Hirdetés
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- HarmonyOS Next rendszerrel érkezett a Huawei Mate X6
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi 14C - C-kategória
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Friss szettet hozott a Realme C75
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
válasz TheBikerider #72640 üzenetére
Jók lettek.
A gyermek pedig nagyon aranyos. -
Bazsi84
aktív tag
-
Aryon87
félisten
válasz TheBikerider #72844 üzenetére
Rossz a linked
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
*RLaci*
addikt
válasz TheBikerider #72855 üzenetére
Egyes.A 2 majd jövőre,kicsit hagy forrja ki magát.Bár ez is elég nekem mindenre,nem véletlen vágytam vissza rá.Majd meglátom.Az elsőt nem kellett volna eladnom a mai napig sem.
(#72856) Aryon87 Voltak szubjektív dolgok amik nem begyere nekem .
-
Aryon87
félisten
válasz TheBikerider #72883 üzenetére
60?
En meg csak a negyedenelXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
no more
veterán
válasz TheBikerider #72892 üzenetére
És megtudhatom, miért ment a Pixel 2?
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
Aryon87
félisten
válasz TheBikerider #74032 üzenetére
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
ShadowLac
addikt
válasz TheBikerider #75609 üzenetére
Első a galaxy S6.tehát tolódik a sor.
[ Szerkesztve ]
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
Aryon87
félisten
válasz TheBikerider #75618 üzenetére
Seggtifusz
Ezt honnan szedted?
Leslien, w333:Koszi
Nyugi, mar itthon vagyok, nem maradtam bent, pedig felajanlottak.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz TheBikerider #75625 üzenetére
Jah, vagy úgy
-
w333
félisten
válasz TheBikerider #75877 üzenetére
Ez igaz ... de minimális görbeség ott is van !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
legenda
válasz TheBikerider #75879 üzenetére
A 6 Plus kapott először OIS-t.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Viper26
nagyúr
válasz TheBikerider #75885 üzenetére
5 percen belül szerkeszd a hsz-eid, köszi.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Francia91
veterán
válasz TheBikerider #77587 üzenetére
Van még... Frissek, vakuval
Lumia 1020 RAW, 34 MPixel(#77588) conanabarbár
Nem véletlen fényképezek RAW-ban... Ha van egy jó RAW képem, azon néha még egy picit alakítok, majd leméretezem 8 MPixelre, és aztán nyomtatom...
A Teljes felbontás meg más miatt is kell nekem, a melómban jól jön, ha olyat is ki tudok venni nagyítással, amit szabad szemmel nem látok, és ez a felbontás elég hozzá... Ha viszont teljes méreten is képzaj és elmosás van az adott dolog helyett, akkor cseszhetem a felbontást...Amúgy meg minimum A4-esben nyomtatok, a cégnél meg A3-asban
[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Ricardo
titán
válasz TheBikerider #78144 üzenetére
Az nem volt, így maradt csak a barackfa virága
-
Ricardo
titán
válasz TheBikerider #78147 üzenetére
Köszönöm.
-
ShadowLac
addikt
válasz TheBikerider #83920 üzenetére
és Ricardo. Köszi
Ahogy mondod automata és, automata hdr!Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
veterán
válasz TheBikerider #84554 üzenetére
Nem örülök neki, mert ilyet szeretnék venni és hát nem győzött meg.
HARLEY-DAVIDSON
-
Quqesz
nagyúr
válasz TheBikerider #84556 üzenetére
Örülj neki! Megspórolsz egy csomó pénzt! 578e-Mi8=428e.....ezen még egy autót is vehetsz...😀
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
lenzso
tag
válasz TheBikerider #84556 üzenetére
Én ennyiből még nem vonok le konzekvenciát,mindennel lehet fost lőni,meg jót is.Az sem biztos,hogy ezt másik csúcs gép ,jobban megoldotta volna,elég gyengének tűnnek a fényviszonyok és a téma sem túl hálás. Sztem.
-
lenzso
tag
válasz TheBikerider #84685 üzenetére
Ez szinte már mindegyik gyártónál így van,kijön azt majd reszelgetik. Majd hozz még képet más szitukban is.Kíváncsi vagyok meddig tartod meg A P1 is nagyon szar volt amikor megjelent,nem csak fotózásban hanem mindenféle szoftveres baja volt,mostanra teljesen rendbe tették ezért mertem megvenni.Már raktam fel máskor is képet vele,sztem nem sokban marad el a mostani csúcsoktól.
[ Szerkesztve ]
-
lenzso
tag
válasz TheBikerider #84687 üzenetére
"talán ha ráunok" Na akkor mehet a KIUNRÁ előbb verseny
-
Ricardo
titán
válasz TheBikerider #84683 üzenetére
Bevallom őszintén picit többet vártam az új iPhone család középső tagjától. Talán majd a frissítések javítanak rajta, mert alapjába véve rendben vannak.
lenzso: A PH-1 viszont kellemes meglepetést okozott. Jók a képek.
-
dragonfx
veterán
válasz TheBikerider #84787 üzenetére
380ert plane....
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Gabes13
tag
válasz TheBikerider #84790 üzenetére
Egy cipő, csak nálam p20 pro-nal van ugyan ez
Ahogy Bödőcs mondta: "Állunk-várakozunk!" (Kérdés persze mennyit, az enyémre utalva)Stay Free-Stay Rebel! Fuck the systems!
-
Bossi
őstag
válasz TheBikerider #84982 üzenetére
Köszi jó a HTC.
-
natë
nagyúr
válasz TheBikerider #85481 üzenetére
A tű.
-
*RLaci*
addikt
válasz TheBikerider #87055 üzenetére
Ja,ja. Mindig eltévelyedek a Nexusoktól/Pixelektől de aztán mindig visszatérek .
(#87056) Moz Igazából neked hoztam ezeket,csakhogy tudd mire számíthatsz . Tudom,tudom,minyóc az új király Azért unalmamban gondoltam megosztom ezt a pár kattintást,hátha nem lesznek annyira leszólva.
-
oxide83
aktív tag
válasz TheBikerider #87383 üzenetére
Volt akkor neked is pár telód . Nálam eddig a galaxy S3, Xperia Z2, Nexus 6P és most az XS Max fordult meg. A céges telókat nem számolom mert azok alsó középkategóriát képviselnek . Nem nagy titok, kizárólag fotózás tekintetében a Nexus 6P vitte a prímet, de az a teló még most is veri a mezőny 80%-át csak senki nem használja már mert lassan 4 éves teló. Viszont videózás tekintetében az XS Max viszi a prímet. Esti/éjszaki felvételek annyira nem kötnek le, akkor nem szoktam fényképezni.
[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
válasz TheBikerider #88004 üzenetére
Mi a borzalmas ? Borzalmas, hogy szeretnék minél több kütyüt tesztelni ? Hát tényleg az.
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
GEIL
addikt
válasz TheBikerider #88097 üzenetére
Samsungnál ez a "túl szinesítés" már 10 éve is így volt, amikor először nézelődtem LCD tv-t venni....minden kiállított Samsung tv-t "vakító fényerővel, nagy kontraszttal és túlhúzott szinek" beállítással járattak a legtöbb olyan műszaki boltban ami érezhetően "Samsung párti" volt.......mellette az LG és más modellek meg "normál" beállításon meg fakóbbnak és erőtlenebbnek tűntek......De ezzel max. a hozzá nem értőket vezethették meg.
Akkor is LG-t választottam tv-ből.....Aztán rá kb 5 évre 3D tv-t mentem venni....persze megint a műszaki boltban a Samsungokat nyomták jobban.....egymás mellett volt 42" FullHD 3D...Samsung és LG a hozzájuk tartozó szemüvegekkel. LG-t hoztam el 4 db szemüveggel. Kérdezte az eladó srác meg a tulaj is hogy miért....mert a samsung aktív 3D szemüvegei nehezebbek, lemerülnek, kényelmetlenek és mondhat bárki bármit, de "vibrálnak" ( Ezt a vibrálást a párom és a fiam is megerősítették, pedig nem én hívtam fel a figyelmüket rá ). Amúgy is minimum 3, de inkább 4 méterről nézünk TV-t, így az LG féle passzív 3D látványban ugyanazt hozta mint a Samsung (pedig elvileg "fele" a felbontás az egyik paraméterben, 3D-ben).....na mindegy.....a lényeg hogy a Samsung a mai napig ezzel a vakító túlhúzásos képalkotással operál még 2019-ben is....legyen az TV vagy Mobiltelefon akár. A mobilos fotózás már kb 3 éve elért egy olyan "csúcsot" pl az LG G4-gyel, hogy az azóta megjelent flagship mobilok alig alig tudják űberelni jó fényviszonyok mellett vagy makró módban. Amiben lehet villantani és kitűnni a mobiloknak az a háttérmosás (bokeh) effekt és a rossz fényviszonyoknál / este fotózás ( Mate20 pro a király még ma is ).
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Bossi
őstag
válasz TheBikerider #88143 üzenetére
Igen kipróbálom...
-
Bossi
őstag
válasz TheBikerider #88371 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
novinyul
veterán
válasz TheBikerider #89484 üzenetére
Bár meg tudnám szeretni magát az oprendszert, de nem sikerült Pedig kaptam kölcsönbe egy SE-t, de 1 hét alatt sem tudtam megszokni, meg szeretni. Viszont az egyik legjobb választás ha, az ember nem akar tökölni a jó képért. Még a Pixelek tetszenek android vonalon.
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
natë
nagyúr
válasz TheBikerider #89490 üzenetére
Nem láttam, hogy kijött a MA-n is...
Én nem ezért nem veszek -
pikszel
addikt
válasz TheBikerider #89493 üzenetére
Kint van a főoldalon, már tegnap éjszaka megírta Bog.
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
novinyul
veterán
válasz TheBikerider #89498 üzenetére
Azért android vonalon is van választási lehetőség. Ott vannak a Pixelek, most már a Xiaomit is lehet ajánlani esetleg még Samsung. De valóban a Iphone telefonok is kiválóak automata módban.
Csabika69: Akkor inkább a Pixel 3a[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
félisten
-
félisten
-
racskobalazs
senior tag
válasz TheBikerider #89686 üzenetére
Köszönöm
Most cseréltem Mi9-re. Kíváncsi leszek, hogy fog teljesíteni az S6-hoz viszonyítva. + majd valamikor tervezek hozzá venni egy tripodot/gimballt.
De az még nem most lesz
Az elmélet az, amikor mindenki tudja, de semmi sem működik. A gyakorlat az amikor minden működik, de senki se tudja miért. Az informatika az, amikor semmi nem működik és senki se tudja miért.
-
Z.É.T.
őstag
válasz TheBikerider #89679 üzenetére
Kérdezném és Moz-tól is, hogy iPhone XR - nél min múlik, hogy az ég zöld, lila, vagy kék? Nem kötözködni akarok, csak agyalok, mit hozzak ki Telekomtól és nincs túl nagy választék.
Szóval, ez az auto hdr be, vagy kikapcsolt állapotára jellemző hiba?https://www.flowsummithungary.com/optin/?rh=zYegzbWcaw
-
natë
nagyúr
-
natë
nagyúr
válasz TheBikerider #89792 üzenetére
Csak a tárgy portré és a night mode miatt használom. Vagyis a második miatt még egyszer sem, mert nem érdekel, viszont tehetném 🤭😬
[ Szerkesztve ]
-
nozs23
addikt
válasz TheBikerider #89786 üzenetére
Nem éri meg. A HDR meg a rendes night mode plusz koltseg es semmi olyat nem tud, amit utólag ne tudnal felhuzni szerkesztoben, ha kell. Ja es a smart HDR nem mukodik vele, tehat alapbol szarabb kepeket keszit. Ha nagyon bele akarsz menni a manualba meg a raw-ba akkor okes.
[ Szerkesztve ]
-
natë
nagyúr
válasz TheBikerider #89799 üzenetére
Nekem ingyen volt, ákcio
-
natë
nagyúr
válasz TheBikerider #89801 üzenetére
App advice, keress rá
-
Quqesz
nagyúr
válasz TheBikerider #89832 üzenetére
Ohh fuck nem írtam oda én marha...
P30 sima kamera már a frissítéssel(. 161)
(Ricardo bocsi)[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz TheBikerider #89839 üzenetére
Nevetni fogsz: május 31! Ilyen idő volt délelött Szilvásváradon. Előző este faházban aludtunk, no fűtés, 10 fok volt reggelre! Szerencsére a mi házunkban volt melegvíz, a másik 3-ban nem volt.
-
feri1
aktív tag
válasz TheBikerider #89845 üzenetére
Köszönöm szépen.
Android vonalon esetleg valami? -
törölt tag
válasz TheBikerider #89881 üzenetére
A "rendes" P30, meg a lite között ég és föld a különbség fotózásban (is).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Xiaomi13T eladó!
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- IPhone 14 Pro Max 256GB gyári független 2025.11.18. Vodafone szavatosság
- Honor 90 512GB 19GB RAM kártyafüggetlen + dual simes, számlás, garanciális, dobozos, fóliás!
- DooGee S110 12/256GB újszerű 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest