
Mobilarena
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibicsucsu
aktív tag
válasz
attiati #11529 üzenetére
En meg tudom ajanlani a Pekmuhelyt. Szerintem a felbarnajuk az egyik legjobb sallangmentes alapkenyer. Nem olyan fancy, mint az Artizan, kisebb a valasztek, de nagyon jo szerintem.
Van meg nagyon jo kenyer a Vajban es a Normaban bar ezek szerintem mar tul dragak.
Ott van meg a Marmonstein pekseg. Asszem a legregebbi kezmuves vadkovaszos. Sajnos csak egyszer volt alkalmam kiprobalni egy magos kenyeruket. Az nagyon jo volt.
Csak hallomasbol ismerem a Pipacsot. Ugy emlekszem, hogy ott is kemenyebbek az arak.
Az en kozelembe nem reg nyilt a SALT Bakery. Ez egy Michelin csillagos etteremhez tartozik. Van sima kovaszos kenyer normalis aron (kb Artizan ar). Annyiban mas, mint a tobbi, hogy szerintem itt nagyon magas hidratacioval dolgoznak es extrem levegos a kenyer. Itt van veres csiga is
Probaltam meg a Vadkovaszos pekseg kenyeret. Nem volt rossz, de a Pekmuhely vagy Artizan jobb.
Lattam mar egyebkent talan Primaban vagy Sparban is vadkovaszos kenyeret. Van egy ceg amelyik nagyobb mennyisegben valahogy automatizaltan gyartja nem pedig kis kezmuves peksegben. Ok szallitanak boltoknak. Tudomasom szerint az is adalekmentes es csak vadkovasz van benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest